Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122160 Прегледи
*

Divna

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #400 -: Февруари 13, 2010, 01:25:55 am »
НИКАК не е хубаво да сънуваш змия насън.... :(

Според Фройд сънят е психичен фактор и в него трябва да се търсят символиките. Змията е един от символите заместител на мъжкия полов орган. Оръжието, както и всички предмети които могат да бъдат удължени, като автоматични моливи, висящи лампи и т.н. са също сексуални символи. Самолетите и всички летателни апарати също (свързват се с ерекцията).
Така че защо да не е хубаво да се сънува змия? По-скоро това може да се изтълкува като липса на сексуален живот или не до там качествен такъв.

Препоръчвам ви един от трудовете по Метапсихология на Зигмунд Фройд "Сънища и телепатия".

« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 08:48:45 am от Divna »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #401 -: Февруари 13, 2010, 01:07:51 pm »
НИКАК не е хубаво да сънуваш змия насън.... :(

Според Фройд сънят е психичен фактор и в него трябва да се търсят символиките. Змията е един от символите заместител на мъжкия полов орган. Оръжието, както и всички предмети които могат да бъдат удължени, като автоматични моливи, висящи лампи и т.н. са също сексуални символи. Самолетите и всички летателни апарати също (свързват се с ерекцията).
Така че защо да не е хубаво да се сънува змия? По-скоро това може да се изтълкува като липса на сексуален живот или не до там качествен такъв.

Препоръчвам ви един от трудовете по Метапсихология на Зигмунд Фройд "Сънища и телепатия".

абе не знам защо, ама трудове писани от недоошетан откачалник не ми се видят много тамън  ;D ;D ;D   сори, но не съм фен много на Фройд  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #402 -: Февруари 13, 2010, 03:07:25 pm »
Добре Марушке,аз искам да ми кажеш какви са били моите минали прераждания.Но тук публично за да ги обсъдим с приятелите от форума ,че ми е много интересно как го правиш това!Ето  и данните ,които те интересуват:Казвам се Христо Генчев Лечев.За интересен сън мога да ти посоча какво съм сънувал ,ще го намериш в сънища на тема карта 2013.Както разбра ,аз съм гражданин на земята и обичам цялата земя.но понеже искаш предпочитания ,добре ще дам някои страни ,които съм посетил и ми харесват ,а други които не съм ,но също ми допадат по информацията  за тях.Най харесвам Аржентина,тя е цял континент така да се каже,Буенос Айрес ,дори се научих да танцувам танго,но особено Патагония и Огнена земя.Рядка красота и чиста природа.Харевам също и Кашмир,но не съм ходил там.Наравно с тези две места Канада ,по точно западната брегова ивица от нея са очарователни.Имах щастието да прекарам 2 чудесни месеца там на гости.Харесвам също и Нова Зеландия и се надявам това лято да ме поканят и там.А ето и хобитата ми ,в същност са две най важни:Любител оператор съм на документални филми и по тази линия ме канят приятели от цял свят за съвместни проекти.Другото ми хоби е шахмата.разбира се съм аматьор,но се стремч да изуча из основи тази игра ,има и скромни успехи на малки блиц турнири.това е.ако искаш и друга информация за мен,с радост ще ти предоставя.
Добре щом искаш и тук ще го направим и тук. Но като се свържа с моят духовен учител Иеова, ще информирам вече неговата информация какво ми е казал най-рано след 2-3 дни. Понеже имам много писма със запитвания. Това го правя с огромно удоволствие.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #403 -: Февруари 13, 2010, 08:33:08 pm »

То само секс му в главата на тоя шемет. Де да беше живота само това. След като сънувах двете змии, ви споделих какво се случи - баща ми и брат ми последователно вдигнаха много високо кръвно и се стигна до болници, неприятни моменти, но слава Богу засега преминаха.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #404 -: Февруари 13, 2010, 08:37:53 pm »

То само секс му в главата на тоя шемет. Де да беше живота само това. След като сънувах двете змии, ви споделих какво се случи - баща ми и брат ми последователно вдигнаха много високо кръвно и се стигна до болници, неприятни моменти, но слава Богу засега преминаха.

Sunrain, та нали от там започва нашето начало (физическо)  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #405 -: Февруари 13, 2010, 08:46:10 pm »
 ;D Дивна, и все пак ... прекалено е всичко да се слага на тази основа, въобще не съм съгласна, но това си е мое мнение и виждане за нещата. 

*

Divna

« Отговор #406 -: Февруари 13, 2010, 10:24:42 pm »
Разбирам те много добре  ;) . Всеки има право на мнение. Преди години и аз се възмущавах на "мисленето" на Фройд. Но сега го разбирам и приемам неговата идея, защото виждам логиката. И не само той е с това схващане. А иначе именно женското съсловие отхвърля категорично неговата идея (като изключиме жените от силноикономическите държави, тъй като сексуалната им култура е много по-различна, както и всичко останало).

