Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122229 Прегледи
« Отговор #20 -: Април 10, 2008, 09:52:57 pm »
axaxaxa ква е тази дива тема с прераждания :lol:  :lol:  :lol:
аз пък съм била мъж магъосник във Франция :P  :P (имаше едни игрички в нета...)
сега сериозно...чели ли сте нещо на Мулдашев или книгата на Блаватская?Нещо друго подобно?Какво мислите за тях?
Защото последното което четох аз е новата книга на мулдашев за матрицата на живота ама нещо...повече се говори за приятелски лафчета по руски и съм поразочрована.не знам.
кво мислите :)  
О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow

« Отговор #21 -: Април 10, 2008, 11:33:11 pm »
Цитат
Da mu se nevidi razsipaxte ubavata temica, :ph34r:  :ph34r:  :P  :P az tukmo se vpusnax v podrobnosti i spomeni i vie ni otriazaxte krilcata :blink:  :P  :P  :P  :P
Зъболекар и какво от това че ми цитираш писанията ми да не би да ми откажеш от това което вярвам аз. Не никой не може да ме откаже от тази моя вяра. И никой никого аз насила не карам да ми вярвате. Но няма да позволя да ми се подигравате. Ако някой иска да му пиша за минали животи да ми пише на
емайла ми - marushka1958@abv.bg. Но във форума няма да ви описвам миналите животи.

« Отговор #22 -: Април 11, 2008, 11:50:55 am »
Цитат
Цитат
Da mu se nevidi razsipaxte ubavata temica, :ph34r:  :ph34r:  :P  :P az tukmo se vpusnax v podrobnosti i spomeni i vie ni otriazaxte krilcata :blink:  :P  :P  :P  :P
Зъболекар и какво от това че ми цитираш писанията ми да не би да ми откажеш от това което вярвам аз. Не никой не може да ме откаже от тази моя вяра. И никой никого аз насила не карам да ми вярвате. Но няма да позволя да ми се подигравате. Ако някой иска да му пиша за минали животи да ми пише на
емайла ми - marushka1958@abv.bg. Но във форума няма да ви описвам миналите животи.
Защо не напишеш моя минал живот във форума ?
Мисля ,че с това няма на никого да допринесеш вреда ,а и повече хора могат да хванат вяра .
Апропо не се опитвам да те откажа от твоята вяра , но ми се иска да убедиш и нас в това ,че действително имаш дарба да разбираш за миналите животи . За твое сведение тук много от хората ,които посещават форума вярват в прераждането .
Отделих един ден специално на това ,което си писала и мога да те уверя ,че четох много внимателно ,но от написаното не ми проблесна нито един път ,че имаш подобна дарба .
Не отричам подобни твои възможности и затова учтиво те моля да споменеш по нещо за всеки ,който е отправил молба към теб в тази тема ,защото всеки един от нас подсъзнателно носи някаква информация за знанията си от миналото .  

