Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878077 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re:синастрия
« Отговор #2220 -: Март 25, 2011, 01:20:41 am »
сетих се за едни коментари по назад в темата за аспектите на сатурн със светилата и качвам една синастрия, мъжът е от външната страна. какво ви е мнението?

« Последна редакция: Януари 10, 2012, 10:24:30 am от sladurkata »

*

holanda

« Отговор #2221 -: Март 25, 2011, 04:19:08 am »
възможно ли е да е твърде взискателен към партньора ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2222 -: Март 25, 2011, 04:29:27 am »
Външен кръг мой,вътрешен негов. ;)

*

holanda

« Отговор #2223 -: Март 25, 2011, 04:39:16 am »
Милки,този човек има много силни акценти и планетни съчетания.Определено е тайнствен,може би ти се струва добър любовник..

*малко ме боли главата,ще допълня после

Мерка му (У7) е в съвпад с Нептун-вероятно харесва жени,които са много миловидни,нежни,зависими,...ти аспектираш този му въвпад с лични планети,със сигурност ще има някакво проектиране,отговаряш май на някакъв негов модел,но незнам да не стане така да те завърти в някоя игръ и да тъгуваш по него после (Хирон в съвпад с твоето Рибешко влюбчиво Слънчице)...
« Последна редакция: Март 25, 2011, 05:38:21 pm от жълтолилава »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2224 -: Март 25, 2011, 04:39:56 am »
Милки,този човек има много силни акценти и планетни съчетания.Определено е тайнствен,може би ти се струва добър любовник..

*малко ме боли главата,ще допълня после
Да,определено ми се струва,че доста ще си паснем :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2225 -: Март 25, 2011, 04:45:48 am »
С риск да те разочаровам , защото няма да чуеш онова което искаш...,но според мен...тц...няма *работеща* синастрия....
Мисля , че мисията е невъзможна... :P
Разбира се , че това е мое мнение...и дано не съм права....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2226 -: Март 25, 2011, 04:50:10 am »
С риск да те разочаровам , защото няма да чуеш онова което искаш...,но според мен...тц...няма *работеща* синастрия....
Мисля , че мисията е невъзможна... :P
Разбира се , че това е мое мнение...и дано не съм права....
Не вярваш в синастриите ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2227 -: Март 25, 2011, 04:51:27 am »
Има подчертан мутабелен акцент при него обаче.
Марс е в съвпад с АС и секстил със Слънцето, но има и квадрат с Уран, който може да крие някоя изненада. При всички положения е трудно предсказуем, променлив и ако се увлече, може да се опита да форсира събитията, освен ако не се намеси Венера в Дева с нейните трудни избори и гледане под лупа. Но при него Луната е в Близнаци и има квадрат с Венера, доколкото виждам. Емоционална дълбочина може и да не усетиш при него, особено при тези обстоятелства и на този етап, а и на теб с твоя Меркурий в Овен в опозиция с Уран неговият ретро скорпионски в съвпад с Нептун може да ти се стори малко потаен. Твоите Луна и Марс го докосват чрез опозиция и е възможно ти да му се струваш малко по-припряна понякога, но и по-директна в изразяването на пристрастия, докато той може да прибягва до по-завоалирани изразни средства. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2228 -: Март 25, 2011, 05:06:09 am »
Мерси Лили :blink:
Аз също усещам,че съм припряна,и това го отдавам също на притеснението си като съм около него.Хем искам да остана,хем да избягам.А той да,сигурно е доста потаен,но това може би ще го разбера по-късно и ако поиска да се случи нещо с нас,ще търси начини да бъде тайно и никой да не разбере...но то и по друг начин не може и да бъде.
Поведението му ми се вижда доста скорпионско(понеже имам опит с доста мъже скорпиони ),пък и видях,че транзинтият плутон в момента му минава през 1ви дом и все пак влияе по такъв начин.
Ох незнам....само знам,че страшно ми харесва това което става и съм като омагьосана...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2229 -: Март 25, 2011, 05:09:17 am »
Иначе ако се отчетат позициите на Луните ви с прецесия, неговата преминава в Телец, където остава твоята - това определено предполага повече синхрон, отколкото между Луни в два съседни знака. Ако неговата Луна беше по към края на Близнаци, нямаше да се "вижда" с твоята, твоята щеше да я следва "в гръб".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2230 -: Март 25, 2011, 05:17:46 am »
Да,интересно е това което казваш за луните,не го знаех.
Иначе сега той има прогресивна венера съвпад слънце.
Нещо в душата ми,ме тегли към него.
Още първия ден като го видях в гръб,преди да се обърне,почувствах някаква тръпка.После като го видях,не бях потресена,да кажа,че е нечувано красив или мой идеал за мъж.Но има нещо много приятно,може би заради веселото му държание.Следващите дни,вече нещата ми се изясниха и си казах,еми това е. И не спирам да мисля за него,изтръпвам при мисълтта за събота и неделя :-X Искам 7дни в седмицата да ходя на работа ;D