*

Asol

• 4140
« Отговор #407 -: Февруари 13, 2010, 11:15:26 pm »
Не съм чела Фройд, но реално погледнато си е така. Като погледне човек рекламите,а и не само, които вървят по тв - доста неща са на тази основа - секса продава, пък било то и маргарин.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #408 -: Февруари 14, 2010, 08:42:12 am »
Да, секса продава, чрез секса се манипулира масовото съзнание, но аз например не ям маргарин, ако ме разбираш.  ;) 

*

Asol

• 4140
« Отговор #409 -: Февруари 14, 2010, 10:08:06 am »
Е, аз не визирах теб конкретно, а че това е доста заложено в маркетинга. Човек купува нещо, чиято реклама примерно гали неговото его или което му импонира. Таргет групите може да са най-различни - всеки "кълве" на нещо, така че манипулацията си я има навсякъде.

Сексът е творчески процес и като такъв няма как да не е движеща сила, защото творчеството е в основата на всичко. Творческият елемент принципно не визирам секса, изисква развитие духовно, емоционално, интелектуално, за да се постигне нещо,  човек прави нещо за да удовлетвори и изяви някои свои потребности и потенциал в най-широк смисъл - да изяви себе си.

« Отговор #410 -: Февруари 14, 2010, 12:28:41 pm »

Много е лесно да се обвини даден човек,който е свързан с висша духовна космическа сила. Това не е хубаво. Аз писах,който ми вярват да ми пишат,а не сега да ме обвинявате в щяло и нещяло. Защото винаги и Сатана се бърка в работите на човешките дела,особено за болестите и смъртта е виновен Сатана с неговите лоши подръжници , а не
даден човешки индивид като мен и не добрите висши космически духовни сили са виновни в тези лоши неща.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #411 -: Февруари 14, 2010, 12:34:48 pm »
абе Марушке, Зигмунд Фройд ква висша сила го е патила бре  :o  той е бил незадоволен сексуално тиквеник дето само секс му се е привиждало навсякъде и съответно всички хора ги е слагал под общ знаменател  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #412 -: Февруари 14, 2010, 12:54:20 pm »
Марушка, то хубаво си ме цитирала, но аз говорих за Фройд. Доколкото знам той не си ти, нали?
 И, за да бъда абсолютно точна, както и същото очаквам от теб, лично аз в нищо не съм те обвинявала.   

« Отговор #413 -: Февруари 14, 2010, 01:28:15 pm »
Марушка, то хубаво си ме цитирала, но аз говорих за Фройд. Доколкото знам той не си ти, нали?
 И, за да бъда абсолютно точна, както и същото очаквам от теб, лично аз в нищо не съм те обвинявала.   
jАз пък разбрах,че мен ме обвинявате в неща за които не съм виновна аз. Извинявам се публично. Пък Фройд въобще не съм го чела,чувала съм за него,но не съм обърнала внимание за него въобще. Ще видя по Интернет какво пише за него.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #414 -: Февруари 14, 2010, 01:44:10 pm »
Приемам извиненията ти, приеми и моите, задето така си си помислила. Нищо подобно не съм казвала по твой адрес.

« Отговор #415 -: Февруари 15, 2010, 09:35:24 pm »
Приемам извиненията ти, приеми и моите, задето така си си помислила. Нищо подобно не съм казвала по твой адрес.
Благодаря ти Сънрейн.

