Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122100 Прегледи
Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #380 -: Декември 17, 2009, 11:07:52 am »
   Всъщност историята е следната - бяхме на чеверме в гората, с приятелката се мотахме навътре и аз забелязах голям смок над 1м и 50 - и само и прошепнах - виж каква хубава змия. А тя се спускаше от едно дърво надолу. Нашата луда като почна да крещи - "змияяя, змияяя, змияяя". Викам й -"млъкни ма, недей крещя". Но родата, която бяха наоколо чуха и грабнаха пръчки, змията беше успяла да се шмугне в ведин храст. Но те ръчкаха, чупеха клоните на храста...аз гледах със съжаление, защото вече знаех кво ще стане. Накрая, запалиха храста, та да излезе змията. Много ми е гадно, като ви го разправям, но ...змията от горещината тръгна да бяга, но огъня беше голям и тя пълзейки изгоря.....Впоследствие бяха я захвърлили на някъв клон. В разговора, стана ясно, че на една бригада съм яла змия и тогава ме хванаха, хади да я опечем. Само че нямаше смелчаци да я пипат, та трябваше аз да я кормя, да я чистя...Та така....
   Но иначе, когато обикаляме в гората за гъби, змиите са на почит при мен и за да не се случат отново такива случки, тихичко си минавам покрай тях, без да вдигам шум и без да казвам...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #381 -: Декември 17, 2009, 01:10:00 pm »
О, това е много гадно ... аз може да изпитвам страх, но никога не съм имала такива желания към тях. Брутална е даже твоята история, хората сме чудовища, те са просто божии създания ... както казва един мой приятел, вместо да те е страх представи си, че ти се усмихват.  :) Това не намаля страха ми, но помага. Пък и те като цяло са изключително миролюбиви и никого не закачат, докато не ги застрашиш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #382 -: Декември 22, 2009, 08:36:53 pm »
Мисля, че нямам проблем с нея поне в картата ми, това имах предвид, но от гледна точка на астрологията разбира се.  :) По-скоро бих допуснала такъв за женската енергия. Май стига толкова отплесване от темата, че ще ни се сърди автора.  ;)
Не Сюнрен няма да се сърдя,защото това много помага също за припомняне на
миналите ни животи - не само сънищата,но и страхът от някакво животно също така, или пък обич към някакво животно това също може да помогне за припомняне на миналите ни
животи. Както пише Едгар Кейси в книгата си "Можете ли да си припомните миналите си
животи" не знам някой дали е чел тази книга от Вас, но аз разговарях с висшата ми духовна космическа сила по нея най-напред и по нея ми каза за няколко мои минали животи и все повече и повече си ги откривам чрез моят духовен учител Иеова естествено пак.

« Отговор #383 -: Януари 01, 2010, 02:00:15 pm »
Честита ви Нова година на всички форумци. Пожелавам ви всичко най-хубаво и да ви се
сбъднат всичките ви мечти през Новата 2010 година.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #384 -: Януари 06, 2010, 02:59:46 am »
НИКАК не е хубаво да сънуваш змия насън.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #385 -: Януари 06, 2010, 04:46:27 pm »
Само не мога да разбера още, с какво толкова е актуална Марушка,че някой продължават да й се хващат на глупостите.

Ако се наемат да прочетат малко по-назад, ще разберат че и 1 % вярни неща няма в ретроспекциите към миналите животи, и Док дори направи всичко ясно до такава степен, че и малоумните да схванат.

Я тя, уж нямаше да пише тук вече  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #386 -: Януари 06, 2010, 04:58:43 pm »
Не мисля, че се приема толкова на сериозно от някой.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #387 -: Януари 06, 2010, 11:34:59 pm »
НИКАК не е хубаво да сънуваш змия насън.... :(
О не никак даже не е хубаво да сънуваш змия насън.Аз много рядко сънувам,но не ги и помня сънищата. Според мен молитвите помагат против лошите сънища много.

« Отговор #388 -: Януари 06, 2010, 11:44:00 pm »
Само не мога да разбера още, с какво толкова е актуална Марушка,че някой продължават да й се хващат на глупостите.

Ако се наемат да прочетат малко по-назад, ще разберат че и 1 % вярни неща няма в ретроспекциите към миналите животи, и Док дори направи всичко ясно до такава степен, че и малоумните да схванат.

Напротив подемам предизвикателствата с още по-голяма духовна космическа сила Иеова.

« Отговор #389 -: Януари 07, 2010, 08:26:08 pm »

Може и ти да си ми питала за миналите си животи,но аз като знам , че някои си сменяте
никовете си като носни кърпички,отде да знам дали и ти не си ме питала за миналите
животи. Не искам да споря с теб хич и не ми и трябва. Човешката злоба край няма.

*

Инти

• 2068
« Отговор #390 -: Януари 08, 2010, 09:26:25 am »
Марушка, аз не изпитвам никаква злоба към теб, тук много грешиш, това че те упреквам, не значи че тая лоши чувства, това е елементарно възприемане на ограниченото съзнание, критика от Меркурий в Козирог.

И не съм се допитвала до теб за миналите ми животи, защото видях колко струват прогнозите ти, всеки 2ри беше жрец, що на един човек, не каза: -Бил си обикновен човек, вършил си това и това.

И много хора в този сайт, не само ти, казват : Аз повече няма да пиша тук, и после пак пишат, ако казваш че няма да пишеш, не пиши, ако ще пишеш пиши, не е нужно да се сменят никовете нон стоп, все едно не стои същия човек отсреща.

Думата тежи, трябва да знаеш стойността й , и да поемеш отговорността за думите си, а ти не знаеш какво вършиш говорейки тези необосновани на нищо ретреспекции за миналите животи, нито като контактьорски заложби, нито като мъдрост може да се види в теб, и затова те упреквам, да спреш да заблуждаваш хората.

« Отговор #391 -: Януари 08, 2010, 09:14:34 pm »
Марушка, аз не изпитвам никаква злоба към теб, тук много грешиш, това че те упреквам, не значи че тая лоши чувства, това е елементарно възприемане на ограниченото съзнание, критика от Меркурий в Козирог.

И не съм се допитвала до теб за миналите ми животи, защото видях колко струват прогнозите ти, всеки 2ри беше жрец, що на един човек, не каза: -Бил си обикновен човек, вършил си това и това.

И много хора в този сайт, не само ти, казват : Аз повече няма да пиша тук, и после пак пишат, ако казваш че няма да пишеш, не пиши, ако ще пишеш пиши, не е нужно да се сменят никовете нон стоп, все едно не стои същия човек отсреща.

Думата тежи, трябва да знаеш стойността й , и да поемеш отговорността за думите си, а ти не знаеш какво вършиш говорейки тези необосновани на нищо ретреспекции за миналите животи, нито като контактьорски заложби, нито като мъдрост може да се види в теб, и затова те упреквам, да спреш да заблуждаваш хората.
   Напротив казвала съм на всички хора,които са се допитвали до мен за миналите животи съм казвала,че са били и бедни и обикновени хора и са се препитавали с най-различни неща,с които ние обикновените хора се препитаваме. Не съм казвала само
известните личности. Грешиш,ако мислиш самата ти,че само известните личности съобщавам. Не искам да споря с теб нито да се хваля с благодарствените писма,които ми
изпращат хората,защото това са отрицателни човешки черти.

« Отговор #392 -: Януари 31, 2010, 08:11:33 pm »
Ето още един случай който доказва за прераждането от древногръцките митове -
Мемнон - синът на Еос /Зората/ и Титон - ранозагиналият красив етиопски цар.
Древните виждали в статуята на егип.фараон Аменофис /Аменхотеп III  при егип.Тива -
образа на Мемнон - при изгрев статуята издавала жален човешки глас - поздрав на
Мемнон към неговата майка Зората. Статуята пострадала при земетресение. След
реставрацията престанала да звучи. Ето как от личност на друга личност древните виждали образа на Мемнон в егип.фараон Аменхотеп III,тъй че  това също доказва за прераждането
- това е мое мнение и ще попитам мойта висша духовна космическа сила Иеова пак за този случай.

« Отговор #393 -: Януари 31, 2010, 10:33:06 pm »

Може и ти да си ми питала за миналите си животи,но аз като знам , че някои си сменяте
никовете си като носни кърпички,отде да знам дали и ти не си ме питала за миналите
животи. Не искам да споря с теб хич и не ми и трябва. Човешката злоба край няма.

