Здравей Гост

Карти на нацисти

• 22 Отговора
  • 5469 Прегледи
*

unicorn

Карти на нацисти
« -: Февруари 16, 2008, 04:07:31 pm »
Това е тема,която с леки модификации произхожда от съседния форум на Леон,но понеже тази проблематика силно ме заинтригува,моля ви да споделите картите на видни SS офицери и всевъзможен род хладнокръвни убийци,мисля,че ще се получи интересна дискусия на тема-фактори,сочещи нечовешко отношение у психически здрави хора.Феноменално е как съвършено здрави умствено хора са осъществявали чудовищни деяния и след това са се радвали на децата си.Ако можем да уловим този момент в натала.Нужен е материал-натални карти,за да се направи статистика.

Карти на нацисти
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2008, 04:15:18 pm »
По-изявените са със Слънце в Телец ;)  :D  :P  

*

sunrain

• 6710
Карти на нацисти
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2008, 04:25:28 pm »
Ау, защо така вините Теленцета? :lol:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Карти на нацисти
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2008, 04:41:37 pm »
Цитат
Хитлер,Садамата.........да продължавам ли  :P  :D  

Карти на нацисти
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2008, 05:12:16 pm »
Цитат
Това е тема,която с леки модификации произхожда от съседния форум на Леон,но понеже тази проблематика силно ме заинтригува,моля ви да споделите картите на видни SS офицери и всевъзможен род хладнокръвни убийци,мисля,че ще се получи интересна дискусия на тема-фактори,сочещи нечовешко отношение у психически здрави хора.Феноменално е как съвършено здрави умствено хора са осъществявали чудовищни деяния и след това са се радвали на децата си.Ако можем да уловим този момент в натала.Нужен е материал-натални карти,за да се направи статистика.
за какво ти е тази статистика?

Ако можеше да се "изчислят" и да не се зачеват такива хора - отдавна да сме вече в Западният Рай :))

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Карти на нацисти
« Отговор #5 -: Февруари 16, 2008, 08:27:35 pm »
Днеска тамън ми мина мисълта покрай едно предаване да изследвам наталните карти на серийни убийци,ама после се отказах- в крайна сметка положението на планетите не показва как човек ще ги отработи и кое е съзнанието което ги отработва.Със сигурност ще има някои акценти-но това е  от там нататък нещата са си въпрос на воля.Ако се замислим убийства и ексеции като цяло спадат към изкривени тип действия,но в индивидуалното съзнание мотивите и начина по който ги разбират самите извършители са съвсем различни-едни убиват за едно ,други за друго и тука говорим само за този вид хладна пресметливост и често преследвайки някаква съзнателна цел и именно съзнателното действие говори за изкривено съзнание-най-често причината се корени в някакъв грешно възприет или по принцип приет неправилен модел на мислене и оценка на света.При все да се има предвид, че при  някои убийството няма нищо общо с агресията и негативна енергия (примерно някакви минус изяви на Марс,Плутон и Лилит),а е въпрос на разбиране и личен вкус колкото и да е странно това(Сатурн и Венера),именно последните са хладнокръвни и емоционално/морално не реагират на това което правят като на нещо грешно.Въобще при такива се засягат принципите, било представени от Юпитер или Сатурн :ph34r:

Сега не съм гледал карти на такива,но мисля хладнокръвният и пресметливият
тип сигурно има някакъв странен акцент върху Меркурий-само той може да запази пълна студенина разглеждайки нещата като експеримент,изследване (дай сега ще те клъцна да видим какво ще стане,колко ще изтече,как ще изглеждаш и т.н. често забиват и в детайлите серийните) и особено като план (което пак означава някакъв изследователски експеримент) при серийните мърдъри.

*

sunrain

• 6710
Карти на нацисти
« Отговор #6 -: Февруари 16, 2008, 09:05:39 pm »
Цитат
Цитат
Хитлер,Садамата.........да продължавам ли  :P  :D
Значи аз съм жертва на мъже-нацисти. Ама пък явно съм и мазохист, щото все си ми харесва. Пфу.
Сори за отклонението. :blink:

А по темата - не може ли Плутон да е замесен също, все пак той дава в доста голяма степен безскрупулност и жестокост си мисля...особено в името на кауза или власт.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2008, 09:39:52 pm »
С риск отново да споменавам дискусия от друг форум,картата на Менгеле е много фрапантен случай,не съм обърнала внимание на Меркурий обаче,ще го погледна.Това,което ме фрапира,са акцентираните риби,големият воден тригон и Нептун на асцендента.Толкова за добричките рибки.Данните му са-16.03.1911,Гюнцбург,Германия.