« Отговор #23 -: Април 12, 2008, 11:15:29 pm »
Защо си мислите че не съм нормална след като имам различно мнение от вас.
Та има много писатели с такива книги  - за прераждането и душата и за миналите животи. Та един обикновен човек като мен щом пише за вас е ненормален човек.
Как така. Всеки си има собствен живот. Защо се захващате с моята личност?
Добре да започна с разговора ми за миналия живот на Зъболекар.  
Винаги започва така: Говори Иеова, Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв. Този човек е бил в минали животи в Англия, Швейцария,Хондурас,
Аржентина,Белгия,Алжир,Дания. В Англия е бил крал и при твоето време бил е влюбен в Изабел /в теб Марушке/, но ти си го отхвърлила и той затова в сегашния живот се заяжда с теб хич да не ти пука. Аз му казвам: Много се нервирам от тези тъпи неща. А той: Нали ти казах, когато нещо не ти харесва просто напускаш мястото. Но не е бил Едуард а негов братовчед,значи от кралския род. В Швейцария бил депутат много лош не дава милости на бедните, бил безмилостен.  /Не на духовния учител въпрос а мой личен от мен Марушка: Дали ти Зъболекар обичаш политиката?/. В Хондурас жрец с тайни науки и умеел да властва над хората./Мой коментар от Марушка - ето ти любовта към тайните науки като астрологията и пишеш в такъв форум/. В Аржентина беден. В Белгия беден пак. В Алжир ловец убивал животни и така се прехранвал. /Мой въпрос пак? от мен Марушка - дали обичаш спорта ловуване и дали въобще ловуваш?/. В Дания бил учител /пак мой въпрос личен от Марушка - Дали обичаш професията учител или да поучаваш всички деца и не само децата, но и големите /Ето и във форума го показваш - мой коментар от мен Марушка/
Аз го питам да го представям ли във форума на всички защото за първи път представям така разговор за минал живот на някой пред всички досега само лично на човека си го представям.  Той отговаря: Ами да защо не. Аз му пиша.
Просто питам за да не се засягаш.Той отговаря - Не аз не се засягам от такива малоумници и ти така трябва да постъпваш. А да правя ли така като тях го питам пак. Ами да защо не за твое разнообразие. И винаги ми завършва разговора с Амин Иеова. И аз завършвам коментара си тази вечер.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Април 12, 2008, 11:38:45 pm »
Цитат
Защо не напишеш моя минал живот във форума ?
Може ли и аз да се присъединя към молбата?  :rolleyes:  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Април 12, 2008, 11:46:53 pm »
Марушка , оставаш с погрешно впечатление от хората в този форум и наистина много съжалявам ,че си си съставила подобно мнение . Тук болшинството вярваме в прераждането и мнозинството от нас са чели литература на тази тема. Нямам ни най -малко желание да се заяждам с теб.  

На въпроса ти дали обичам политиката ,отговора ми е ,че направо я ненавиждам на мнение съм ,че народа ни най-много страда от политици и политика .
Преди години обичах да стрелям по мишени ,но не обичам да ловувам не мисля ,че е хуманно да се убиват животни само заради спорта.
Дали обичам да поучавам ,може да се каже ,че обичам ,но това ми идва от образованието в семинарията и ,а отделно съм учил и педагогика и теология .

А моя въпрос към теб е, защо се засягаш от недоверието на хората ?
Второ, имам желание да те питам защо в предишните ми животи не съм променял пола си ?
А накрая, какво означава Амин ?
« Последна редакция: Април 13, 2008, 12:18:51 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

unicorn

« Отговор #26 -: Април 13, 2008, 09:42:04 am »
Аз имам една леко еретична теза на фона на масовата практика да се посещават специалисти,които осъществяват едно доста сложно упражнение ,наречено регресия.Никого не съм имала истинско желание да разбера каква съм била в миналите си животи,това нежелание дълго време беше неосъзнато,в един определен момент съзнах,че не желая,че за мен това е безсмислено,каква е ползата  
от познанието за нещо минало,което само може да ми попречи да изпълнявам настоящите си задачи,които са тук и сега.А и изпитвам силно недоверие към специалистите,които предоставят тази услуга,не навлизат ли твърде навътре в съзнанието и в подсъзнанието,тази комуникация не допуска ли един друг човек до информация,която не му дадено да знае и как би могъл да я използва,ами ако това е човек,който се възползва от властта си ,за да напакости.В случая не визирам Марушка,отбелязвам това,за да не бъда криво разбрана.
Не бих се подложила и на хипноза,нито на психоанализа,като ги знам повечето психолози какви са,имам позната,която ми е дала доста инфо за равнището  на компетентност сред тази гилдия.