Ако сведенията ти се основават на петъчни предсказания,по  ник на клиента ,тогава по добре да се закрие астрологията.Обаче вторник е по добър ден за предсказания от петък,според астрологията на маите.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #394 -: Февруари 01, 2010, 06:22:50 pm »
Не е по прякора на клиента, а задължавам вече повече когато ме питат за миналите животи да ми казват истинските имена. Аз не гледам дните за предсказанията,нито петък,нито вторник. А това не е предсказване,а философски обяснения за миналите животи. Затова
искам информация за хобитата и интересите в настоящето и любимите ви страни след
България и някой интересен сън.

« Отговор #395 -: Февруари 01, 2010, 10:40:06 pm »
Марушке, защо задваваш въпроса за любимите ни страни след България?
Ами ако за някой, България изобщо не фигурира в списъка на любимите страни. Ако някой например изобщо не признава административно държавническото деление на нашата планета от една шепа тарикати, които ни баламосват, че видите ли като обградим с бодлива тел еди си кое парче от планетата и му сложим някакво име, то точно то е най-красивото и заради него трябва да си издерем очите. Ако един човек еднакво обича Цялата Планета Земя и плюе на административните написани норми за разделение на народите? Какво би казала на такъв човек? Попитай ако обичаш съществото  с което общуваш.

*

Divna

« Отговор #396 -: Февруари 02, 2010, 09:08:19 am »
Марушка, би ли написала нещо и за моите минали животи. Мерси!

« Отговор #397 -: Февруари 12, 2010, 08:29:02 pm »
Марушке, защо задваваш въпроса за любимите ни страни след България?
Ами ако за някой, България изобщо не фигурира в списъка на любимите страни. Ако някой например изобщо не признава административно държавническото деление на нашата планета от една шепа тарикати, които ни баламосват, че видите ли като обградим с бодлива тел еди си кое парче от планетата и му сложим някакво име, то точно то е най-красивото и заради него трябва да си издерем очите. Ако един човек еднакво обича Цялата Планета Земя и плюе на административните написани норми за разделение на народите? Какво би казала на такъв човек? Попитай ако обичаш съществото  с което общуваш.

Това е човекът на новото време. Човек който не мрази никого и не признава границите и различните религии,точно такъв човек е човек на новото време. Такъв трябва да бъде човекът на добродетелите - да няма омраза помежду българи и етноси. Защото всички трябва да се обединим в един духовен център.

« Отговор #398 -: Февруари 12, 2010, 08:34:04 pm »
Марушка, би ли написала нещо и за моите минали животи. Мерси!

Как няма да ти напиша? Само че ми напиши хобитата и интересите си в настоящия си живот
и любимите ти страни след България и някой интересен сън. Ако искаш да не е на всеослуша
ние пиши ми на имейла. Но ми пиши и истинското си име. Всеки който иска да му съобщя за
превъплъщенията трябва да ми напише истинското си име на моя имейл само разбира се,а
не във форума,защото само по прякори вече не правя информации за миналите животи.

« Отговор #399 -: Февруари 12, 2010, 09:39:14 pm »
Добре Марушке,аз искам да ми кажеш какви са били моите минали прераждания.Но тук публично за да ги обсъдим с приятелите от форума ,че ми е много интересно как го правиш това!Ето  и данните ,които те интересуват:Казвам се Христо Генчев Лечев.За интересен сън мога да ти посоча какво съм сънувал ,ще го намериш в сънища на тема карта 2013.Както разбра ,аз съм гражданин на земята и обичам цялата земя.но понеже искаш предпочитания ,добре ще дам някои страни ,които съм посетил и ми харесват ,а други които не съм ,но също ми допадат по информацията  за тях.Най харесвам Аржентина,тя е цял континент така да се каже,Буенос Айрес ,дори се научих да танцувам танго,но особено Патагония и Огнена земя.Рядка красота и чиста природа.Харевам също и Кашмир,но не съм ходил там.Наравно с тези две места Канада ,по точно западната брегова ивица от нея са очарователни.Имах щастието да прекарам 2 чудесни месеца там на гости.Харесвам също и Нова Зеландия и се надявам това лято да ме поканят и там.А ето и хобитата ми ,в същност са две най важни:Любител оператор съм на документални филми и по тази линия ме канят приятели от цял свят за съвместни проекти.Другото ми хоби е шахмата.разбира се съм аматьор,но се стремч да изуча из основи тази игра ,има и скромни успехи на малки блиц турнири.това е.ако искаш и друга информация за мен,с радост ще ти предоставя.