Сега да продължа за Лилие - Тя била в минали животи в Германия,Египет,Нидер-
ландия,Ейре, Русия,Аржентина,Лесото. В Германия била царица в древността и много лоша. В Египет жена на богаташ в древността и не работела. В Нидерландия учителка. В Ейре счетоводителка в банка,в Русия - бедна, в Аржентина знахарка
знаела окултни знания, в Лесото танцьорка в богата къща - харем - извинявай ми каза духовния учител не в харем а в кръчма сред много мъже танцьорка.
Майтап няма, но някои неща съвпадат :blink:
От руско потекло съм, живяла съм в Украйна.
Силно ме привличат митологията и културата на Древния Египет, най-вече окултните им знания и херметизмът.
Харесвам Нидерландия, особено Амстердам. Изпитвам някаква особена носталгия, когато гледам предавания за Холандия по ТВ, макар че никога не съм ходила никъде в чужбина. Дори езикът им ми се струва някак си познат, макар че съм учила само немски и английски.
Донякъде харесвам и Германия, учила съм немски и много ми се удава този език по принцип.
За инкарнацията ми на танцьорка в Лесото (неко го приемем хипотетично)... хм, стана ми истересно

Там е работата, че по рождение притежавам пластичност без да съм тренирала балет, гимнастика и акробатика. Имам вродени танцови умения, много добри. Ако бях, да речем, с 10-на или повече години по-млада и по-глупава (

) бих могла да си печеля прехраната и по този начин. Определено е нещо, което ми се удава и ми идва сякаш "отвътре", имам предвид афинитета си към танца
И още нещо - мразя счетоводството и математиката!