И как да е друго като в момента тр меркурий ми е на мидпойнт слънце венера, а тр венера на мидпойнт венера нептун ;D
« Последна редакция: Март 25, 2011, 05:35:47 am от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2231 -: Март 25, 2011, 05:36:45 am »
Иначе сега той има прогресивна венера съвпад слънце.
Нещо в душата ми,ме тегли към него.

Той обвързан ли е или не знаеш?  :blink:
Да, интересен е таймингът по прогресии.
Прогресивната Луна е в секстил с Нептун сега, предстои квадрат с прогресивната Венера, която е в съвпад със Слънцето. Прогресивното Слънце в момента е в точна опозиция с Луната в наталната карта, транзитните възли минават през оста АС/ДС. Изглежда, че предстои да излязат на дневен ред някои партньорски теми в живота му... Урановата опозиция барабар с аспектите на Сатурн и Уран към Венера/Луна е преминала при него вече, кой знае какви ги е надробил тогава.  ;D
Този час точен ли е наистина, че като ми каже някой "12 на обяд" съм склонна да го поставя под съмнение?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2232 -: Март 25, 2011, 05:49:05 am »
Ами да,беше доста категоричен че е в 12 на обяд.
Ми какво да ти кажа,женен е с 3 деца.
Говорим си за моето,неговите ;D Знае за мен,че живея без подпис и това му е много интересно ;D Ей такива неща. И все ми прави разни комплименти,и ме кара да се притеснявам :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2233 -: Март 25, 2011, 06:15:22 am »
Питам, защото ми стана интересно как е изживял натиска на Сатурн и Уран върху квадратурата Венера-Луна, която има в мутабелни знаци, дори се чудех може ли да е имало раздяла или бракоразводна процедура при него. Но може и в друга насока да са се изявили транзитите, ако бракът е дългогодишен и се е превърнал в досадна формалност за него...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2234 -: Март 25, 2011, 04:49:58 pm »
може ли да кажете  :blink:
огледален куинконкс Меркурий/Венера как може да се тълкува...?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2235 -: Март 25, 2011, 06:09:04 pm »
Цитат
може ли да кажете 
огледален куинконкс Меркурий/Венера как може да се тълкува...?
аз имам огледални опозета, но с човек в който съм влюбена но малко познавам, та не мога нищо да кажа все още ... :-[

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2236 -: Март 30, 2011, 02:37:26 am »
Какво ще кажете за тази синастрия? По точно какви са отношенията на този човек към мен?
Аз съм вътрешния кръг.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #2237 -: Март 30, 2011, 02:56:54 am »
Какво ще кажете за тази синастрия? По точно какви са отношенията на този човек към мен?
Аз съм вътрешния кръг.

той /марса му/ дава енергия на твоите чувства /луна/ и те кара да говориш много за тях /мерк/, може и да те дразни..
марсовете ли ви са в опозиция?? противопоставяне и стремеж към завладяване, ако се стигне до секс ще е като на бойно поле..ако това разбираш под страст, значи ще е страстен..
така не разбирам съвсем по картата, но като че ли твоята венера е в последния градус на скорпиона /което е почти в стрелец/, а неговия марс е в стрелец, тук има хармония, както и между негова венера, твой марс- в тригон са..луната му няма да е много доволна, но пък заради твоя сатурн има трайност..от моите генерални наблюдения само козирог може да издържи скорпиона за дълго /както и почти всеки друг може да бъде издържАн от козирог дори когато е абсолютно непоносим ;)/, но между козирог и скорпион има много страст и химия /почти винаги, а и в тази синастрия конкретно/..има там нептуни, сатурни, слв-та..всичко е ок, само луните като че ли не са много доволни, но съвсем идеално никъде няма..а и аз не разбирам кой знае колко.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2238 -: Март 30, 2011, 03:08:24 am »
Аз съм вътрешния кръг.

