Здравей Гост

Сън с Котки

• 3 Отговора
  • 1874 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
Сън с Котки
« -: Март 04, 2008, 10:04:25 pm »
Сънят започна с въвеждане в стая, и се видях на легло подобно на това което спя. Имах чуството че някой ме въвеждаше или вкарваше в тази стая. Стаята беше с покрив и жълти стени и там ми беше леглото, различно от това в което спя. бях легнал по гръб и бях претиснат от всякъде, не можех да мърдам. След това имах чуството, че в леглото ми имаше котки, който лазеха на всякъде. И почнаха да излизат от завивката ми, която ме беше претиснала и не можех да мърдам. после се събудих.
П.С. интересното е че на тавана ми понякога има котки които спят там и се бият и така нататък  :D
Ще се радвам на разтълкуване и помощ  :)  

Сън с Котки
« Отговор #1 -: Март 06, 2008, 02:33:25 pm »
Цитат
Сънят започна с въвеждане в стая, и се видях на легло подобно на това което спя. Имах чуството че някой ме въвеждаше или вкарваше в тази стая. Стаята беше с покрив и жълти стени и там ми беше леглото, различно от това в което спя. бях легнал по гръб и бях претиснат от всякъде, не можех да мърдам. След това имах чуството, че в леглото ми имаше котки, който лазеха на всякъде. И почнаха да излизат от завивката ми, която ме беше претиснала и не можех да мърдам. после се събудих.
П.С. интересното е че на тавана ми понякога има котки които спят там и се бият и така нататък  :D
Ще се радвам на разтълкуване и помощ  :)
Има писано доста в стари постове за котките ,можеш да прочетеш там .

*

flexaa

• *
  • 130
Сън с Котки
« Отговор #2 -: Март 06, 2008, 05:59:01 pm »
ами това претискване което чуствах значи ли нещо  :)  

Сън с Котки
« Отговор #3 -: Март 07, 2008, 07:42:12 am »
Може би е усещането ти отт дадена ситуация в момента . Иска ти се да направиш , нещо но си с "вързани ръце"