YAN сега аз не съм казала, че най-разбирам духовните разговори с духовните сили, но на мен духовният учител Йеова ми каза,че Сатана се е бъркал винаги в духовните разговори на хората. Даже откакто Ева е сбъркала за ябълката - винаги Сатана се е намесвал в духовните разговори. Моят духовен учител Йеова ми каза,че при Петър Дънов също се е намесвал, защото само Исус Христос,който е негов син и стои до него баща си /Йеова/ Петър Дънов не може да е превъплътен в Исус Христос,както той го съобщава. Исус Христос стои до баща си в момента и никой не може да предяви че е бил той препъвплътен в Исус Христос. Сатана и при мен се е намесвал, когато ми каза, че ще има още една раса след човешката риба-човек. Моят духовен учител Йеова ми беше казал, че ние сме последната раса, но ако успеем да си оправим мислите си и делата си в моралните заповеди,които съществуват във всички духовни свещени книги, само тогава ще отменят плана за нашата последна раса. Ние трябва да живеем в мир и разбирателство помежду всички нации и религии. Петър Дънов още казва,че хората можели да се прераждат от хора в животни и от животни в хора. Това и други писатели го казват. Но моят духовен учител Йеова ми казва, че това не е вярно - хората се прераждат само в хора - а животните в животни. Те са ни създали по свой образ и подобие , как може да вярвате в такива измишльотини? Та нима боговете могат да бъдат животни?