Здравей Гост

Съвпад

• 5 Отговора
  • 1773 Прегледи
*

unicorn

Съвпад
« -: Март 06, 2008, 12:25:06 pm »
Имате ли наблюдения върху следния съвпад-марс в съвпад със сатурн,който е в съвпад с плутон,който пък е в съвпад и с марс?Наскоро се сетих за един познат от ученическите ми години,който се отличаваше с доста неща.Реших да погледна картата му,но без час,защото не разполагам с такъв, и попаднах на този съвпад,не съм виждала подобен никога преди.Иначе е във везни,но сам по себе си мисля,че създава доста изявен плутониански тип.Съчетан е със слънце във водолей и ретрогарден меркурий в същия знак.Луната също е във везни,но не е част от стелиума.
« Последна редакция: Март 06, 2008, 12:46:27 pm от unicorn »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Съвпад
« Отговор #1 -: Март 06, 2008, 01:18:13 pm »
Eдно от нещата,коeто ми направи впечатление на един от двамата главни герои в сериала "Supernatural" Jared Padalecki беше именно този троен съвпад.
Дава силно влияние върху другите чрез начините за лична изява,влияние и самоопределение по отношение на мъжката роля(за мъже)-или много силна галантност-физическа и емоционална или обратното-както се казва "проработка"  ;)  Отделно познавам жена(същият набор '82 като този на героя) само,че родена когато и трите са били ретроградни във Везни и мога само да кажа,че красотата и всичко женско в нея се използва от самата по един доста манипулативен начин  B) Марс/Плутон дори надделява екзалтиращия Сатурн по отношение на сексуалните граници и форми (донякъде се очаква от това,че Марс е Управител на Слънцето и Венера е в Риби),но не по саморазрувшаващ начин,а по самоизследователски  ;)

Отделно имах един приятел с точен съвпад на Плутон и Слънце във Везни (АСЦ Водолей,Луна в Стрелец-като тези на жената)-по мил и добродушен до наивност човек едва ли съм срещал,но Плутона си го изразява като пълно самообладание чак до привидна липса на лично отношение/емоция и отделно сериозни окултни интереси и ако се не лъжа май записа психология или поне това искаше  :rolleyes:

Аз като Слънце квадрат Плутон го правих луд  :lol: и то само и само да го видя в някаква емоция за което се изискваше доста време и усилия  B)

*

unicorn

Съвпад
« Отговор #2 -: Март 06, 2008, 02:13:48 pm »
Веднага давам данни за "проработката"на този познат,също набор 82,магнетична и въздействена личност,привлича вниманието и на мъже и жени.Силна незаинтересованост от правила и норми,от обществено мнение,но около него по това време-далечната 98-99,гравитира много народ ,въпреки това,а може би и заради това.Силно изразена деструктивна енергия,на 16 г.го изключват от училище, в последствие разбрах ,че 2 г.по-рано,едва 14г., е имал проблеми с полиция,взломни кражби и т.н.А иначе родителите са културни и образовани хора.Трайна незаинтересованост от жени до 17 г.възраст.Въпреки интелигентността си,май не успя да завърши образование.Не знам повече,инфото ми спира до тук.
С този съвпад би могъл да бъде и виден манипулатор на високо равнище,а не просто местно локално гаменче с харизма,но това е неговият избор.  
« Последна редакция: Март 06, 2008, 02:16:52 pm от unicorn »

*

Инти

• 2068
Съвпад
« Отговор #3 -: Март 06, 2008, 03:29:35 pm »
Цитат
Силно изразена деструктивна енергия,на 16 г.го изключват от училище, в последствие разбрах ,че 2 г.по-рано,едва 14г., е имал проблеми с полиция,взломни кражби и т.н.А иначе родителите са културни и образовани хора.Трайна незаинтересованост от жени до 17 г.възраст.Въпреки интелигентността си,май не успя да завърши образование.

Интелигентността включва в себе си разумност и самосъзнание, която липсва от описанието на поведението на съответната личност,а не само интелектуални способности, и в този смисъл предполагам, че той дължи последните повече на съвпада Атина Палада и Сатурн.

« Последна редакция: Март 06, 2008, 03:40:14 pm от Asaia »

*

unicorn

Съвпад
« Отговор #4 -: Март 06, 2008, 04:00:22 pm »
Много е жалко,когато един страхотен потенциал се разсипва по такъв начин,някои хора успяват да проиграят прекрасни карти.Колкото до интелигентност от една страна и разум и контрол,от друга-има разлика.Докато едното са менталните качества,то другото е точно способността за адаптация по един,да го наречем,въпреки че и това е много относително понятие,нормален начин в обществото,умението да реагираш по подходящ начин,да живееш така,че хем да отстояваш себе си,но да не се маргинализираш и откъснеш.Последното е проблемният момент в казуса.
« Последна редакция: Март 06, 2008, 04:00:47 pm от unicorn »

*

Lillie

• 30532
Съвпад
« Отговор #5 -: Март 06, 2008, 04:05:41 pm »
Цитат
Много е жалко,когато един страхотен потенциал се разсипва по такъв начин,някои хора успяват да проиграят прекрасни карти.
Един астролог в съседен форум бе споменал, че човек е способен да съсипе и "най-добрата" астрологична карта. Е, беше употребил малко по-груба дума, но си е прав човекът  :D
Примери с "хармонични" хорокопи има безброй - без квадрати, без опозиции, с акцентирани "бенефици" - въпросът е как роденият се възползва от този потенциал. Някои просто го прахосват. Както казват, "много хубаво не е на хубаво"  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.