Здравей Гост

obi4am ligo.....?

• 8 Отговора
  • 2847 Прегледи
obi4am ligo.....?
« -: Март 28, 2008, 09:30:44 am »
naposledag postoqnno sanuvam edin maj,koirto e v kompaniqta mi i me svalqqqqq...........a v sani6tata mi  ve4e e pove4e ot svalka........vinagi ne6to me spira da sam s nego,vapreki 4e sam iskala...........obi4am li go ,sanovnika kazva 4e 6te zgre6a ako sam s nego vqrno li e...........pla6a se 4ak ot sani6tata si

obi4am ligo.....?
« Отговор #1 -: Март 28, 2008, 10:35:48 am »
Цитат
naposledag postoqnno sanuvam edin maj,koirto e v kompaniqta mi i me svalqqqqq...........a v sani6tata mi  ve4e e pove4e ot svalka........vinagi ne6to me spira da sam s nego,vapreki 4e sam iskala...........obi4am li go ,sanovnika kazva 4e 6te zgre6a ako sam s nego vqrno li e...........pla6a se 4ak ot sani6tata si
Сънят ти не може да бъде тълкуван тъй като отразява твоите желания ......и явно го обичаш този човек :D  :D  :D  :D

Колкото до това дали ще е грешка никога няма да разбереш преди да си опитала ,а и няма човек ,който е застрахован от грешки :P  

obi4am ligo.....?
« Отговор #2 -: Март 30, 2008, 04:08:22 pm »
tarsq savet kak da se otarva ot tozi 4ovek i tazi obi4 neiskam da go obi4am!plssss dai mi savet........

obi4am ligo.....?
« Отговор #3 -: Март 30, 2008, 04:21:52 pm »
tarsq savet kak da se otarva ot tozi 4ovek i tazi obi4 neiskam da go obi4am!plssss dai mi savet........

obi4am ligo.....?
« Отговор #4 -: Март 31, 2008, 06:37:51 pm »
Цитат
На сърце не се заповяда ,но можеш да си смениш компанията и да си намериш някакво хоби ,което да ти увлича достатъчно вниманието за да не мислиш често за въпросния човек.

obi4am ligo.....?
« Отговор #5 -: Април 05, 2008, 11:49:26 am »
nqmam tazi vazmojnost da smena kompaniqta.......cqlata raota e tam 4e ne sam v bg ,a tuk mqstoto nepozvolqva da ne se vijdame......vapreki 4e ima6e period ot 2 meseca v koito toi ne idva6e i ne se vijdahme za6toto az ne hodih tam kadeto e toi i toi ne idva6e tam kadeto sam samo tva e na4ina napravi go naro4no toi..........toi da ne idva ,nooo v tozi period be6e po lesno da,NO az pak mislh i mislih za negooo,znam 4e ako ima druk 6te spra i pak ,no ne si pozvilih da dam 6ans na nikoi druk zatoto vsi4ki samo priqteli.......mislih si 4e vapreki moite 4ustva 6te go otkaja i go napravih ,no sega pakk se varna i nemoga sama az da se otkaja ta kamoli nego....priqtelkata mi postoqno mi namila......spri stiga ne e za teb no az dokato ne se izgorq pak i pak i pak .......ka4estveno da zaboli nqma da go odreja ka4estvenoqvno...........a toi si nastoqva........i spira i nastoqva.......imamm 4ustvoto 4e sam luda ve4e, 4e pozvolqvm takiva ne6ta.....
zabolekar ti.......kaji mi ti kakvo da pravq...........

obi4am ligo.....?
« Отговор #6 -: Април 07, 2008, 10:36:50 pm »
Цитат
nqmam tazi vazmojnost da smena kompaniqta.......cqlata raota e tam 4e ne sam v bg ,a tuk mqstoto nepozvolqva da ne se vijdame......vapreki 4e ima6e period ot 2 meseca v koito toi ne idva6e i ne se vijdahme za6toto az ne hodih tam kadeto e toi i toi ne idva6e tam kadeto sam samo tva e na4ina napravi go naro4no toi..........toi da ne idva ,nooo v tozi period be6e po lesno da,NO az pak mislh i mislih za negooo,znam 4e ako ima druk 6te spra i pak ,no ne si pozvilih da dam 6ans na nikoi druk zatoto vsi4ki samo priqteli.......mislih si 4e vapreki moite 4ustva 6te go otkaja i go napravih ,no sega pakk se varna i nemoga sama az da se otkaja ta kamoli nego....priqtelkata mi postoqno mi namila......spri stiga ne e za teb no az dokato ne se izgorq pak i pak i pak .......ka4estveno da zaboli nqma da go odreja ka4estvenoqvno...........a toi si nastoqva........i spira i nastoqva.......imamm 4ustvoto 4e sam luda ve4e, 4e pozvolqvm takiva ne6ta.....
zabolekar ti.......kaji mi ti kakvo da pravq...........
Ако виждаш ,че не е за теб ,бих те посъветвал да намериш начин да не се захващаш с него ,но понякога е добре човек да сбърка и да знае ,че сам си е направил грешката ,а не цял живот да съжалява ,че е изпуснал да изживее нещо .

obi4am ligo.....?
« Отговор #7 -: Април 07, 2008, 10:45:23 pm »
ami ot tazi  gre6ka s nego...moje da mi kostva cqliq jivot kadeto sam zahvanala sega vapreki 4e ne iskam moje bi da e tuk a da sam si v bg.............zabplekar pareneto 6tee  mnogo golqmo i kraino...........

obi4am ligo.....?
« Отговор #8 -: Април 07, 2008, 10:55:17 pm »
Ще те помоля, ако имаш възможност да пишеш на кирилица :D

имаш още един отговор в дублираната тема.
« Последна редакция: Април 16, 2008, 05:03:01 pm от ЗЪБОЛЕКАР »