« Отговор #416 -: Февруари 15, 2010, 09:46:42 pm »
Добре Марушке,аз искам да ми кажеш какви са били моите минали прераждания.Но тук публично за да ги обсъдим с приятелите от форума ,че ми е много интересно как го правиш това!Ето  и данните ,които те интересуват:Казвам се Христо Генчев Лечев.За интересен сън мога да ти посоча какво съм сънувал ,ще го намериш в сънища на тема карта 2013.Както разбра ,аз съм гражданин на земята и обичам цялата земя.но понеже искаш предпочитания ,добре ще дам някои страни ,които съм посетил и ми харесват ,а други които не съм ,но също ми допадат по информацията  за тях.Най харесвам Аржентина,тя е цял континент така да се каже,Буенос Айрес ,дори се научих да танцувам танго,но особено Патагония и Огнена земя.Рядка красота и чиста природа.Харевам също и Кашмир,но не съм ходил там.Наравно с тези две места Канада ,по точно западната брегова ивица от нея са очарователни.Имах щастието да прекарам 2 чудесни месеца там на гости.Харесвам също и Нова Зеландия и се надявам това лято да ме поканят и там.А ето и хобитата ми ,в същност са две най важни:Любител оператор съм на документални филми и по тази линия ме канят приятели от цял свят за съвместни проекти.Другото ми хоби е шахмата.разбира се съм аматьор,но се стремч да изуча из основи тази игра ,има и скромни успехи на малки блиц турнири.това е.ако искаш и друга информация за мен,с радост ще ти предоставя.
  Здрасти Христо,
Добре ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова - Бил си аржентински император,
в Канада артист,бил си бог преди маите,при ацтеките - беден -  ловец /Мой въпрос - Дали
обичаш да ловуваш или спорта лов/,бил си английски крал /тогава си играел на шах и
оттогава ти е останало в подсъзнанието като факт в настоящия ти живот и затова си любител шахматист/, при маите също си бил - но танцьор при обредите им и затова си умеел в настоящия живот да танцуваш танго /това също ти е останало в подсъзнанието като запис в настоящия ти живот/.  В Патагония си бил беден ловец,а  в Огнена земя -
рибар, а в Кашмир - жрец, в Нова Зеландия пак жрец. Бил си и светец Хрисант,живял в III век /родителите му били дошли в Рим от Александрия/. Много интересна история е имал,
прочетох в житията на светците. Ако искаш вече да узнаеш дали си живял заедно с близките си хора в минали животи или с хора с които не се разбираш и с хора с които се разбираш,можеш да ми пишеш на имейла да не е на публично всеослушание. Мога да ти кажа и в кои времена и имената на всичките ти превъплъщения ако искаш също така чрез моят духовен учител Иеова. Но само ако вярваш в тези неща.

« Отговор #417 -: Февруари 15, 2010, 09:50:53 pm »
абе Марушке, Зигмунд Фройд ква висша сила го е патила бре  :o  той е бил незадоволен сексуално тиквеник дето само секс му се е привиждало навсякъде и съответно всички хора ги е слагал под общ знаменател  ;D ;D ;D
Прочетох за Зигмунд Фройд вчера по Интернет,но не можах да седна повече на
компютъра. Много интересни неща пишат тези психолози и други съм чела. Досега не ми е била интересна психологията,нито историята,но откакто започнах да разглеждам за миналите животи,защото е свързано с тези науки ми станаха много интересни. Просто преоткрих себе си.

« Отговор #418 -: Февруари 15, 2010, 11:43:30 pm »
  Здрасти Христо,
Добре ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова - Бил си аржентински император,
в Канада артист,бил си бог преди маите,при ацтеките - беден -  ловец /Мой въпрос - Дали
обичаш да ловуваш или спорта лов/,бил си английски крал /тогава си играел на шах и
оттогава ти е останало в подсъзнанието като факт в настоящия ти живот и затова си любител шахматист/, при маите също си бил - но танцьор при обредите им и затова си умеел в настоящия живот да танцуваш танго /това също ти е останало в подсъзнанието като запис в настоящия ти живот/.  В Патагония си бил беден ловец,а  в Огнена земя -
рибар, а в Кашмир - жрец, в Нова Зеландия пак жрец. Бил си и светец Хрисант,живял в III век /родителите му били дошли в Рим от Александрия/. Много интересна история е имал,
прочетох в житията на светците. Ако искаш вече да узнаеш дали си живял заедно с близките си хора в минали животи или с хора с които не се разбираш и с хора с които се разбираш,можеш да ми пишеш на имейла да не е на публично всеослушание. Мога да ти кажа и в кои времена и имената на всичките ти превъплъщения ако искаш също така чрез моят духовен учител Иеова. Но само ако вярваш в тези неща.
Вярвам ,силно вярвам,МарушкеМного ти съм благодарен и задължен за информацията.Помоли твоя духовен Учител Иеова да се смили и да укаже съдействие в разкриването на имената и времената.Тука във форума всички са ми приятели,и има много чиста духовна атмосфера и висока енергийна вибрация,затова не се притеснявай и публикувай словата на Иеова направо тук пред всички,понеже сме едно голямо духовно семейство.Ще бъде добре да научат всички защото ние сме свързани кармично да сме заедно във форума и това е предопределено.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #419 -: Февруари 16, 2010, 12:03:45 am »
Здравей отново ,Марушке,много те моля попитай твоя Учител Иеова ,ако знае да каже/а той със сигурност знае/ да каже в колко часа точно съм роден,защото родителите ми са починали отдавна и не съм я питал за точния час.Само си спомням,че баба ми разправяше като бях малък,че майка ми  ме е родила рано сутринта,но в колко ,никой не знае.Затова се обръщам,към единствения човек във форума,имащ контакт с висш разум в твое лице.Искам да си направя хороскоп ,но като не знам часа ми е трудно,но не и невъзможно особено за такъв Учител от този ранг,по принцип най вече за което  му благодаря и на тебе тоже също пак отново.Сполай ти.
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 12:09:31 am от HERMES TRISMEGIST »
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта