Здравей Гост

пътуване и подстригване

• 6 Отговора
  • 2230 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
пътуване и подстригване
« -: Април 03, 2008, 01:47:33 pm »
Здравейте! Тези две нощи сънувам майка. Вчера се качихме в един автобус със нея, който пътуваше за франция  :P . Но автобуса изглеждаше като градски, не като автобусите за дълги пътувания, и аз се чудех как ще пътуваме с такъв автобус толкова далеч. В задната част имаше само мъже, приличащи на араби, едни такива тъмни, но не точно араби, незнам как да го обясня. Ние с майка бяхме в предната част и там нямаше хора, и всички ни гледаха. А, сетих се за още една подробност от вчерашния ми сън. Преди това сънувах че със сестра ми се гримираме да ходим на дискотека, но със странни гримове. Златно жълт на цвят руж, наподобяващ брокат  :D , и на очите пак жълт грим. И на един мъж в дискотеката му направи впечатление грима ми, но не помня какво каза. Бях освен със сестра ми и със съпруга й, и малката ми племенничка. Много интересно. Тази дискотека не беше пълна с хора и беше светла, незадимена.

А тази нощ сънувах че съм пак с майка ми, сестра ми, племенничката ми и съпругът на сестра ми в един голям град, но незнех кой. Аз със майка тръгнахме да се разхождаме и влязохме в един магазин за козметика. Аз питах продавачката дали има скраб за лице  :P и разглеждах кремовете нивеа. А като се обърнах майка ми беше започнала да се подстригва сама, аз й казах нещо от рода "Но какво правиш мамо? Недей така!" След това си избрах два продукта и казах на продавачката че ще ги взема, но първо трябваше да отида да намеря сестра ми със съпруггът й и естесвено племенничето ми. По едно време се озовах на перваза мисля, на една висока зграда със една моя приятелка от детството, която не съм виждала от много време. Тя беше на моето ниво но на дърво, не на перваза. И изведнъж започна да ме бута с крак за да падна на земята, и аз се опитвах да й попреча естествено.  Не успя да го направи. Придвижих се по первза и стигнах до едно място откъдето можех да сляза, тя също ме последва. Там имаше едн шкафове пълни с обувки, аз започнах да ги разглеждам, имаше всякакви. Детски, дамски с токчета, обърнах особено внимание на едни сатенени черни, много елегантни. Това е.  

*

Demia

• *
  • 140
пътуване и подстригване
« Отговор #1 -: Април 03, 2008, 01:53:49 pm »
ЗЪБОЛЕКАР, много бих искала да разкажа и вчерашния сън на приятеля ми. Дано не е много нахално от моя страна да те затрупвам със сънищата ми.
      Сънувал е, че е в една къща и като излязъл от нея всичко е било във вода и той се озовал до кръста във нея. Все едно е имало наводнение. Само това ми разказа. Той по принцип не сънуваше преди, но напоследък от време на време сънува по нещо. Благодаря ти предварително!

пътуване и подстригване
« Отговор #2 -: Април 04, 2008, 12:15:50 pm »
Тия сънища със сенки и помади показват недоволство от начина на живот който водиш ,желание да имаш собствено лично пространство и възможност да се отделиш от близките си.
Приятеля ти има нужда от нова емоция и те съветвам да намериш начин да си разнообразите срещите или да отидете на някакво пътуване само двамата ,защото може да си потърси нова приятелка.

*

Demia

• *
  • 140
пътуване и подстригване
« Отговор #3 -: Април 04, 2008, 12:30:47 pm »
:unsure:   Ами всъщност той е далеч от мен и няма как да си разнообразим срещите. Така че е напълно възможно да срещне някое друго момиче. Разстоянието си оказва влияние, за съжаление. Но наистина искам да имам свое лично пространство и да променя начина си на живот. Както винаги си прав ЗЪБОЛЕКАР. В момента и двамата искаме да се съберем да живеем заедно, но е малко труден периода сега. Дано не продължи дълго този период . Благодаря ти отново ЗЪБОЛЕКАР!!  

*

Demia

• *
  • 140
пътуване и подстригване
« Отговор #4 -: Април 04, 2008, 12:37:44 pm »
А днес сънувах моя учителка от училище, която ми беше и класна ръководителка. Аз й казах няколко пъти "Добър ден", но тя не ми отговори и аз тогава избухнах и започнах да й викам. Да се й се карам по-точно  :P . И след това мисля, че тя започна да ми се извинява, че не ми е отвърнала на поздрава. :P

Лек ден ви желая!  :D  

пътуване и подстригване
« Отговор #5 -: Април 04, 2008, 12:39:41 pm »
Цитат
А днес сънувах моя учителка от училище, която ми беше и класна ръководителка. Аз й казах няколко пъти "Добър ден", но тя не ми отговори и аз тогава избухнах и започнах да й викам. Да се й се карам по-точно  :P . И след това мисля, че тя започна да ми се извинява, че не ми е отвърнала на поздрава. :P

Лек ден ви желая!  :D
Раздразнение ,че не те слушат в действителност и ,че никой не зачита мнението ти.
« Последна редакция: Април 04, 2008, 12:40:07 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Demia

• *
  • 140
пътуване и подстригване
« Отговор #6 -: Април 04, 2008, 12:50:45 pm »
Отново си много прав. Незнам дали никой не ме слуша в действителност, но хората в най-близкото ми окръжение, хората в къщи не го правят. Просто не ме разбират.