Zdravei Doc,naposleduk sanuvam stranni ne6ta.Tazi no6t sanuvax mnogo i nai-razli4ni ne6ta no zapomnix samo tri /nali sum rusa

/ Purvo sanivax,4e s edin priatel butame ne6to/lost li be6e,kolelo li be6e,ne znam kakvo no go butaxme/stignaxme na edno krustovi6te i az mu kazax,4e poznavam putia i 6te minem po-napriako.....Posle sanuvax,4e na edna stena visi edno oranjevo platno / ot xartia/ i az go opraviax za6toto ot edinia krai ne6to vise6e.......I sledva6tiat sun e malko stranen za6toto /xem biax budna,xem zaspala,sanuvax go v polu zaspalo ili polu budno sustoianie,znam li i az da mu se nevidiat i suni6tata deto ne gi razbiram,to za tova na men mi se "davat" po mnogo,za6toto ne gi razbiram/ Sanuvax,4e stoia na brega na moreto i gledam na brega postroeni mnogo ku6ti,beli,novi,xubavi,gledax gi i vijdax kak bavno potuvaxa v moreto,az stoiax i pla4ex,kogato potunaxa vzaex edna pru4ka i zapo4nax da rovia vuv vodata,vidiax edin kompiutur koito ima6e sin cviat,edna kola potunala sus zapaleni farove.Doc imam 4ustvoto,4e ne6to lo6o 6te se slu4i,4e 6te zagubia ne6to ili niakoi,ili mnogo xora,ili biznes.Ne znam.,