Здравей Гост

мъртвец, сънливост

• 2 Отговора
  • 1600 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
мъртвец, сънливост
« -: Април 05, 2008, 01:27:38 pm »
Здравейте! Днес пак сънувах изключително странен сън. Май съм на периоди. Сега е периода в който си спомням сънищата по-добре. Значи бяха два пак. В първия сънувах една жена в инвалидна количка, която беше мъртва  :huh: . Аз и сестра ми се чудехме какво да я правим, сестра ми ми каза да я закараме на гробищата, но аз отказвах. Не си спомням моето предложение какво беше, но определено не там. Беше тъмно. След това се събудих и ме беше страх.

Във втория сън присъстваше (за пореден път) мойта малка племенничка. Освен нея имаше една компания хора. Аз постоянно се стрясках като я изгубех от поглед и питах къде е. По едно време се беше гушнала в мен, аз й показвах небето. Беше тъмно и имаше звезди но отново бяха необикновени, как да го опиша незнам. Многобройни и мънички, мисля че и червени на цвят. После  се появи един огромен кораб, приличащ на космическите кораби, например от филмааа, незнам, да речем пришълеца. С неправилна форма, черен и целия осветен. След това някай ми говореше нещо, но аз неможех да си отворя очите защото много ми се спеше. С мъка ги отварях и бях като замаяна. Това е ЗЪБОЛЕКАР. Какво мислиш?  :)

мъртвец, сънливост
« Отговор #1 -: Април 07, 2008, 10:52:29 pm »
Ще получиш неприятна новина ,която ще ви постави в страшно некомфортно положение теб и сестра ти ,ще бъдете притиснати от обстоятелствата .

Втория сън показва желание да отидеш в чужбина и да разшириш мирогледа си .

*

Demia

• *
  • 140
мъртвец, сънливост
« Отговор #2 -: Април 07, 2008, 11:47:45 pm »
Ах, тези обстоятелства! Ще ме смачкат от притискане вече! Ами, аз всъщност съм в чужбина. Но наистина ми се иска да отида другаде.