« Отговор #27 -: Април 13, 2008, 11:40:23 am »
Цитат
... в един определен момент съзнах,че не желая,че за мен това е безсмислено,каква е ползата  
от познанието за нещо минало,което само може да ми попречи да изпълнявам настоящите си задачи,които са тук и сега.А и изпитвам силно недоверие към специалистите,които предоставят тази услуга,не навлизат ли твърде навътре в съзнанието и в подсъзнанието,тази комуникация не допуска ли един друг човек до информация,която не му дадено да знае и как би могъл да я използва,ами ако това е човек,който се възползва от властта си ,за да напакости.
Съгласна съм напълно с теб. От начина, по който се развива моя живот и от наблюденията ми върху близки хора, стигам до извода, че човек получава толкова информация за себе си, колкото му е необходима към даден момент, за да продължи развитието си.

Специално за регресивната хипноза - има си показания, при някои хора позволява преодоляването на подсъзнателни страхове, свързани с дълбоко изтласкани преживявания в този и минали животи. Моето мнение е, че човек получава помощта, от която действително се нуждае - ако има нужда от такава крайна стъпка, каквато е регресивната хипноза, то той ще срещне и човека, специалиста, който може да му помогне. Както е вярно и, че хората, които разполагат с определени способности, притежават и съзнанието да ги използват внимателно. Имам приятел, който по рождение притежава силно хипнотично влияние върху хората. Случвало се е от любопитство, преди време, да пожелая да ме хипнотизира и той ми е отказвал с думите "Няма да го направя, защото нямаш нужда от това".

Марушка,
нормална си толкова, колкото и всички ние. Ти си ОК, но на мен все пак ми се струва, че информацията, която получаваш, не е много достоверна. Ако някой те пресрещне на улицата и ти каже "Говори Иеова, Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв." - ще му повярваш ли?

Аз съм зъболекарка. Мога да кажа, че съм доста рационален човек (Близнак с добре аспектиран Меркурий :)) - можех да стана инженер, математик, програмист. Допреди година смятах, че човекът е това, което бях учила за него - една перфектна биологична система, управляваща се от човешкия мозък. Не съм мислила никога дали има Бог или не, не съм вярвала в прераждания, вярвах в зодиите, защото виждах съответствията, но в астрологията - признавам, не особено. Изобщо, живеех си така, както живеят милиони хора по света.

Точно преди година, на 33 ми рожден ден, рожденната ми Луна се оказа в точен съвпад с транзитния Сатурн и точна опозиция с транзитния Нептун, а Плутон направи точна опозиция с рожденния ми Меркурий. Това не го знаех тогава, но почувствах как животът ми се разпадна напълно - загубих близки хора, трябваше да се откажа от работата си, изостави ме любимия човек в момента, в който планирахме съвместен живот. Нямах логично обяснение за това, което ми се случи - парад на абсурдите. Имах само два пътя тогава - да търся отговорите на друго място или да си ида от живота. Отказах се от живота тогава, но той не се отказа от мен :) Започнаха да ми се случват странни неща - започнах да сънувам сънища, които се случваха в реалността. Нямах контакт с мъжа, който обичах за няколко месеца, но разбирах какво се случва с него - между нас се установи телепатична връзка (след време той потвърди събитията). Започнах да усещам енергията в тялото си - неща, в които никога не бях вярвала до момента.  "Случайно" започнах да попадам на книги, които даваха отговор точно на въпросите, които ме интересуваха в момента. "Случайно" започнах да срещам хора, за които тези усещания не бяха новост и много ми помогнаха в този объркан период. Понякога разни идеи, прозрения просто се появяваха в ума ми. Получих възможност да видя още една страна на света, но в най-трудния, най-объркания период бях сама. Когато започнах да разбирам, се появиха другите хора.

С доста хора се запознах в този период и при повечето от тях "пробуждането" е настъпило по подобен начин. Хората са много инертни и им трябва як стимул, за да мръднат напред :) Някои не успяват - загубих приятели, които не успяха да продължат.

Така че на фона на този мой опит, ми изглежда твърде невероятно Бог да се свързва с теб, Марушка, и да ти диктува информация, от която реално няма никаква полза. Мен не ме интересува каква съм била в предишни животи - интересува ме това, което съм днес. Интересува ме къде греша и как да променя себе се така, че да се хармоизирам със света, така че да не си създвам излишни проблеми. Събуждам се в 4 часа посред нощ с мисълта, че еди-коя си черта от моя характер е причина за еди-кой си проблем - и това е реална помощ, независимо откъде идва, от мен самата или от ангел-пазител. Защото осъзнаването и първа стъпка към промяната. А дали съм била кралица или просякиня в предишния си живот - какво значение има :) В този живот съм един човек, който търси себе си - това е, което има значение тук и сега.

И приятелският ми съвет към теб е да се отнасяш малко по-критично към информацията, която получаваш.  

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #28 -: Април 13, 2008, 12:54:20 pm »
И аз мисля, че с подобна информация и способност трябва да се работи много внимателно. Наблюдавала съм такова диктуване отблизо не еднократно и смятам, че съзнанието на пишещия в известна степен оцветява информацията, може дори да я изкриви. Случвало ми се е да задавам въпроси от сфери, които са напълно непознати за контактьора и да получавам много адекватни отговори, а когато попитам за общи познати или неща от съвместната ни дейност, информацията да се окаже неточна.

Та ако човек приема всичко за чиста монета и не е критичен, може да навреди на околните, че и на себе си.  :)

Като стана дума за хипноза се сетих за едно мое преживяване като ученичка. Бях 9-10 клас и една приятелка ни каза, че може да приспива други хора и докато са в това състояние им говори и напътства кого да потърсят и какво да питат, после ги събужда и те разказват случилото им се. Тогава с доза страх и много голямо люпопитство решихме да експериментираме. Видях как едно момиче наистина заспа, казаха й да пита някакво момче кого харесва /направо зададохме един куп тинейджърски въпроси/, после я събудиха и тя разказа случилото й се. Заспалото момичето ми беше приятелка, така че изключвам възможността за лъжа или измама. Интересното е, че на мен не можаха да ми подействат, въпреки че исках и пробвах неколкократно.

За минали въплъщения - любопитна съм, определено, но не в смисъл каква съм била /домакиня, селянка, рицар и т.н./ :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

unicorn

« Отговор #29 -: Април 13, 2008, 01:23:52 pm »
Цитат
В този живот съм един човек, който търси себе си - това е, което има значение тук и сега.

Тази мисъл е есенцията на всичко,което сме изписали по-горе,човекът мисли и търси,за да открие себе си,а това е най-голямото приключение,животът тук и сега е приключение,а ако се научим да го проектираме, може да бъде и в пъти по-забавен.
« Последна редакция: Април 13, 2008, 01:32:18 pm от unicorn »

