Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876515 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:синастрия
« Отговор #1840 -: Януари 27, 2011, 06:49:56 am »
Най-плодотворните приятелства и връзки при мен са все с партньорска лична планета в съвпад или опозиция с моя Юпитер - Слънце, Луна или Меркурий. Пък Марсове в края на Скорпион (между 25 и 30 гр.) все ми налитат - ако е женски, търси скандал... мъжките за друго.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1841 -: Януари 27, 2011, 07:06:59 am »
Може ли да си поръ4ам синастрия с Цеца Вели4кови4? :rolleyes:
Искам да си я поръ4ам за следващия РД.... :-\
И оня ден Рая ми възбуди апетита....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #1842 -: Януари 28, 2011, 10:29:01 am »

Дсц-а как се чувства от teb? По какъв начин ти е действал човека,който е имал Марс там?

Пак да подчертая,не е важна планетата,може да давате примери за всяка друга.

Опитвам се да разбера как точно ce усеща чуждото присъствие на Дс-а и какво всъщноct долавя партньора от нашия дсц? По какъв начин го усеща той? Нещо ей такова..

мерси на всички включили се  :blink:

имах някаква опитност наскоро в тази насока, марса е мой, десц. е на един пендел, за когото съм писала и то точно в тази тема, един водолей от работата..ще сложа синастрията отдолу..този човек много ме дразнеше..имаше неща в него, които ме привличаха, но като цяло ме дразнеше..беше обсебващ, а ме обвиняваше мен, че обсебвам приятелките си, а него го игнорирам..а аз просто го държах на известна дистанция, защото фамилиарниченето му ме дразнеше..накрая издивя, знаех, усещах, че ще издивее някой ден, но не знаех в коя област, как ще стане..издивя към мен и ми наговори такива простотии, че окончателно си отряза всякакви мостове за връщане, при което аз потривах вътрешно ръце, защото по този начин изпълни моето желание да се отдалечи просто, да не ме дразни..близо два месеца от тогава не промъцва и дано така да си останат нещата.. ;D
явно моя марс на неговият десц. е нещото, което го дразнеше и него, макар че за мен човек, за когото всяка жена, която не му е ''пуснала'' е курва, и понеже всички жени го усещат какво е леке и затова всички са курви, просто за мен такова същество дори и да ми се извини след подобни излияния няма да има шанс, а той дори не се извини, а се държи все едно аз съм го обидила..добре че го направи пред свидетели, просто си изпусна нервите и сега си гравитира сам в своята мачовска орбита, трудно намира с кого да отиде и на обяд..дано това да ти помогне в обясненията за марс на чужд десц...чуждите планети в седмия ми дом обаче ми действат добре, особено ако са меркурий, венера и слънце..
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 10:33:25 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #1843 -: Януари 28, 2011, 05:52:37 pm »
да си дойдем на думата  ;D

сега ако ми се намираше 3 в 1 или просто нес и сметана,а не чай,щях да дам и своя принос в темата,но уви,някои сутрини са кaрмични .

*Vision,

забележи,управител на Дсц-а му е Уран,който е в съвпад с Лилит и участва в Тао,където Сатyрн (държи IC) е връх. Май всеки,които му се закачи на Дсц-а,ще се наложи да се справя с неговите дЕволе. чудя се ако партньорска Луна му стъпи на Дсц-а,дали няма да поема цялата горчилка от мачовското му,както казвате,поведение..
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 05:58:53 pm от жълтолилава »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1844 -: Януари 28, 2011, 06:41:13 pm »
да си дойдем на думата  ;D

сега ако ми се намираше 3 в 1 или просто нес и сметана,а не чай,щях да дам и своя принос в темата,но уви,някои сутрини са кaрмични .

*Vision,

забележи,управител на Дсц-а му е Уран,който е в съвпад с Лилит и участва в Тао,където Сатyрн (държи IC) е връх. Май всеки,които му се закачи на Дсц-а,ще се наложи да се справя с неговите дЕволе. чудя се ако партньорска Луна му стъпи на Дсц-а,дали няма да поема цялата горчилка от мачовското му,както казвате,поведение..

