Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122239 Прегледи
« Отговор #40 -: Април 17, 2008, 12:00:11 am »
Добър вечер на всички,
Зъболекар -  28.04.1958 г. ми е рожденната дата.
Сега да продължа за Лилие - Тя била в минали животи в Германия,Египет,Нидер-
ландия,Ейре, Русия,Аржентина,Лесото. В Германия била царица в древността и много лоша. В Египет жена на богаташ в древността и не работела. В Нидерландия учителка. В Ейре счетоводителка в банка,в Русия - бедна, в Аржентина знахарка
знаела окултни знания, в Лесото танцьорка в богата къща - харем - извинявай ми каза духовния учител не в харем а в кръчма сред много мъже танцьорка. А когато го попитах защо се образува думата генерал от първите букви на страните - той ми отговори , че като царица в Германия , била убита от генерал от военен човек.
Това е за сега.

« Отговор #41 -: Април 17, 2008, 12:06:59 am »
Уникорн благодаря ти за отговора ти, но това дето мислиш, че си била мъж, моят духовен учител ми каза, че ние жените сме си били винаги жени в преражданията ,
а мъжете - мъже. Сега чела съм много че някои пишат за преражданията, че са били от жени в мъже и от мъже в жени. Великият медиум Е.Кейси казва в своята книга"Можете ли да си припомните миналите животи", че не вярва в неговия източник.  Но аз си вярвам и си имам мои лични причини за да вярвам , но не мога да ги кажа на целия форум - първия който ми пише на ем. marushka1958@abv.bg
на него ще кажа.  

« Отговор #42 -: Април 17, 2008, 12:13:56 am »
Лилие - мои въпроси :  откъде си харесват ли ти тези страни които ти ги съобщих?
И имаш ли интерес към тези професии, които ти ги съобщих също така? И обичаш ли да танцуваш? А ако искаш пиши имена на твои приятели с които се разбираш и с които не се разбираш , ако искаш да знаеш дали сте били в минали животи заедно, но на емайла ми.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Април 17, 2008, 12:15:31 am »
Брех тука да не стана конкурс ?  :D

"Но аз си вярвам и си имам мои лични причини за да вярвам , но не мога да ги кажа на целия форум - първия който ми пише на ем. marushka1958@abv.bg
на него ще кажа."

Народе побързайте,с удоволствие ви давам карт бланш,че ако исках щях да се възползвам вече !

Марушка- то и името ти такова весело , ама защо сама се правиш за смях , не ти отива на възрастта ,определено...

« Отговор #44 -: Април 17, 2008, 12:35:37 am »
Марушка, ще те помоля да продължиш да пишеш за тези ,които те молят в темата , а който няма желание миналите му животи да излизат в публичното пространство да ти пишат на емейла :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Април 17, 2008, 01:40:22 pm »
Цитат

Сега да продължа за Лилие - Тя била в минали животи в Германия,Египет,Нидер-
ландия,Ейре, Русия,Аржентина,Лесото. В Германия била царица в древността и много лоша. В Египет жена на богаташ в древността и не работела. В Нидерландия учителка. В Ейре счетоводителка в банка,в Русия - бедна, в Аржентина знахарка
знаела окултни знания, в Лесото танцьорка в богата къща - харем - извинявай ми каза духовния учител не в харем а в кръчма сред много мъже танцьорка.
Майтап няма, но някои неща съвпадат  :blink:
От руско потекло съм, живяла съм в Украйна.
Силно ме привличат митологията и културата на Древния Египет, най-вече окултните им знания и херметизмът.
Харесвам Нидерландия, особено Амстердам. Изпитвам някаква особена носталгия, когато гледам предавания за Холандия по ТВ, макар че никога не съм ходила никъде в чужбина. Дори езикът им ми се струва някак си познат, макар че съм учила само немски и английски.
Донякъде харесвам и Германия, учила съм немски и много ми се удава този език по принцип.
За инкарнацията ми на танцьорка в Лесото (неко го приемем хипотетично)... хм, стана ми истересно  :D Там е работата, че по рождение притежавам пластичност без да съм тренирала балет, гимнастика и акробатика. Имам вродени танцови умения, много добри. Ако бях, да речем, с 10-на или повече години по-млада и по-глупава ( :D ) бих могла да си печеля прехраната и по този начин. Определено е нещо, което ми се удава и ми идва сякаш "отвътре", имам предвид афинитета си към танца  :)
И още нещо - мразя счетоводството и математиката!  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #46 -: Април 17, 2008, 05:18:33 pm »
Lillie руското ти потекло,египетските интереси и танците могат лесно да бъдат проследени като информация във форума...

Пък за прераждането в един пол,просто няма да коментирам  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Април 17, 2008, 05:37:32 pm »
И това не е изключено  :)
Не съм адвокат на marushka, но тъй като е нов потребител във форума, не вярвам да е стигнала чак дотам, че да изчете архивите на форума, за да набави тази информация.
Нека го приемем за интересно съвпадение тогава, а и аз самата в повечето случаи като този също съм доста скептична...
И все пак човек няма ли право и да познава това-онова от време на време?  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #48 -: Април 17, 2008, 06:08:32 pm »
Разбира се,че може (да се познава от време на време)  ;)

Но като цяло в основен вид информацията изложена от този източник е противоречаща с обективните принципи на прераждането.

Пък и да ти кажа честно и на мен да ми изредят 10-на държави,1-2 все ще се намерят дето да ги харесвам.Колкото до професиите,да ти кажа в миналото женските не са били чак толкова много,така че и няколко да изредиш нещата пак стоят по същият начин.Всеки разбира се си преценя  B)  

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #49 -: Април 17, 2008, 06:34:19 pm »
Темата е добра, можем да продължим разговорите, като разгледаме методите за получаване на информация относно предишни въплъщения.

