Здравей Гост

Кои са аспектите за ирационална омраза?

• 24 Отговора
  • 4198 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2008, 10:33:24 pm »
Цитат
Тогава можем ли нещо да променим? И как?  :blink:

П.С. Знаех си, че и ти веднага ще "надушиш" темата, защото ти е слабост  :P
 :D Слабост ми е и още как.  :lol:

Ми можем, ама става бавно.
Аз на Европата се надявам.
Ако ли пък може по някакъв начин освен валутен борд да установим и правителствен борд, демек отвън да ни управляват, с техните закони, управляващи и съдии...ехееее... B)

...просто не става бързо, така ни го затапиха ония в началото на демокрацията, че не можем се опомни още. Кофти закони изковаха, докато ние ручахме невинни и незнаещи жабетата...ма иде видов ден...е, е на Плутон се надявам, и на Европа се надявам... :o  

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Февруари 11, 2008, 11:38:12 pm »
От Европа освен още бюрокрация и администрация,чрез която да комуникираме с нея(Европата де) друго не чакайте.
Това си е наше дело.
Но май темата стана политическа :)
Лека нощ и успешен ден  :)  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Февруари 12, 2008, 09:27:49 am »
Цитат
OK :D Защо Първанов каквато и флупост да сътвори ( а той направи немалко)
ще му простят (говоря за избирателите).Същото се отнася за царя,ББ и други?

Има избиратели, които не им прощават глупостите. Аз също не им прощавам.
Но като цяло хората са слепи за истината, права си. Или не искат или не ги интересува или се оставят да ги лъжат, а начини за манипулиране много.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2008, 09:31:24 am »
Цитат
Но като цяло хората са слепи за истината, права си. Или не искат или не ги интересува или се оставят да ги лъжат, а начини за манипулиране много.
За съжаление това не се случва само в политиката. Проблемът е глобален, дори виртуалните общества го отразяват. Разходи се, виж...  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Февруари 12, 2008, 08:41:00 pm »
Държава ,дето се затрива производството или се отдава на разположението на външно ръководство ......нема никво бъдеще , а тия марионетки дека ми разлайват кучетата покрай избори и интересите им опират как да се задържат по-дълго да си напълнят гушите ми иде да ги ............. :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:
Докато си даваме задниците под наем на тоя и оня да ни спъват ,точно в тия области от които наистина държавата печели и  се чака на спонсорство от "големите благоразположени към нас сили" ,ще стигнем просешка тояга.
В битка България няма загуби ,но от калпави политици е традиция .