« Отговор #30 -: Април 13, 2008, 09:47:44 pm »
Добър вечер на всички,
Сега да отговоря първо на Зъболекар аз се извинявам че мисля криворазбрано, че искате да ми се подигравате или заяждате, защото понеже така си и помислих, защото какво да ви кажа в завода където работя работя сред мъже и си помислих защото те си правят майтапи и някой път се заяждат когато не са в настроение и затова така си помислих и за тука във форума че е така. Още един път ще ме извините, че така си помислих. Зъболекар за половете ми каза,че те божествата били двуполови, но прозрачни и невидими и с много силна светлина. А ние човешките индивиди, когато умираме душата излита нагоре, а телата ни загниват.
Днес го попитах дали душите ни са двуполови като тях, каза ми че са така като тях двуполови, но не само ние но и всички други извънземни същества и някои от бившите земни раси и ние сме били също прозрачни и невидими, но с по-слаба светлина. Нали в Библията пише, че Бог ни е създал по образ и подобие като него.
За думата Елохим ми каза, че това са всичките добри божества. Каза ми, че ние се прераждаме само в хора, в животни никога. Животните се прераждат в животни.
А това дето правят някои лекари с хирургическа намеса за промяна на половете,
това е било против тях божествата, защото нашата раса трябва да си е човешка.
А за Амин ми каза, че било  поздрав за довиждане от тях добрите божества и затова в края на всяка молитва трябвало да има тази дума и не само от тях добрите божества, но и от някои извънземни същества. Благодарих му за обясненията му и той ми каза сега да си починиш и после или утре ако искаш  ще
продължим когато ме повикаш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 13, 2008, 09:53:23 pm »
Не знам какво мислят твоите божества по въпроса, но
Амин = АУМ
звукът на космическата вибрация  :)
Някои го чуват много ясно по време на медитация.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Април 13, 2008, 10:05:56 pm »
Сега да пиша за Уникорн. Тя е била в Дания,Индонезия,Родезия,Египет,Китай,Того,
Осетия,Румъния. В Дания била психолог, владеела психологията, това е било времето преди да дойде в България. В Индонезия била царица в древността много лоша, по нейни заповеди са убивали хора и затова сега преодолява много трудности. В Родезия шиела разни неща. В Египет била бедна. В Китай жена на жрец  и знаела тайни науки. В Того жена на ловец и той убивал животните а тя продавала кожите. В Осетия била гледачка на деца в богат дом. В Румъния рисувала върху глинени съдове в древността пак. За хипнозата  ми каза че е истина, че може да напокостят върху човека, някои духовни сили, защото има и добри има и лоши. Каза ми също така, че когато мислим да правим само добрини, добрата сила ще е на наша страна и само добрите сили ще ни помагат, а когато мислим лошо, като убийства,кражба,лъжи и други отрицателни черти лошите сили ще са на тяхна страна. Но Сатана няма вечно да прави така в сегашния ви живот,
защото ние добрите божества ще победим, така ми каза. МОИ ВЪПРОСИ :
1/Дали обичаш психологията и какво работиш в сегашно време?2/Дали обичаш да шиеш. 3/Обичаш ли да наблюдаваш различните видове кожи или да галиш коте или куче? 4/Обичаш ли децата и да ги гледаш? 5/ Обичаш ли да рисуваш или въобще да разглеждаш картини. МОЙ КОМЕНТАР:  За психологията /за времето когато си била психолог в Дания и за времето когато си била в Китай жена на жрец
и си знаела тайни науки/ - ЕТО ТИ ИНТЕРЕСА ТИ КЪМ ТЕЗИ ОКУЛТНИ ЗНАНИЯ .
Така ли е?

« Отговор #33 -: Април 13, 2008, 10:08:47 pm »
Лилие ще извиняваш но имам малко работа и за теб утре ще напиша за миналите животи. Но за АУМ ми каза, че бил поздрав пак нещо като нашето здравейте.

*

unicorn

« Отговор #34 -: Април 13, 2008, 10:41:59 pm »
Цитат

1/Дали обичаш психологията и какво работиш в сегашно време?2/Дали обичаш да шиеш. 3/Обичаш ли да наблюдаваш различните видове кожи или да галиш коте или куче? 4/Обичаш ли децата и да ги гледаш? 5/ Обичаш ли да рисуваш или въобще да разглеждаш картини. МОЙ КОМЕНТАР:  За психологията /за времето когато си била психолог в Дания и за времето когато си била в Китай жена на жрец
и си знаела тайни науки/ - ЕТО ТИ ИНТЕРЕСА ТИ КЪМ ТЕЗИ ОКУЛТНИ ЗНАНИЯ .
Така ли е?
За психологията,да увличала съм се като малка,но съм на мнение,че малцина са звани,като цяло психологията,не искам да обиждам българските специалисти,според мен е на много ниско ниво у нас,а и изпитвам недоверие към психолозите.
За шиене-не мога,в училище в часовете по труд итехника бях пълен потрес,нито шиене,нито работа с дървен материал, а и имах конфликт с учителката,защото тя просто не искаше да разбере,че хората са различни и не всеки има данни за шев и кройка.
Обожавам котки,обичам кучета.
Изпитвам страх от бременността,а децата са сладки,но нямам особен афинитет.
Любимият ми период в изобразителното изкуство е импресионизмът,не умея да рисувам и никога не съм имала такива претенции.
Интересът ми към окултното е доста двояк,не отричам,но и не вярвам в нищо на 100%,винаги гледам критично на нещата.Уча се да живея с отворени очи.
Наскоро  завърших право.
А и като се замисля,смятам че в повечето си предишни животи съм била мъж.
« Последна редакция: Април 14, 2008, 07:42:54 am от unicorn »