А бе аз имам 3 в едно, ще ти направя с удоволствие да си го изпием заедно  :wink2:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #1845 -: Януари 28, 2011, 06:48:30 pm »
А бе аз имам 3 в едно, ще ти направя с удоволствие да си го изпием заедно  :wink2:

yes,yes,съгласна ! :93:  :kissd:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1846 -: Януари 28, 2011, 06:57:18 pm »
Искате ли да обсъдим една синастрия заедно ?
Вижда ми се доста интересна, на момичето не е сигурен часа на раждане, сложила съм този, защото има забременяване, а този час показва змяна на знака на пр. Луна, влиза в Рак.
Ще ги бъде ли ?
И защо този юнак не я иска, т. .е не иска детето. Казал й е другата седмица да направи аборт.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1847 -: Януари 28, 2011, 07:14:31 pm »
Защо ли не иска детето? Ами... да не философствам по подобни екзистенциално-лични въпроси, за каквито имам по-скоро мнението на "мъжката" страна...

А за синастрията - ами нейните Плуто/Сат са приклещили полу-Скорпионската Луничка на, която пък е почти в опозе на момичешките Марс и Слънце отсреща... с които пък е прихванала неговата Венерка...- телешка... Както ми се струва - момчето не си пада някой да му налага ситуации "свършен факт", дори и той да е взел дейно участие в "свършването" на въпросния факт... Докато в същото време момичето е напреднало в проекцията на свои очаквания, не знам до колко с или без почва за реализация - но е нямало да е зле да ги обсъди предварително...

Може и да се разберат, кой знае... Успех пожелавам да успеят да вземат най-правилното решение и за трите страни... :blink:

Неговата Луна е Везнишка ,
Аз мисля, че нейната ревност идва от активирания Плутон от негови венера и Луна....Мисля, че тя го вима посериозно, от колкото той нея.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1848 -: Януари 28, 2011, 07:21:50 pm »
Да така си е  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1849 -: Януари 28, 2011, 07:38:02 pm »
и аз ще кача една синастрия....става въпрос за работни отношения.....
синастрията е между мен и боса...
може ли Плутон да е подтисника или по скоро Урана му....или пък Сатурн....?
как виждате отношенията ни ...?
неговия час на раждане не го знам...

*

holanda

« Отговор #1850 -: Януари 28, 2011, 07:47:16 pm »

не.По-скоро Сатyрн твои Марс в 6 д  :-\.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1851 -: Януари 28, 2011, 07:54:14 pm »
В много от работните отношения се среща Сатурн на шефа в/у Марса на служителя.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1852 -: Януари 28, 2011, 07:55:12 pm »

не.По-скоро Сатyрн твои Марс в 6 д  :-\.

и аз така съм си мислела...ама чак пък толкова тоз Сатурн да се е*е.....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1853 -: Януари 28, 2011, 07:57:18 pm »
да го шиб** калинките Сатурна.....не може да е толкоз ограничен и нагъл, тесногръд и емоционално кастриран..... :angry: :-X :-X :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1854 -: Януари 28, 2011, 08:17:18 pm »
да го шиб** калинките Сатурна.....не може да е толкоз ограничен и нагъл, тесногръд и емоционално кастриран..... :angry: :-X :-X :-X
:clap:  :72:

Това е тъмната му страна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1855 -: Януари 28, 2011, 08:33:04 pm »
значи всъщност синастрията(или аспекта и хората участващи) работи(ят) на ниско ниво...щото има други хубави аспекти, но те хич не се усещат......
как аз ди си отработя мойта скофтена част като се има предвид, че виждам за какво става въпрос....как да простя и да се измъкна от ла***** на хората....?
има и 2 куинконкса почти точни.....трябва да разбера какво искат....къде аз греша, дали така ще се оттърва от гадорията...аз си знам, че имам да плащам кармични дългове точно към този човек.....
но ако само аз разбера и осъзная и най-важното успея от моя страна да спра с повторението на определени модели и ситуации...дали ще развържа възела на кармата и да си продължа напред..?
или при куинконкса трябва и двамата човека да се осъзнаят и да спрат?
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 08:37:26 pm от vanilla »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1856 -: Януари 28, 2011, 09:04:04 pm »
значи всъщност синастрията(или аспекта и хората участващи) работи(ят) на ниско ниво...щото има други хубави аспекти, но те хич не се усещат......
как аз ди си отработя мойта скофтена част като се има предвид, че виждам за какво става въпрос....как да простя и да се измъкна от ла***** на хората....?
има и 2 куинконкса почти точни.....трябва да разбера какво искат....къде аз греша, дали така ще се оттърва от гадорията...аз си знам, че имам да плащам кармични дългове точно към този човек.....
но ако само аз разбера и осъзная и най-важното успея от моя страна да спра с повторението на определени модели и ситуации...дали ще развържа възела на кармата и да си продължа напред..?
или при куинконкса трябва и двамата човека да се осъзнаят и да спрат?

