Здравей Гост

Църква

• 1 Отговора
  • 1808 Прегледи
Църква
« -: Март 16, 2008, 08:56:31 am »
Здравейте искам да ви разкажа за снощният си сън , който не беше от най странните но пък беше дота озадачаващ за мен.
Сънувах че играя някъква комптърна игра в която се управлява един мотор по една писта , което мога да си го обясня понеже точно преди да си легна играх същата игра, но пона там в съня ми постепенмо моторат започна да става все по истински и аз изведнаж както играех и започнах да карам мотора , а пистата се превърна  в планински пътечки . И изведнъж докато се усетя вече не крах мотора а се разхождам с майка ми по планинските пътечки.
Със нея си приказвахме и си вървяхме докато не стикнахме до един тунел във който течеше много плитка река някъде до кокалчетата на краката ми. Аз реших да мина сам през тунела за да видя къкво има отатък тунела. И тръгнах джапайки през тунела, оставяйки майка ми пред него да ме чака. Тунелът не беше много дълаг , някъде около 100-тина метра , но гледката коята забелязах когато излязах от тунела беше много красива . Когато излезнах и се обърнах на ляво забелязах една прекрасна църква много голяма и сякаш туко що построена , много красива. А слънцето тъкмо залязваше и блестеше с една прекрасна жълто-оранджева светлина на фона на която църквата изглеждаше много приказно. И аз реших да запечатам тази прекрасна гледка с  фотоапарата на джиесема си . Оспях да заснема незабравимата гледка но ръцетеми постоянно мърдаха и не се получиха много добре снимките които направих. Наслаздавах и се някъде около 2/3 мин. и реших да се връщам на обратно презтунела влезнах в тунела но , изведнъж си казах : -защо да не влезна в тази красива църква за да се помоля на бога за опрощение на греховете. и се върнах към църквата. Самоче когата се преближих до вратата и посегнах да хвана бравата на вратата която беше претворена леко , когато от вътре някой дръпна вратата и я затвори. А на вратата си спомням че имаше една бележка на която пишеше заключено от вътре не влизай, което доста ме озадачи и ме накара да се замисля. на вратата също така имаше и две хълки за катинар в същност едната хулка беше на вратата а другата на касата на вратата на хълката на касата на вратата имаше заключен катинар. Та отначало се поколебах дали да влезна , но в крайна сметка реших да проверя дали вратата е заключена от вътре и бутнах и се отвори. Но за моя голяма изненада църквата беше напълно  гола , нямаше никакви икони само един иконостас имаше в дъното на църквата, и вместо да ме посрещне поп или някой дръг Божийй служител ме посрещна една слаба опърпана стара жена , която ми се стресна и каза: – махай се от тука ако търсиш храна нямам . Но аз и обясних че не търся храна а просто искам да се помоля , и тя тогава омекна и ми позволи да се помоля. Другото което ме очуди  е че възрастната жена твърдеше че няма храна а беше наредила голяма маса със ядене и със синът си който много приличаше на брат ми , се приготвяха да ядът. аз отидох до иконо стаса пред който имаше друга голяма маса на която нямаше дори и покривка , облегнах лакти на масата и започнах да се моля, докато се моля синът на старата жена ми донесе една чаша с някъкво безалкохолно . Аз не отпих и не благодарих за поднесената чаша с безалкохолно , а продължих да се моля . След като преключих с молитвата си прекръстих се и трънах да излизам , синът на старицата ме изпрати до изхода,а аз започнах да си обувам обувките които не си спомнях да съм сабувал,  на излизане пак се прекръстих и излезнах . върнах се през тунела и разказах на майка ми за пекрасната църква и залязващото слънце и и показах снимките които съм направил , самоче не и споменах че съм влизал , не знам защо, но не казах. и там свърши сънят ми. Сигорен съм че означава нещо , но не знамкакво , ако някой може да го разгадае моля да ми каже какво означава дори и да не е нещо хубаво искам да го знам.  

Църква
« Отговор #1 -: Март 16, 2008, 04:31:02 pm »
Съня ти предвещава промени в семейството ти ,които могат да те насочат да откриеш своето призвание в духовната сфера . Молитвата в храм се тълкува като прошка от Бог,а също и закрила от опасни ситуации в живота .