Здравей Гост

Плутон в Козирог

• 25 Отговора
  • 5093 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Плутон в Козирог
« Отговор #20 -: Март 07, 2008, 09:34:14 am »
Мда, както винаги в България, нашите малоумници нещо са оплели конците и мънкат като мухльовци. Направо е абсурдно всичко.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Плутон в Козирог
« Отговор #21 -: Март 07, 2008, 09:37:42 am »
Цитат
Не знам дали е заради точната опозиция на Марс и Плутон днес и като включим  факта, че Марс е точно на Асцендента ми, но се чувствам се толкова отпаднала и със силно главоболие, че реших да го споделя с вас. Някой днес да се чувства изтощен или по някакъв начин да е забелязал тази опозиция да се проявява. Все пак, имам и натална квадратура между двете планети и сигурно това още повече засилва ефекта.
При мен опозицията активира тау квадрата Меркурий-Плутон-Юпитер, като транзитния Плутон е на върха на тау-квадратурата, върху наталния Юпитер, а тр. Марс я допълва до голям кръст. За да е купона пълен, вчера имах слънчево завръщане, със соларен асцедент в края на Стрелец, в 8ми натален, с Юпитер в 1ви соларен (наталния си е в 8ми натален)... Освен на желание да влеза в голям бизнес, не ме е ударил никъде още :) Надявам се да мина без травми, караници, погребения и други подобни... :)
П.С. Г-н Jinom,  междудругото...пише се "Уведомяване (по мейл)".... и защо не мога да влеза със стария си ник? :)

*

Lillie

• 30532
Плутон в Козирог
« Отговор #22 -: Март 07, 2008, 10:06:18 am »
Цитат
За да е купона пълен, вчера имах слънчево завръщане...
П.С. Г-н Jinom,  междудругото...пише се "Уведомяване (по мейл)".... и защо не мога да влеза със стария си ник? :)
Добре дошла на още една Рибка  :)
Вчера си имала рожден ден? Честито!

ПП. А кой е стария ти ник?  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Плутон в Козирог
« Отговор #23 -: Март 07, 2008, 10:13:26 am »
Цитат
Добре дошла на още една Рибка  :)
Вчера си имала рожден ден? Честито!

ПП. А кой е стария ти ник?  :rolleyes:
благодаря! :)
ПС. не ме познаваш :)

*

Инти

• 2068
Плутон в Козирог
« Отговор #24 -: Март 07, 2008, 01:50:19 pm »
Цитат
При мен опозицията активира тау квадрата Меркурий-Плутон-Юпитер, като транзитния Плутон е на върха на тау-квадратурата, върху наталния Юпитер, а тр. Марс я допълва до голям кръст. За да е купона пълен, вчера имах слънчево завръщане, със соларен асцедент в края на Стрелец, в 8ми натален, с Юпитер в 1ви соларен (наталния си е в 8ми натален)...
Привет и от мен!

от споделеното излиза, че точната опозиция на Марс и Плутон, трябва в солара ти да засяга 1/7 дом. Аз вече имах един солар с Плутон в първи дом, минах без драми, но трансформацията си беше налице, при мен Плутон работи повече на вътрешно ниво, поне засега :D  

*

Lillie

• 30532
Плутон в Козирог
« Отговор #25 -: Март 07, 2008, 02:03:29 pm »
При мен в тазгодишния солар Плутон се пада в 7 соларен дом, в опозиция към нат. Луна (в съпад със соларен Марс) - големи трансформации ще има  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.