Когато започнеш да прерабовтваш своя натал и изразяваш енергиите на планетите на по-висши нива, тогава този бастун /който изразява Сатурна си така първично/, ще ти се види чужд и далечен . Иаведнъж ще откриеш, че не си подхождате и нямате нищо общо. Тогава ще се почувстваш привлечена от някой който също изразява енергиите от планетите си в натала на по-високо ниво и ще привличаш само такива хора.
Подобното привлича подобно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1857 -: Януари 28, 2011, 09:24:01 pm »
Когато започнеш да прерабовтваш своя натал и изразяваш енергиите на планетите на по-висши нива, тогава този бастун /който изразява Сатурна си така първично/, ще ти се види чужд и далечен . Иаведнъж ще откриеш, че не си подхождате и нямате нищо общо. Тогава ще се почувстваш привлечена от някой който също изразява енергиите от планетите си в натала на по-високо ниво и ще привличаш само такива хора.

мерси Елфидка.....много точно звучи...ами той по принцип ми е чужд и далечен.....проблема е и в моя телевизор..вчера си мислех точно за това, как човек когато се дигне енергиите хора, от които вече няма нужда си тръгват сами....явно при мен е рано.... :( :( това означава ли, че аз съм зле и не съм си вдигнала енергията хич...? :-\
ох ужас къде съм се забутала по Сатурн да работя в тоя си живот....как ще го дигна.... :-\ :(

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1858 -: Януари 28, 2011, 09:33:49 pm »
аз си работя на първо ниво по  :( Сатурна ей ся се светнах....
Цитат
САТУРН

На първо ниво на проработка на Сатурн човек изцяло игнорира намеците на съдбата и иска до край да вкуси плодовете на външната свобода. Тук нивото на вътрешна дисциплина е равно на нула и човек може да бъде накаран да свърши нещо само с външен натиск...На това ниво човек не е способен на каквото и да било усилие над себе си: и всички сатурнови ограничения преодолява като негативни влияния или изчаквайки, свил глава между раменети си, или опитвайки се отчаяно да се бори със съдбата си...но при всички случаи съвършено не разбирайки и не приемайки необходимостта да погледне в себе си и да промени някак отношението си към света. На това ниво проработка на Сатурн е характерна подмяната на неговите функции с принципа на Марс, т.е. вместо доброволно приемане на ограниченията и самовглъбяването, човек започва активно да се бори с текущите обстоятелства и фактически със съдбата.
сега погледнах, ама файда йок..... :( :angry: :-\ :lol:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1859 -: Януари 28, 2011, 09:42:19 pm »

мерси Елфидка.....много точно звучи...ами той по принцип ми е чужд и далечен.....проблема е и в моя телевизор..вчера си мислех точно за това, как човек когато се дигне енергиите хора, от които вече няма нужда си тръгват сами....явно при мен е рано.... :( :( това означава ли, че аз съм зле и не съм си вдигнала енергията хич...? :-\
ох ужас къде съм се забутала по Сатурн да работя в тоя си живот....как ще го дигна.... :-\ :(

А бе това с дигането........
Млад човек като тебе......едва ли ще има приблем с това  ;D ;D ;D ;D
Но е верно, че като си пречисти енергетиката човек,  на  нисшите им става некомфортно покрай него, защото започват да се комплексират и отива да снимат филмите си другаде.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева