Дсц-а как се чувства от teb? По какъв начин ти е действал човека,който е имал Марс там?
Пак да подчертая,не е важна планетата,може да давате примери за всяка друга.
Опитвам се да разбера как точно ce усеща чуждото присъствие на Дс-а и какво всъщноct долавя партньора от нашия дсц? По какъв начин го усеща той? Нещо ей такова..
мерси на всички включили се :blink:
имах някаква опитност наскоро в тази насока, марса е мой, десц. е на един пендел, за когото съм писала и то точно в тази тема, един водолей от работата..ще сложа синастрията отдолу..този човек много ме дразнеше..имаше неща в него, които ме привличаха, но като цяло ме дразнеше..беше обсебващ, а ме обвиняваше мен, че обсебвам приятелките си, а него го игнорирам..а аз просто го държах на известна дистанция, защото фамилиарниченето му ме дразнеше..накрая издивя, знаех, усещах, че ще издивее някой ден, но не знаех в коя област, как ще стане..издивя към мен и ми наговори такива простотии, че окончателно си отряза всякакви мостове за връщане, при което аз потривах вътрешно ръце, защото по този начин изпълни моето желание да се отдалечи просто, да не ме дразни..близо два месеца от тогава не промъцва и дано така да си останат нещата..

явно моя марс на неговият десц. е нещото, което го дразнеше и него, макар че за мен човек, за когото всяка жена, която не му е ''пуснала'' е курва, и понеже всички жени го усещат какво е леке и затова всички са курви, просто за мен такова същество дори и да ми се извини след подобни излияния няма да има шанс, а той дори не се извини, а се държи все едно аз съм го обидила..добре че го направи пред свидетели, просто си изпусна нервите и сега си гравитира сам в своята мачовска орбита, трудно намира с кого да отиде и на обяд..дано това да ти помогне в обясненията за марс на чужд десц...чуждите планети в седмия ми дом обаче ми действат добре, особено ако са меркурий, венера и слънце..