Някой да е пробвал, какви са впечатленията?

Аз не съм контактувала със "специалист" по този повод. Веднъж само май имах нещо като видение.

Един друг път направих някаква практика, мисля че я намерих в началната страница на сайта. Пуснах си спокойна музика, настаних се удобно и започнах да си припомням какво съм правила преди един час, преди 5 часа, вчера, миналата седмица, преди 3 години и т.н. до детските ми години и накрая трябваше да видя нещо от минал живот. Определено имаше ефект, за моя голяма изненада.  :D  Остава и да е вярно, но няма как да се провери.  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #50 -: Април 17, 2008, 08:42:00 pm »
Това звучи интересно...аз съм чела разни неща за възвръщане на спомени чрез хипноза и подобни методи...О.оМалко е странно как човек може да си спомня нещо за миналите си животи при положение,че паметта ни всъщност не запазва всички подробности от сегашния ни живот,а като умрем...По -скоро съществуването ни оставя някакъв енергиен отпечатък.Хаха нз и без това съм малко скептична относно преражданията...
Пак ще помоля Марушка ако и остане време да отговори и на моите въпроси по-нагоре :)

О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow

« Отговор #51 -: Април 17, 2008, 09:31:20 pm »
Зъболекар съгласна съм с тази забележка за емайла, но аз по-напред го бях писала, ако искат да ми пишат на него, нямам нищо против твоята забележка.
Пък за часа на раждането не го знам точно, защото майка ми не го е запомнила, но ми каза, че след 5-6 часа следобяд съм била родена вече.

« Отговор #52 -: Април 17, 2008, 09:42:17 pm »
Лилие благодаря ти за отговора. Сега го попитах защо мразиш счетоводството и математиката ако искаш да не ти отговарям на публично питай ме на емайла и ми пиши че си лилие, защото не е за пред всички хора.

« Отговор #53 -: Април 17, 2008, 10:11:49 pm »
Синухе, никого не искам да омотавам както се изразихте. Аз никого не карам насила да вярвате в миналите животи. Всеки си има лично мнение, но не искам да споря с никой,макар и да сте скептик. Аз знам, че ще ме критикуват някои хора,
както и като съм била Елена Блаватская. Защото той ми обясни, че не обичам да приказвам по телефона, даже нямам мерак и за джийсем , нямам и възможност да си купя, той духовния ми учител ми обясни, че не обичам да приказвам по телефона, защото когато съм била Елена Блаватская са ме критикували и казвали, че съм била мошеничка и измамничка, а 100 години след нейната смърт са я признали, че е казвала истината, това го прочетох в Интернет. Но защо трябва да насаждате у другите хора този скептизъм не разбирам. Всеки си има право на мнение.

« Отговор #54 -: Април 17, 2008, 10:15:40 pm »
Допълнение - Синухе и нямам време да се ровя въобще в архивите, аз едвам намерих време тази вечер винаги преди да легна намирам време да печатам, защото това ми е любимото занимание, останало си ми е от професията ми като бивша машинописка  и затова обичам и да коментирам. Но още един път те моля не искаме да спориме, защото никак не обичам да споря, още и да се карам хич не обичам пък, па макар и да ме критикуват.

« Отговор #55 -: Април 17, 2008, 10:20:02 pm »
Като каза Блаватская,някой чел ли е тайната доктрина,защото мислех да си я купя, но казват ,че е мн тежка и неразбираема?

« Отговор #56 -: Април 17, 2008, 10:26:55 pm »
Ето и отговора за Нкара - Била си в Испания кралица, в Сирия - бедна, в Таджикис
тан гледала стари хора, в Индонезия -знахарка,но знаела окултни знания,в Ника-
рагуа бедна,в Ангола - в харем, жена на султан. Мои въпроси: Харесват ли ти тези страни и какво мнение имаш към всички неща, за които ти писах? Питах го за появата на думичката  - истина от първите букви на страните в които си била какво означава? Той отговори, че обичаш само истината и търсиш истината? Значи, също като мен аз също обичам истината. Истина ли е това?

« Отговор #57 -: Април 17, 2008, 10:42:21 pm »
Нинмах ето и към теб отговора - за шумерските анунаки ми каза, че са от тях от рода на баща му и дядо му по наши човешки разбирания. За какво са всичките тези религии го питам? - Това ми беше казал в по-рани разговори с него, че всичко Сатана го прави,за да ви насажда омраза между народите и да не се обедините вие човешките индивиди ми каза той. Иначе свещените книги като Библията, Корана, и другите са от тях, но разликата в тях различието го прави Сатана.
А за въпроса ти за края на света - 2012 г. ми беше казал в по-рани разговори пак, че няма да има край на света, че те не са ни създали, за да ни затрият, а искат да бъдат приятели с тях, че те не са създали вселената , за да я затрият и нея.

« Отговор #58 -: Април 17, 2008, 10:52:54 pm »
:) марушка ,мерси много за отговора ти.
Аз много се дивя на шумерската история и знанията,които са имали.Жалко ,че до нас е стигнало твърде малко от културата им.За Сатаната- попринцип не съм религиозна и не разбирам как едно същество въплъщава всичко зло на света...А кои имаш предвив под 'те'?
 :unsure: анунаките ли?защото ако ние сме създадени от анунакуте, вселената от кой е създадена?тя не е ли изначална и вечна?ох обърках се :lol:  

« Отговор #59 -: Април 17, 2008, 10:59:13 pm »
А междувпрочем, твоя покровител от Нибиру ли е?Доста обсъжданата планета:) Телепатичен контакт ...Но защо хората се прераждат само в хора?Ако нибируанците са едни от милионите разумни същества във вселената не можеш ли да се превъплътиш и в нещо друго?О.о