той /марса му/ дава енергия на твоите чувства /луна/ и те кара да говориш много за тях /мерк/, може и да те дразни..
марсовете ли ви са в опозиция?? противопоставяне и стремеж към завладяване, ако се стигне до секс ще е като на бойно поле..ако това разбираш под страст, значи ще е страстен..
така не разбирам съвсем по картата, но като че ли твоята венера е в последния градус на скорпиона /което е почти в стрелец/, а неговия марс е в стрелец, тук има хармония, както и между негова венера, твой марс- в тригон са..луната му няма да е много доволна, но пък заради твоя сатурн има трайност..от моите генерални наблюдения само козирог може да издържи скорпиона за дълго /както и почти всеки друг може да бъде издържАн от козирог дори когато е абсолютно непоносим ;)/, но между козирог и скорпион има много страст и химия /почти винаги, а и в тази синастрия конкретно/..има там нептуни, сатурни, слв-та..всичко е ок, само луните като че ли не са много доволни, но съвсем идеално никъде няма..а и аз не разбирам кой знае колко.. ;)

Благодаря, Вижън  :blink: Определено много говориме за чувства :X да, марсовете са в опозиция, много правилно виждаш  :blink: хихи, беше ми интересно за страстта, понеже сме много близки, много говориме, много споделяме, и се е случвало да прехвърчи нещо, но винаги и от двете страни е имало спирачка от страх да не се погубят отношенията  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #2239 -: Март 31, 2011, 02:15:59 am »

Благодаря, Вижън  :blink: Определено много говориме за чувства :X да, марсовете са в опозиция, много правилно виждаш  :blink: хихи, беше ми интересно за страстта, понеже сме много близки, много говориме, много споделяме, и се е случвало да прехвърчи нещо, но винаги и от двете страни е имало спирачка от страх да не се погубят отношенията  ;D

сигурно вече си разбрала, че козирог може да се улови само ако му предоставиш това, което иска..много са комерсиални и прагматични..хващат се по сметка, дори да са нещастни след това..и много добре осъзнават, че няма как да са щастливи, но се хвърлят..а кой какво иска е според нивото на развитие..например комшията- козирог, който духовно е малко по- високо от зелената еуглена, но иначе е страхотен майстор- всичко може да прави и поправя, та той е бил изоставен в дом още като бебе при живи двама родители, работещи в мините, с големи заплати и по- голям брат..майка му преценила, че второ дете ще и е в тежест и го дала в дом /на старини дойде с молба да я гледа, защото големия разглезен- не я иска, комшията я изгони и тя умря като куче/..та той като излязъл от казармата- няма си нищо и никого, петимен за топла храна и дума, решил че ще си намери жена, която поне може да готви..хванал се да работи някъде, наел си стаичка и всеки път, когато имал време- заставал пред ТОХ-а и зяпал девойките..пробвал с тази, с онази, като постепенно снижавал критериите за външен вид и акъл, докато накрая му вързало с комшийката, която е ''ела с мен в пещерата да изплашим ламята'' и проста като чехълче..не може и да готви, но това е отделен въпрос, била е в сладкарския профил..оженили се набързо, родил им се син, дали им двустаен и т.н...козирога си походил, колкото могъл- на външен вид го докарва, но сутрин- закуска, топла- мекици, пържени филии, печени сандвичи или друго..за обяд три кутии с храна, за вечеря- салата, ракия, манджи и каквото се сетиш..жена му много не си пада по работата, но по цял ден мисли и планира какво ще пазарува и готви..кой каквото е искал- това е и получил..познавам и други козирози, които са се женили за апартамент, социално положение на родителите, сигурна работа във фирмата на родителите, софийско жителство и/или пари..живуркат някак, не се оплакват..много рядко се развеждат, да не кажа, че не се сещам за някой разведен козирог..не се сещам и за неженен козирог- мъж или жена, който да познавам наживо- като намерят нещо, което е изгодно /според тях/, не се чудят много..добре че тук видях по- духовни козирози /Синухе, Кайли, Дейзи, Аброуд, дано да не изпускам някого/, че да ми се оправи малко мнението за тях, иначе съм виждала доста по- първични екземпляри..на мен голяма част от козирозите ми попадат в петия дом и нямам проблеми с тях, симпатични са ми и лесно се разбираме..не са ми налитали, защото не притежавам нищо материално, което да ги заинтригува..сега се замислям, че духовните козирози са сами и не се женят, а всички останали са обвързани..тук има нещо, ще го проследя.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..