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2008, 09:44:33 pm »
Цитат
Цитат
за какво ти е тази статистика?

Ако можеше да се "изчислят" и да не се зачеват такива хора - отдавна да сме вече в Западният Рай :))

Нещо съм се чалнала на тая тема напоследък,а и винаги ми е било странно и любопитно всичко за хладнокръвните убийци,какво кара психически здрави хора да поругаят най-ценното-човешката личност.Интересно ми е как изглеждат наталните карти на хладните и пресметливи експериментатори.

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #9 -: Февруари 16, 2008, 10:13:15 pm »
Цитат
Меркурий-само той може да запази пълна студенина разглеждайки нещата като експеримент,изследване (дай сега ще те клъцна да видим какво ще стане,колко ще изтече,как ще изглеждаш и т.н. често забиват и в детайлите серийните) и особено като план (което пак означава някакъв изследователски експеримент) при серийните мърдъри.
Много добре си хванал есенцията на проблема,направо тръпки ме побиват,като чета за детайлност от тип дай-да-клъцна-и-да-видим-какво-ще-стане.Това е ключовият момент при Менгеле.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Карти на нацисти
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2008, 03:37:47 am »
Значи тоя Менгеле го чувам за пръв път,накратко му кьорнах картата и след като вече имаме някаква негова изява,изкарването на фактори от картата показва само кои потенциали изкривено е изразил:

Слънце в съвпад с Меркурий и Палада-дай им да мислят и на двете,а колкото до Меркурий в Риби като падение си е достатъчен да се самоогелпи...

съответно квадрат към Плутон(Близнаци),тригон към Нептун,секстил към Уран
аспектите нямат кой знае какво значение колкото,че показват директни влияния върху неговата индивидуалност и ум

Марс във Водолей в съвпад с Уран в Козирог-само засилва позицията на Марс в този знак заради съвпада с Управителя

в квадрат със Сатурн

Южен възел в Скорпион/съответно Управителя Плутон и аспектите му са кармични показатели,особено за пренесени качества,импулси и отделно пътища на изява/ в съвпад с ретро Юпитер,което е троен кармичен акцент върху знак Скорпион,заради самия възел в него +ретро планета+аспект между двете.Ей само на това се чудя каква именно роля е играл тоя Юпитер ама сигурно като се запозная с биографията на този ще разбера дали това в някаква степен му е действало защитно ,повтарящо или... :blink:
Ха сега кьорнах и Фолус в точен съвпад с Юпитера,тоя като нищо ще е имал някакви странни визии или силни интуитивни качества и подобни.

Това,че Управителя на Южния Възел е в аспект със Слънцето говори за пренасяне на минала идентичност и проблематики много ясно,а това че Управителя на самото Слънце е ретрограден само затваря цикъла в една и съща посока  B)

Двете "женски" планети Луна/Венера са в Тау квадрат с Ин Нептун-това тук си е цял модел по тази аналогия,още повече че и Венера е в заточение.Отгоре на всичко и Юнона е част от тази конфигурация,все женско присъствие в трудна конфигурация.  :unsure:

Картата е с доминанта вода/въздух

Сега ме мързи да правя диспозиторски вериги,ама по-късно ще видим  :rolleyes:

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2008, 09:09:19 am »
Виж в този линк-http://www.bas-bg.org/osviencim_2.html ,добре са уловили основната физиономия на така наречения доктор.Това е разбира се съвсем накратко,а това е малко по-подробно-http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele .
« Последна редакция: Февруари 17, 2008, 09:16:10 am от unicorn »

Карти на нацисти
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2008, 11:10:37 am »
Цитат
Значи тоя Менгеле го чувам за пръв път,

:huh: Само аз ли си падам смахнат да чета история  :huh:  :P  :P  :P  :P  :D  

Карти на нацисти
« Отговор #13 -: Февруари 17, 2008, 11:38:14 am »
В интерес на истината всеки може да стане извратен убиец при определени условия  .

Андрей Чикатило -Роден:    16 октомври 1936
Яблочное, Украйна  известен като "Канибалът от Ростов".Чикатило е обвинен за убийството и изнасилването на 52 души, предимно деца, в Руската СФСР за периода от 1978 до 1990 г.

