Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122193 Прегледи
Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #360 -: Декември 03, 2009, 03:56:00 pm »
Марушка, интересно ми е тогава да ми кажеш защо аз ужасно много се страхувам от змии?  :) Само при мисълта ме обхваща паника, въпреки многократните ми опити да се справя с проблема.

Фобии от змии, означава, че имаш деспотичен баща и поради тази причина си абсолютно на вие с мъжката енергия.

Не съм сигурен,но мисля че страхът от змии (отрови) по-скоро би дошъл от някой аспект с Плутон в хороскопа.Поне така съм останал с впечатлението от прочетеното до сега из книгите.Нали Скорпиона се свързва с отровата? Но може и да греша.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #361 -: Декември 03, 2009, 03:58:39 pm »
Аз лично ги свързвам със Сатурн змиите незнам защо.

Колкото до другото, мъжката енергия даже ми е в повече в хороскопа. Но може и това да е причината...   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #362 -: Декември 03, 2009, 04:51:48 pm »
   Може да е някакъв останал запис  дълбоко в подсъзнанието ти. Знам ли може да си починала от ухапване от змия...Еми срещу този си страх можеш да се изправиш и този път нищо да не загубиш...Някоя друга нерва дето ти е в повече. Пробвай в някакъв терариум - има безобидни змии, можеш да погалиш някоя. Аз съм пас по отношение на змиите, хем са страшни, хем грациозни, хем хладни - абе животинка, чудо на природата...Макар че сама съм одирала и изкормвала змия и съм яла, на шишче и на жар... :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #363 -: Декември 03, 2009, 06:06:43 pm »
Изправяла съм се, но просто не се получава. Последният път, когато бях сигурна, че ще видя змия и не исках да вървя в посоката, просто сякаш го предизвиках, но аз ги усещам тия същества ... незнам как да ви го обясня, сякаш имаме някаква връзка и аз настръхвам, когато са в района. Абе голям ужас. Та този последен път след като я видях направо изпаднах в много голям стрес и не можах да го преодолея с месеци, започнах дори в дома си да се оглеждам, а няма как да влязат на 8-мия етаж, нали?! Просто ме обзе страшна параноя. Абе не е за приказване. Направо като, че ли мозъка ми блокира.   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #364 -: Декември 03, 2009, 06:47:30 pm »
Аз лично ги свързвам със Сатурн змиите незнам защо.

Колкото до другото, мъжката енергия даже ми е в повече в хороскопа. Но може и това да е причината...   

Няма значение колко мъжка енергия имаш, важното е да си в хармония с нея. Поне така пише в книгите по психология.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #365 -: Декември 03, 2009, 07:02:35 pm »
Мисля, че нямам проблем с нея поне в картата ми, това имах предвид, но от гледна точка на астрологията разбира се.  :) По-скоро бих допуснала такъв за женската енергия. Май стига толкова отплесване от темата, че ще ни се сърди автора.  ;)

« Отговор #366 -: Декември 03, 2009, 08:23:19 pm »
Аз също изпитвам ужас от змии незнам при мен на какво се дължи??И съм сигурна че няма да мога да преодолея този страх :(

« Отговор #367 -: Декември 03, 2009, 09:00:50 pm »
Те са си просто гнусни и гадни! Затова имаме фобии от тях. Да не забравяме, че са доста "силни" и "могъщи" - това е другата причина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #368 -: Декември 04, 2009, 05:57:53 am »
Аз не смятам, че змията е гнусна и гадна...Считана е за най- мъдрото животно.sunrain  знае, че ги обожавам. Мога да ги галя и да ги прегръщам. sunrain, някой ден ще те заведа до вивариума и ще си ги пипаме двете-0)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #369 -: Декември 04, 2009, 08:30:06 am »
Ти си ги пипай, аз само ще ръмжа от "кеф" отстрани.  ;D  :P Абе не съм се отказала да ги заобичам и туй то, ще се работи по въпроса.  :)   

« Отговор #370 -: Декември 04, 2009, 11:02:23 am »
Незнам дали има връзка с минал живот ама в този искам и аз да се пробвам да преодолея този страх и погнуса от змиите ;)незнам ако имам близък контакт с змия дали ще се преудолее ама ще се пробвам :)

« Отговор #371 -: Декември 05, 2009, 09:52:14 pm »
Аз не смятам, че змията е гнусна и гадна...Считана е за най- мъдрото животно.sunrain  знае, че ги обожавам. Мога да ги галя и да ги прегръщам. sunrain, някой ден ще те заведа до вивариума и ще си ги пипаме двете-0)))

;D  Много са красиви,наистина.  ;D Но не бих ги прегръщал. Така отдалече,бива.  :P

*

Nebesna

« Отговор #372 -: Декември 05, 2009, 09:59:24 pm »
като бях малка страдах от кошмари вечерно време, водиха ме при една баба да ми лее куршум и тя позна, че съм уплашена от змия. Не мога да ги харесам тези студенокръвни животни, не мога.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #373 -: Декември 06, 2009, 01:32:19 am »
На мен са ми много симпатични змиите. Горките, как са плюти, гонени и мразени незаслужено... А те просто искат сигурност и да не им бъде нарушавана територията. Преди време ми разказваха как в един парк се е появила змия и я наобиколили всички, като същевременно ги е било страх. Много умно...
Преди година, според един тест за това, на кое животно ви отговаря личността, излязох змия... Какъв съвпадък... http://animalinyou.com/test.php  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #374 -: Декември 06, 2009, 12:10:52 pm »
Абе то и аз по китайския съм Змия, но това не променя съществено нещата ...  ;D

« Отговор #375 -: Декември 06, 2009, 02:43:46 pm »
Някъде четох, че вродените страхове се два : от змии и от височини. При някои хора са засилени.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #376 -: Декември 06, 2009, 05:56:09 pm »
Моят най-голям кошмар са гризачите и най-вече  плъховете. Ледена пот ме е избивала само , като си ги представя.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #377 -: Декември 15, 2009, 08:42:47 pm »
Марушка, интересно ми е тогава да ми кажеш защо аз ужасно много се страхувам от змии?  :) Само при мисълта ме обхваща паника, въпреки многократните ми опити да се справя с проблема.
Ако искаш може да ми пишеш на емайла защото си била от древногръцките митологични героини. Ако искаш да ти пиша за коя е пред всички, ако не пиши ми на емайла.

« Отговор #378 -: Декември 15, 2009, 08:46:20 pm »
   Може да е някакъв останал запис  дълбоко в подсъзнанието ти. Знам ли може да си починала от ухапване от змия...Еми срещу този си страх можеш да се изправиш и този път нищо да не загубиш...Някоя друга нерва дето ти е в повече. Пробвай в някакъв терариум - има безобидни змии, можеш да погалиш някоя. Аз съм пас по отношение на змиите, хем са страшни, хем грациозни, хем хладни - абе животинка, чудо на природата...Макар че сама съм одирала и изкормвала змия и съм яла, на шишче и на жар... :P
Ти пък щом си пас ако искаш може да ми пишиш на емайла. Ако искаш да кажа на всеослушание пиши ми.

« Отговор #379 -: Декември 17, 2009, 10:59:18 am »
   Аааа, мила ти си тук, кажи на всеослушание - нема никъв проблем.  ;D Знам ли може и канибалка да съм била.