Здравейте, тази нощ имах много странен сън.
Сънувах, че съм у дома(живея в блок на 4ти етаж) и е вечерно време. Изведнъж започнаха да летят самолети и аз и мисля семейството ми или други хора(но със сигурност не бях сама) се приближихме до прозореца за да видим какво става. Изведнъж самолетите започнаха да бомбандират града ни, скоро след това накъдето и да погледнехме всичко гореше, небето цялото беше червено и се чуваха страшни звуци от падащите бомби. Много от съседите ни се бяха показали и също наблюдаваха. Всеки беше обзет от страх и паника. Изведнъж чух извънредно силен шум и видях че прозорецът на моята стая беше счупен и точно около него имаше малък огън. Мобилният ми телефон беше изгорен от едната му страна.
По едно време бомбандировките спряха и навън стана светло.
След това си спомням как вървяхме по улиците и виждахме разрушените сгради. Бяха останали само отломки, но странното е че нито една сграда не напомняше за мястото, в което живея. Стигнахме до някакво място, което в съня си имах чувството че съм виждала и преди. Там започнахме да се изкачваме по някаква пътека, където запалихме свещ.
Благодаря ви предварително, надявам се можете да ми кажете какво означава този сън.