Благодаря, Вижън :blink: Определено много говориме за чувства :X да, марсовете са в опозиция, много правилно виждаш :blink: хихи, беше ми интересно за страстта, понеже сме много близки, много говориме, много споделяме, и се е случвало да прехвърчи нещо, но винаги и от двете страни е имало спирачка от страх да не се погубят отношенията 
сигурно вече си разбрала, че козирог може да се улови само ако му предоставиш това, което иска..много са комерсиални и прагматични..хващат се по сметка, дори да са нещастни след това..и много добре осъзнават, че няма как да са щастливи, но се хвърлят..а кой какво иска е според нивото на развитие..например комшията- козирог, който духовно е малко по- високо от зелената еуглена, но иначе е страхотен майстор- всичко може да прави и поправя, та той е бил изоставен в дом още като бебе при живи двама родители, работещи в мините, с големи заплати и по- голям брат..майка му преценила, че второ дете ще и е в тежест и го дала в дом /на старини дойде с молба да я гледа, защото големия разглезен- не я иска, комшията я изгони и тя умря като куче/..та той като излязъл от казармата- няма си нищо и никого, петимен за топла храна и дума, решил че ще си намери жена, която поне може да готви..хванал се да работи някъде, наел си стаичка и всеки път, когато имал време- заставал пред ТОХ-а и зяпал девойките..пробвал с тази, с онази, като постепенно снижавал критериите за външен вид и акъл, докато накрая му вързало с комшийката, която е ''ела с мен в пещерата да изплашим ламята'' и проста като чехълче..не може и да готви, но това е отделен въпрос, била е в сладкарския профил..оженили се набързо, родил им се син, дали им двустаен и т.н...козирога си походил, колкото могъл- на външен вид го докарва, но сутрин- закуска, топла- мекици, пържени филии, печени сандвичи или друго..за обяд три кутии с храна, за вечеря- салата, ракия, манджи и каквото се сетиш..жена му много не си пада по работата, но по цял ден мисли и планира какво ще пазарува и готви..кой каквото е искал- това е и получил..познавам и други козирози, които са се женили за апартамент, социално положение на родителите, сигурна работа във фирмата на родителите, софийско жителство и/или пари..живуркат някак, не се оплакват..много рядко се развеждат, да не кажа, че не се сещам за някой разведен козирог..не се сещам и за неженен козирог- мъж или жена, който да познавам наживо- като намерят нещо, което е изгодно /според тях/, не се чудят много..добре че тук видях по- духовни козирози /Синухе, Кайли, Дейзи, Аброуд, дано да не изпускам някого/, че да ми се оправи малко мнението за тях, иначе съм виждала доста по- първични екземпляри..на мен голяма част от козирозите ми попадат в петия дом и нямам проблеми с тях, симпатични са ми и лесно се разбираме..не са ми налитали, защото не притежавам нищо материално, което да ги заинтригува..сега се замислям, че духовните козирози са сами и не се женят, а всички останали са обвързани..тук има нещо, ще го проследя..