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #35 -: Април 13, 2008, 11:56:28 pm »
Много любопитна тема ! :)
Марушка , ще Ви помоля, да споделите нещо за моите предишни животи.

« Отговор #36 -: Април 14, 2008, 08:32:57 am »
:) здравейте всички
доколкото знам аз елохим означава божествен дух,споменава се често в библията,така са се наричали и шумерските анунаки (някои от тях?) ,тези същества изграждат така наречения консул на дванайсетте...
Марушка, би ли попитала твоя елохим за казаното по-горе.
Ако може да го попиташ за какъв дявол за си всичките моно и политеистичн религии дето ги има по света(и той сам е казал че човек трявбва да вярва в доброто,кото носи) и за края на света- последната дата е 2012.
Извинявай ,че те затруднявам само ако може и малко инфо по въпроса откъде произлиза народа ни и колко години назад във времето сме съществували :huh:
Мн ме интересува този вупрос а нашите истовици са в разгорещени спорове.
Благодаря ти предварително! ^_^  
О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #37 -: Април 14, 2008, 11:04:30 am »
Според мен тая тема се превърна в парад на филмите!  :D

Много ми е интересно как изявяващата се контактьорка тук получава информация за човек по ника му,но явно за нейните канали подобни елементи нямат значение... <_<

Няма да тръгна да се ловя за всичките прозрачни моменти в писанията и,но това ме изби на смях:

"А това дето правят някои лекари с хирургическа намеса за промяна на половете,
това е било против тях божествата, защото нашата раса трябва да си е човешка."

И човек след като си смени пола-какво животно ли става? :D

За съжаление има много такива хора като нея,които са проводник или на някакво реално съзнание от неизвестен източник или плод на личното им въображение или несъзнателна изкривена настройка към световното информационно поле,но във всички случаи информацията не е нито чиста, нито смислена,пък за начина и на получаване да не говорим...С това не искам да обидя подвизаващата се,а наистина да бъде свръхкритична към себе си , преди да се е омотала напълно,както изглежда,че вече е  :ph34r:

« Отговор #38 -: Април 14, 2008, 11:41:35 am »
marushka, надявам се да нямаш нищо против да ни дадеш твоите рождени данни , час на раждане и къде си родена (в кой град ) .Преди няколко дни те попитах дали си родена на 27.04.1958 не с цел някаква подигравка ,а защото в астрологията  има дял кармична астрология и на нас ще ни бъде приятно да видим как се препокрива твоята информация с това ,което имаме ние като познания.

« Отговор #39 -: Април 14, 2008, 05:46:44 pm »
Тц, тц ,тц ..... много се нервя с тези думички от Библията  и за да не стават недоразумения ще обясня какво имам предвид .

С Думата Елохим наистина има противоречие защото в преводите и значенията може да ти се замотае главата .
В първа глава на Библията  -Битие 1:1:  В начало Бог сътвори Небето и Земята- се различава от оригиналния текст на иврит ,който звучи по този начин “Берешит бара Елохим ет ашамаим ве ет аарец", което буквално преведено означава: “В начало сътвори Боговете, небето и земята”
За амин- - като значение се разбира ; Истина ! Така да бъде !
от гръцки език -амина -навеки ,за вечни времена
Както Лили спомена за произхода може да се разсъждава доста ,защото виждаме сходства с Ом, Ум, Аум, Аумен, Омен, Амен .