Джон Бодкин Адамс -е лекар и сериен убиец. Роден е на 21 януари 1899 г. в град Рандалстаун,убива около 163 човека в периода 1946-1956г.

Александър Пичушкин -роден на 9 април 1974 в Русия и известен като "Битцевския маниак", е сериен убиец. Убива около 60 човека в периода 2001-2006 година в югозападната част на Битцевски парк в Москва, където са намерени повече от телата на жертвите. Първото убийство извършва като студент, през 1992 година, когато удушва свой съученик, който му е приятел, а серийните убийства започва през 2001. Наречен е в медиите "шахматният убиец", след като казва на следователите, че е имал намерение да извърши 64 убийства, толкова, колкото са полетата на шахматната дъска.

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2008, 11:42:15 am »
Менгеле си е нарицателен образ,но аз наскоро установих,че медицинското му образование е твърде съмнително.Най-напред учил философия,после се увлякъл по антропология,а накрая се оказал дипломиран медик,такива неща явно са възможни само във военни времена.Разбира се чудноватата му диплома е била най-малкият проблем,но това определено ме шокира,защото от малка знам,че това е лекарят-чудовище,зловещият медик,който е разработвал нови методи за лечение по недопустим начин,а се оказва,че е просто един експериментатор,изкарал някакъв ускорен курс,за да се забавлява върху живи хора.

Карти на нацисти
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2008, 11:47:34 am »
Интересен факт е ,че прословутия аспирин Байер е открит благодарение на многобройните жертви в концлагерите . Преди години, евреи бяха завели дело срещу компанията .(така и не проследих как завърши самото дело)

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2008, 11:49:51 am »
Чикатило си е класика,някъде си спомням за дискусия по неговата карта,но часът беше доста съмнителен,което прави изследванията безсмислени.Но и в неговия случай мисля,че един нептун на асцендента би бил подходящ.

*

unicorn

Карти на нацисти
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2008, 11:51:35 am »
Това за аспирина е много интересно,нещо ново за мен.

*

Lillie

• 30532
Карти на нацисти
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2008, 08:57:55 am »
Цитат
А по темата - не може ли Плутон да е замесен също, все пак той дава в доста голяма степен безскрупулност и жестокост си мисля...особено в името на кауза или власт.
Може, но в съчетание със Сатурн и Уран - жестокост и асоциално поведение, някъде на интересно място трябва да има и "непроработен" Юпитер, който дава склонност към мегаломания, фанатизъм, догматизъм  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
Карти на нацисти
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2008, 01:13:22 pm »
Цитат
въпрос на разбиране и личен вкус колкото и да е странно това(Сатурн и Венера),именно последните са хладнокръвни и емоционално/морално не реагират на това което правят като на нещо грешно.Въобще при такива се засягат принципите, било представени от Юпитер или Сатурн 
Сега не съм гледал карти на такива,но мисля хладнокръвният и пресметливият
тип сигурно има някакъв странен акцент върху Меркурий-само той може да запази пълна студенина разглеждайки нещата като експеримент
Интересно, с това което споделя Sinyhe, e че именно при Хитлер имаме точна квадратура на съвпада на Марс и ретроградна Венера в Телец със Сатурн в Лъв. На трето и четвърто ниво при изявата на марсовата енергия се надрасват първичните инстинкти и животинските прояви,тя се управлява и контролира от логичната мисъл на Меркурий, който може да се прояви като хладнокръвен и присметлив ум. При Хитлер  имаме съвпад на Луна и Юпитер в Козирог, както и точен тригон на Марс в Телец с юж. Възел в Козирог.. Марс захранва Сатурн за неговата лидерска изява, а съвпада е фактор ,който  спомага за силните му изяви в политическата и социална сфера, както и за неговата диктаторска и авторитарна роля.

По времето когато Хитлер става канцлер на Германия през 1933г, Хирон преминава от Телец в зодиакалният знак Близнаци, което се свързва с настройването на масовото съзнание и съзнанието на хората в близкото обкръжение. Аз лично мога да си обясна маниакалността на една личност, но масовата психоза и извратеното съзнание на цяла нация, не бих могла. Ако дадена личност проявява антихуманост спрямо света, това не би трябвало да е еквивалентно за всички които стоят зад него.

Карл Маркс казва: „Политиката и религията са най-големият наркотик „.