Да Вешничка и аз искам да си спомняме миналите си животи, но уви; но все пак от сънища и от обясненията на моят духовен учител Иеова аз си ги намерих моите и съм много доволна от това. Помага ми че можем да се реализираме професионално ако не си харесаш дадена професия , но само ако имаш възможност. То сега когато преодоляваш много трудности финансово не можеш да се реализираш, но все пак ти помага да разбереш и грешките, които сме правели в миналите си животи, за да не ги правим пак същите в настоящия си живот. Също така когато сме били заедно в минал живот със свои близки, с които не се разбираш ти помага за да се разбереш в настоящия живот, защото боговете гледат благосклонно само на тия , които подават първи ръка за разбирателство. Също така помага и да се разбираме между нас българите и турци и цигани и други етноси, защото когато се каже че сме били братя и сестри ние от българите с турчин или циганин, това помага да живеем в мир и разбирателство между нас и без омраза, както трябва да живеем - така ми обясни моят духовен учител Иеова.