Здравей Гост

Имам нужда от малко помощ от разбиращите:С

• 2 Отговора
  • 1583 Прегледи
Здравейте!
Нова съм във форума и дано темата не звучи изтъркано и досадно...Предварително ви изпращам благодарностите си подкрепени с прегръдки : ).
Проблемът е там ,че най-близката ми приятелка сънува подред 2 пъти как един наш общ приятел умира.Двата съня не са последователни ,но са в близък период от време.Сюжетите също са различни :huh:  В първия ставаше въпрос за катастрофа с влак или нещо такова,а във втория го убива някакъв...мм потисник чието лице не се е виждало съвсем ясно или е било с маска.И в двата случая е имало и други хора в съня мисля че и аз съм присъствала но не сме били особено активни.Приятелката ми е мн объркана и се чувства ужасно след тези сънисща , искам да я успокоя.Освен товя тя няма проблеми в момента и здравето и е добре ,не разбирам на какво се дължат тези кошмари :(  :unsure:
Ако някой може мъничко да ме осветли по въпроса многоо ще се радваам :)
О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow

« Отговор #1 -: Април 10, 2008, 05:18:12 pm »
Сънищата показват желание от страна на въпросната приятелка да бъде забелязана от момчето ,което сънува като жертва . Съня е показател за един вид наказание от нейна страна (в съня) за липсата на внимание (в реалността) от негова страна,но  показва и голямо желание на твоята приятелка да се жертва за да го спаси.

« Отговор #2 -: Април 10, 2008, 08:54:35 pm »
Благодаря благодаря многоооо=))))
Това все пак е успокоение:) а и тя наистина доста го харесваше допреди месец ,но нищо не се получи... може би още не е преминало...
Все пак така е по-добре от заблудата с пророческите сънища  :lol:
Времето лекува всичко :)
Наистина мерси много за осветлението  ^_^  
О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow