Здравей Гост

Pitane:)

• 51 Отговора
  • 8267 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
« -: Март 28, 2008, 10:23:59 am »
:) Zdraveite!
Ste buda blagodarna ako mgete da mmi kagete nesto pove4e za vruzkata megdu men i moq priqtel.Vuzmogna li e?
Data mi:21.04.1980, Plovdiv, 07.15 min.
Toi:20.03.1981  Sofia, 9.00h. ;)
« Последна редакция: Март 28, 2008, 10:29:18 am от LONDA »

« Отговор #1 -: Март 28, 2008, 10:40:19 am »
Цитат
Ste buda blagodarna ako mgete da mmi kagete nesto pove4e za vruzkata megdu men i moq priqtel.Vuzmogna li e?
Toi:20.03.1981  Sofia, 9.00h. ;)
Ами явно имате някаква връзка вече затова ,връзката е възможна :D  :D  :D ,но можеш да си зададеш по-конкретно въпроса и предполагам добрите хора ,които посещават форума може да откликнат .
Какво точно искаш да разбереш за тази връзка как ще се проявява като романтика ,интимност ,приятелско отношение ,продължителност  и т.н.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2 -: Март 28, 2008, 10:51:47 am »
Цитат
Цитат на: LONDA,March 28, 2008 10:53 am
Toi:20.03.1981  Sofia, 9.00h. ;) [/QUO

Izvinqvam se za neto4nostta!Razdeleni sme , no se nadqvam da ima 6ans da se suberem?I dali imame 6ans za obsto budeste?Kato harakteri sme kato ogunq i vodata, mnogo razli4ni.Vseki iska da stava na negovoto...Zatova mi e interesno kato cqlo kakva info davat kartite ni.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 28, 2008, 11:00:06 am »
И защо да не е възможна?  :)
Какво те притеснява всъщност? Леко противоречив ли ти изглежда, непредсказуем?  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 28, 2008, 11:03:32 am »
Цитат
Izvinqvam se za neto4nostta!Razdeleni sme , no se nadqvam da ima 6ans da se suberem?I dali imame 6ans za obsto budeste?
Отговорих без да видя второто ти мнение.
Хорарната карта на въпроса ти не ми се стори много ясна.
Марс в съвпад с Асц загатва, че си задала този въпрос донякъде повлияна от емоциите, а възможно да си била и леко ядосана...
Позволих си да разгледам партньорската ви карта и ми се стори, че тази връзка не се отличава с голяма предсказуемост. А пък и двамата сте с Уран в 7 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Март 28, 2008, 11:06:07 am »
Цитат
И защо да не е възможна?  :)
Какво те притеснява всъщност? Леко противоречив ли ти изглежда, непредсказуем?
Nere6itelen mi izglegda, sqka6 ne durgi dostatu4no na men. <_<  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Март 28, 2008, 11:13:18 am »
А може би просто му трябва време да осъзнае какво всъщност иска и търси в една връзка, дали и доколко е склонен да поеме отговорност за чувствата си, за любимия човек.
Мисля, че в рамките на година-две ще има такава възможност...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #7 -: Март 28, 2008, 11:18:38 am »
Цитат
А може би просто му трябва време да осъзнае какво всъщност иска и търси в една връзка, дали и доколко е склонен да поеме отговорност за чувствата си, за любимия човек.
Mnogo blagodarq!Ami az mnogo go obi4am i go pkazvam, no toi sqka6 ne iska da deklarira tova, sqka6 ne e siguren.sedem godin bqhme zaedno, i oste go obi4am.Mislq, 4ed dori i toi da ne se vurne, az vinagi ste go obi4am!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Март 28, 2008, 11:36:20 am »
Пожелавам ти да се върне, когато е сигурен и ако го пожелае.
Любовта, ако е истинска, не умира и не увяхва, макар и да търпи трансформации, метаморфози...
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #9 -: Март 28, 2008, 11:43:05 am »
Цитат
Цитат
Nadqvam se da osuznae kakvo e zagubil, kakto i az osuznah i da se suberem, makar 4e ste e dosta trudno.Vse si misleh 4e kato sem s ednakuv ascedant  ste e dobre i stese razbirame pove4eq , no qvno ima drugi nesta, koito vliqqt.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Март 28, 2008, 11:50:16 am »
С различни типове емоционалност сте, предполагам.
При него има заложена склонност към противоречия в отношенията с противоположния пол, която ти приемаш за "нерешителност", както виждам.
Твоят емоционален свят е сложен и дълбок, което вероятно те прави уязвима, докачлива...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #11 -: Март 28, 2008, 07:06:45 pm »
Цитат
С различни типове емоционалност сте, предполагам.
При него има заложена склонност към противоречия в отношенията с противоположния пол, която ти приемаш за "нерешителност", както виждам.
Твоят емоционален свят е сложен и дълбок, което вероятно те прави уязвима, докачлива...
No se 4udq dali naistina ima veroqtnost da osuznae gre6kite, kakto az moite.Toi vse mul4i i vse sme naopuki.Opitvam se da vodim dialog, no toi ne glea seriozno na nestata i se vbesqvam.I izbuhvam, posle mi minava i izliza vse , 4e az sum vinovna, zatova, 4e toi ne iska nisto da kage
i da zastane zad deistviqta si.Rto tova me poburkva!Mul4anieto ne vinagi e zlato! B) .Dali tozi period, za koito spomena 1-2 ggoidina ste razbere kakvo iska, s pomosta na druga vruzka ili ste produlgim?
 :blink:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Март 29, 2008, 11:06:43 am »
Цитат
Dali tozi period, za koito spomena 1-2 ggoidina ste razbere kakvo iska, s pomosta na druga vruzka ili ste produlgim?

Мисля, че това астрологията вече не може да ти каже.
Астрологията показва какви са основните насоки, тенденции в развитието, откъде сме тръгнали и къде отиваме, към какво се стремим, но тя не /пред-/определя човешкия избор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #13 -: Март 29, 2008, 11:40:13 am »
Цитат
Цитат
Dali tozi period, za koito spomena 1-2 ggoidina ste razbere kakvo iska, s pomosta na druga vruzka ili ste produlgim?

Мисля, че това астрологията вече не може да ти каже.
Астрологията показва какви са основните насоки, тенденции в развитието, откъде сме тръгнали и къде отиваме, към какво се стремим, но тя не /пред-/определя човешкия избор.
Taka e!Laik sum v tazi oblast, no se opitvam das navlqza v nestata.Mnogo mi e interesno, makar i dosta trudno.Opitvah se da da tylkuvam hororskopa si.Mislq , 4e trqbva  da si kupq knigki i da se samooby4a. :) opitvah se da otkriq koi planeti sa dominantni. B)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 29, 2008, 11:48:32 am »
Има достатъчно книжки, особено за ниво начинаещ и среднонапреднал.
Има и сайтове, но повечето са чуждоезични  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Март 29, 2008, 11:59:49 am »
Цитат
opitvah se da otkriq koi planeti sa dominantni.
Искаш да си определиш доминантите в хороскопа? Това наистина изисква време за анализ, не става от раз  :)
На прима виста мога само да кажа, че Луната има достойнства в картата - намира се в знака на своята обител и в "радост" по дом. Но точният й квадрат с Плутон внася известни усложнения в емоционалната сфера, в изявата на някои по-дълбоки емоции и желания, които идват от същността...
Венера и Марс също заслужават внимание.
Венера като управител на изгряващия знак и диспозитор на Слънцето. Поставена във втори дом е в свои води, позицията й в Близнаци също е, да кажем, благоприятна...
Марс се намира в огнен знак и дом, които му импонират, при това в точен съвпад с нодалната ос, квадратът му с Уран, расположен в 7 дом, може да бъде леко проблематичен /или "неуправляем"/ в партньорската сфера...
« Последна редакция: Март 29, 2008, 08:38:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #16 -: Март 29, 2008, 12:01:15 pm »
Цитат
Ami da namerih takuv sait!Namerih go po va6a preporuka!Za koeto blagodarq! ;)  

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #17 -: Март 29, 2008, 12:03:53 pm »
Цитат
Цитат
opitvah se da otkriq koi planeti sa dominantni.
Искаш да си определиш доминантите в хороскопа? Това наистина изисква време за анализ, не става от раз  :)
На прима виста мога само да кажа, че Луната има достойнства в картата - намира се в знака на своята обител и в "радост" по дом. Но точният й квадрат с Плутон внася известни усложнения в емоционалната сфера, в изявата на някои по-дълбоки емоции и желания, които идват от същността...
Венера и Марс също заслужават внимание.
Венера като управител на изгряващия знак. Поставена във втори дом е в свои води, позицията й в Близнаци също е, да кажем, благоприятна...
Марс се намира в огнен знак и дом, които му импонират, при това в точен съвпад с нодалната ос, квадратът му с Уран, расположен в 7 дом, може да бъде леко проблематичен /или "неуправляем"/ в партньорската сфера...
Hahah, zatova li nemogem da nemirim obst ezik s moq 4ovek? :lol: Neupravlqem v kakyv smisul?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Март 29, 2008, 12:22:35 pm »
Цитат
Interesno-pro4etoh sega za Venera, mqta e v Bliznaci, a negovata v Ribi, tova donqkude obqsnqva otno6eniqta ni.Za Venera v Ribi pi6e tova, 4e ne obi4at da se obvyrzvat s edna ideq, dein 4ovek, nekonvencionalni sa. :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Март 29, 2008, 08:44:34 pm »
Цитат
Neupravlqem v kakyv smisul?
Да речем, непредсказуем, неконтролируем...
Ключова дума за Уран в 7 дом /Уран-Венера/ е "неконвенционалност". И стремеж към свобода и независимост - трудно се поддават на влияние, не обичат да бъдат ограничавани, освен ако няма други показатели в радикса...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.