Здравей Гост

Съвпад на лунните възли при синастрия

• 71 Отговора
  • 25834 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #40 -: Март 26, 2008, 04:04:26 pm »
Цитат
Всъщност, понякога имам чувството, че просто сме принудени да си даваме неприятни уроци. В тези връзки съм имала невероятни ситуации, които нямат обяснение от гледна точка на рационалния ум.
Абсолютно съм съгласна.
Такова е и моето усещане...
Неведнъж съм се питала защо просто не вземем да спрем това въртене в кръг, защо си причиняваме това... Рационално обяснение така и не намерих.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #41 -: Март 26, 2008, 09:53:02 pm »
Мунданно - Венера съвпад Меркурий и Уран в Риби, секстил Юпитер от Козирог - пишем за любов във форум в интернет, за кармичните връзки и разтягаме едни дълги теми. :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kaya

• 2893
Re: Съвпад на лунните възли при синастрия
« Отговор #42 -: Октомври 22, 2008, 10:11:17 pm »
здравейте:)
определено не се считам за обективна по отношение на собствените си синастрии и затова 
искам помощ:

съвпад (3 гр орб) на моя нептун с неговия СВ и на моята лилит с неговия ЮВ (по остта 2-8)
моите възли с неговите в точен секстил
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Октомври 23, 2008, 10:19:23 am »
Привет  :)

Ами аз лично не разглеждам синастриите по този начин, избягвам да коментирам откъслечни моменти и парченца от дадена синастрия. Същото важи за наталната и предиктивната астрология. Друг ми е подходът.
Но някой от колегите във форума може да се включи  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #44 -: Октомври 23, 2008, 09:00:02 pm »
Lillie,
и аз разсъждавам за другите така (съгласn  съм с теб)
пък за своите неща- не :P

приемам и идеи на парче::)а
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

Re:Съвпад на лунните възли при синастрия
« Отговор #45 -: Ноември 14, 2010, 02:48:40 am »
Съвпадите на Лунни възли с Планети са също важни сподем мен.Има ли някой наблядения на синастрични съвпади на Луннен възел с Плутон
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Ноември 14, 2010, 02:59:49 am »
С каква орбиса го искаш?  :blink:
Имахме такъв съвпад с бившия - орбисата е около 3-4 градуса, но според мен аспектът е действащ. Има и малко по-широка опозиция с моята Венера на ЮЛВ.
Дълга връзка... И се познавахме много по-отрано, преди да започне връзката, т.е. нейният интимен вариант. След като връзката приключи, всичко се върна по местата си - там, откъдето и с каквото е започнало. Без скубане на коси, изричане на клетви и т.н. а ла Плутон.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Ноември 14, 2010, 03:09:35 am »
Имахме такъв съвпад с бившия - орбисата е около 3-4 градуса, но според мен аспектът е действащ. Има и малко по-широка опозиция с моята Венера на ЮЛВ.
Дълга връзка... И се познавахме много по-отрано, преди да започне връзката, т.е. нейният интимен вариант. След като връзката приключи, всичко се върна по местата си - там, откъдето и с каквото е започнало. Без скубане на коси, изричане на клетви и т.н. а ла Плутон.  ;D

С половинката ми имаме точен съвпад на Моя Северен Възел  с неговия Плутон
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #48 -: Ноември 14, 2010, 03:12:07 am »

С половинката ми имаме точен съвпад на Моя Северен Възел  с неговия Плутон
Грешка не е точен 2 градуса И по точно моя възел с неговия Марс и Плутон той има съвпад на Марс и Плутон
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

holanda

« Отговор #49 -: Ноември 15, 2010, 05:46:40 pm »

Съвпадите на Лунни възли с Планети са също важни сподем мен.Има ли някой наблядения на синастрични съвпади на Луннен възел с Плутон

на 2 старu приятелчеta Северния възел съвnадаше с мои Плутон и Венера. С единия нямаше сериозен kick,но с другия
uмахме много добра сексуална съвместимост и разбирателство-в началото на отношенията се заигравахме на ''аз гоня ,ти гониш'' ,мнинеlност,ревност ,тестове за издръjливост и всякакви подобни глупости,но не продължиха дълго-човека с Възела пое инциативата да се свалят картите и всичко претърпя трансформация..беше много ползотворно партньорство,все още сме приятели ..
може би заpади знака Скорпион ,в които се случваше съвпада,но привличането беше силно и хората с СЛВ имаха по-сериозно отношение.И бяха по-умни   :lol:  ;D

Северния възел е по-активен във връзката,той е този,който опипва почвата и се заема ,докато този с Плутон е по-запознат с материята ,нова за Възела..и съответно действа само,когато нещата се изплъзнат от неговата собствена идея за вид u последователност на отношенията.

« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 08:23:32 pm от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #50 -: Ноември 15, 2010, 06:13:03 pm »
Сливане на конфигурация – дава белег за карма.

това не мога да го схвана. Ако имаш голям воден тригон примерно и партньорски планети застават в съвпад с твоите планети в тригона ,е сливане на конфигурация?
И тази карма,предполгам е твоя собствена,а пapтньора я отключва?
ако някои има планети ,които активират Тао-то ми, ще ме сблъска с кaрмичните ми обвързаности?
И това кaрмично-енергийно въздействие едностранно ли е (само за собственuка на дадената конфигурация) или общо за двамата ?!
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 09:24:04 pm от жълтолилава »

« Отговор #51 -: Ноември 16, 2010, 12:26:24 am »
   Значи, предполагам, съвпад на конфигурации е сливането, не само активиране откъм даден връх на наталната конфигурация с планета на партньора, а негово ТАО върху твое. Кармичното въздействие е двустранно - много трудно се къса подобна връзка, на материално ниво може, но то продължава да си действа на енергийно ниво - подсъзнателно. Един вид сребърната нишка не се къса....

*

holanda

« Отговор #52 -: Ноември 16, 2010, 12:41:58 am »
   Значи, предполагам, съвпад на конфигурации е сливането, не само активиране откъм даден връх на наталната конфигурация с планета на партньора, а негово ТАО върху твое. Кармичното въздействие е двустранно - много трудно се къса подобна връзка, на материално ниво може, но то продължава да си действа на енергийно ниво - подсъзнателно. Един вид сребърната нишка не се къса....

благодаря ,Деизи  :wub:
това за сребърната нишка защо го каза  ;D

« Отговор #53 -: Ноември 16, 2010, 12:42:57 am »
[/quote]

на 2 старu приятелчеta Северния възел съвnадаше с мои Плутон и Венера. С единия нямаше сериозен kick,но с другия
uмахме много добра сексуална съвместимост и разбирателство-в началото на отношенията се заигравахме на ''аз гоня ,ти гониш'' ,мнинеlност,ревност ,тестове за издръjливост и всякакви подобни глупости,но не продължиха дълго-човека с Възела пое инциативата да се свалят картите и всичко претърпя трансформация..беше много ползотворно партньорство,все още сме приятели ..
може би заpади знака Скорпион ,в които се случваше съвпада,но привличането беше силно и хората с СЛВ имаха по-сериозно отношение.И бяха по-умни   :lol:  ;D

Северния възел е по-активен във връзката,той е този,който опипва почвата и се заема ,докато този с Плутон е по-запознат с материята ,нова за Възела..и съответно действа само,когато нещата се изплъзнат от неговата собствена идея за вид u последователност на отношенията.
Познат занимаващ се с Астрология твърдвше,че при съвпад на Южен възел с Плутон се предполагало,че имало неуредени минали сметки мегду двама души ,и този с възела дължал нещо на Плутон .

[/quote]
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #54 -: Ноември 16, 2010, 12:44:44 am »
[/quote]

Ти имаш съвпад на Венера с Плутон в Скорпион?

[/quote]
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #55 -: Ноември 16, 2010, 12:45:44 am »
[quote author=жълтолилава link=topic=2200.msg173783#msg173783 date=1289864518
благодаря ,Деизи  :wub:
това за сребърната нишка защо го каза  ;D

[/quote]
   Ми що - щото си е кармична работа за тва - ти знаеш ли че ние с теб имаме съвпади на възлите....

*

holanda

« Отговор #56 -: Ноември 16, 2010, 12:53:42 am »
  Ми що - щото си е кармична работа за тва - ти знаеш ли че ние с теб имаме съвпади на възлите....

знам,че имаше нещо,още като се въодушевявах за Големите ти любови в темата за ''Преминаване през 12 дом'' мисля беше,спомена нещо за възлите..
за момента още не вярвам в тях,а твоите преживявания ме хвърлят в противоречия и нищо чудно да ме убедиш в тези неща..
кaрмичните апекти и планетки ме вълнуват в пъти повече от Слънца и Мaрсове,но засега съм стигнала само до Лилит и Ерос..жребий и важни точни не познавам,а ти си ги изследваш,доколкото съм забелязала...в тоя ред на мисли,нищо чудно да ми вкарваш идеи  относно кармата и други подобни ... ;) :wub:

*

holanda

« Отговор #57 -: Ноември 16, 2010, 12:56:57 am »

Ахам.. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Ноември 16, 2010, 12:59:27 am »

[/quote]
[/quote]

При такъв съвпад няма бягане! Труден аспект , защото Плутон е този , който ще съумее да манипулира по изключителен начин задачата на СЛВ. В този аспект ще има ситуации на *УМИРАНЕ ИМА ОТЪРВАНЕ НЯМА*.
Страданието е за сметка на СЛВ , за Плутон е наградата! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #59 -: Ноември 16, 2010, 01:06:48 am »
При такъв съвпад няма бягане! Труден аспект , защото Плутон е този , който ще съумее да манипулира по изключителен начин задачата на СЛВ. В този аспект ще има ситуации на *УМИРАНЕ ИМА ОТЪРВАНЕ НЯМА*.
Страданието е за сметка на СЛВ , за Плутон е наградата! :blink:

е,от опит казвам,че има бягане и не е толкова силен аспект  :blink:,но ако има и други подсилващи съвпади,може и да може.
Въпреки,че с тези двамата не ме държеше само Възел /Плутон ,но пак лесно си отминаха..единия Да,остана ми приятел,привличането бързо се трансформира в нищо,но може би е имало смисъл..а с другия нямаше ни приятелство,ни привличане,ни сходство  :lol: ;D