Сънувах, че с едни двама мои бивши приятели (които не съм виждал от 2001 пролетта) управлявахме самолет. Той беше много особен. Един от приятелите беше на кормилото, аз и другият ми приятел управлявахме нещо като самолетни педъли на земята, но с ръце. Знам, че самолетите нямат такива неща. Издигнахме се над земята и виждахме една улица, после земята стана като глобус и се приземихме, но първоначално изглеждаше все едно земята е глобус, а самолетът е по-голям сравнен с нея. Когато слезнахме всичко си беше наред. Имаше три момичета (в действителност и трите са ми състудентки), които все едно нас ни чакаха. След това си взехме багажа от самолета и слезнахме. Момичетата също имаха багаж на него и си го взеха. Останаха ни още неща, но една жена, която беше наблизо каза: "Нищо. И аз имам още неща да взема, но ще дойдем малко по-късно." Едно от мимечетата пита: "Кой управлява самолета?" и аз казах: "С. (името на момчето на кормилото) обече нямаше да направи нищо без мен и Ц. (другото момче, с което въртяхме педалите с ръце и другите допълнителни уреди.) нищо нямаше да направи." Какво може да означава?