Моят Северен възел е в 5 дом (Стрелец) в съвпад с моя Нептун и неговия Южен възел. Южният ми възел в 11 дом (Близнаци) е в съвпад с неговия Северен възел, неговата Венера и неговата Луна. В общата ни карта се образува голям кръст и възлите се разполагат по едната му ос.
А що се отнася до "съдбовността"... в този случай астрологията е почти излишна. Влюбихме се след 2-3 часа чат, без да сме се видели на снимка дори. Усещане един за друг без думи (имаме слънчев съвпад) - аз като сложен и непонятен дори за себе си Близнак, за първи път през живота си имах усещането, че някой е попаднал на упътването за моята употреба

Реалната ни среща надмина и най-смелите ни очаквания. След което започна една телепатична връзка - разбирам какво се случва с него, понякога знам със сигурност, друг път усещам настроенията му и след това разбирам, че му се е случило нещо. Имаме сънища, които показват развитието на връзката ни и се сбъдват. Преди да го срещна, изобщо не съм вярвала, че подобна връзка може да съществува (когато се запознахме транзитният Уран направи точен съвпад с моя Юпитер в 8 дом).
Бих искала да попитам има ли някакво съществено отношение към синастрията съвпадът на Лилит и аспектите на Хирон (моят Хирон, в съвпад с моята Венера, прави секстил с неговия Северен възел, Венера и Луна, а неговият Хирон - тригон с моя Марс и квадрат с лунните възли)?
Още веднъж благодаря за изчерпателните отговори