Doc,napravo se skusax ot rev.Patuvax vuv edin vlak,edna priatelka mi dade edin sak s razni ne6ta,vlaka be6e malko mizeren,az stoiax prava i kogato stignax moiata spirka sliazox,vlaka trugna i az se setix,4e sum si zabravila saka vuv vlaka ,ei skusax se da pla4a za toia sak,ama goliam rev i napravo ne mojex da di6am ot muka po tozi sak / ne znam kakvo to4no ima6e v saka,drexi ili dokumenti /,4ak se sabudix ot tolkova muka i rev po toia sak.Posle sanuvax,4e moiata priatelka pri koiato jiveia idva do moeto leglo i mi dava edno cvete / margarita / govore6e mi ne6to no ne ia razbrax.
Цитат Doc,napravo se skusax ot rev.Patuvax vuv edin vlak,edna priatelka mi dade edin sak s razni ne6ta,vlaka be6e malko mizeren,az stoiax prava i kogato stignax moiata spirka sliazox,vlaka trugna i az se setix,4e sum si zabravila saka vuv vlaka ,ei skusax se da pla4a za toia sak,ama goliam rev i napravo ne mojex da di6am ot muka po tozi sak / ne znam kakvo to4no ima6e v saka,drexi ili dokumenti /,4ak se sabudix ot tolkova muka i rev po toia sak.Posle sanuvax,4e moiata priatelka pri koiato jiveia idva do moeto leglo i mi dava edno cvete / margarita / govore6e mi ne6to no ne ia razbrax. Гледай да не отмъкнеш гадже на приятелка
Малко самоуверено от моя страна,но... Очаква те радост.Това означават сълзите на сън (това знам),но в контекста изгубен багаж и приятелка-може и другода значи. :rolleyes: