Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877057 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: синастрия
« Отговор #2960 -: Май 05, 2012, 07:35:21 pm »
С тази карта обявявам дебата " Разликата във възрастта между мъжа и жената" за отворен. Според вас 15 години разлика прекалено много ли са? :> Подхождаме ли с него въпреки това?:) Аз мога да кажа, че...искам да го изнасиля!  :-[ Ужасно ме привлича, има страхотно животинско излъчване и направооо....ах, ах... с този АСЦ Козирог... :) Аз дали му влияя така? :) Какво казват синастрията и композита? :) Благодаря предварително, ако някой сподели мнение! :))

Много карма...,но супер синастрия...Изнасили го-щом искаш...и не го изпускай! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2961 -: Май 05, 2012, 07:43:46 pm »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2962 -: Май 06, 2012, 07:20:51 am »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

;D само по синастрия не се определя вид на "връзката" и дали ще я бъде или не по начина за който предполагам питаш . Синастрията определя как всеки от вас възприема отсрещната личност .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2963 -: Май 06, 2012, 07:52:07 am »
Много емоционални отношения ,в композита имате опозиция на луна с нептун по оста на 1-7 дом , което показва , че може един от двамата да няма съвсем коректни намерения . Връзката се определя като жертва -спасител . Отношенията могат да доведат до дълбоки личностни промени . Има застъпен силно шести дом в композита , който е характерен за отношения началник -подчинен .
В отношенията ви има много силна страст , която е подчертана от съвпада на венера с плутон в композита .

« Отговор #2964 -: Май 06, 2012, 08:01:40 am »
Много емоционални отношения ,в композита имате опозиция на луна с нептун по оста на 1-7 дом , което показва , че може един от двамата да няма съвсем коректни намерения . Връзката се определя като жертва -спасител . Отношенията могат да доведат до дълбоки личностни промени . Има застъпен силно шести дом в композита , който е характерен за отношения началник -подчинен .
В отношенията ви има много силна страст , която е подчертана от съвпада на венера с плутон в композита .
Благодаря nkara! А кой е жертвата?

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2965 -: Май 06, 2012, 08:11:40 am »
Един съвет за отношенията между личностите и какво да си гледаме в хороскопите . При синастрията си виждаме кой как вижда другия /информация може да си намерим във всеки един буквар със синастрии / .
После си спрягате един композит в астрокома и гледате 1-5-9-11 домове дали има планетки в тях и какви са им аспектите . Остта на първи и седми дом и евентуални планети поставени в тези два дома . аспект между слънце и луна в композита , аспект между управителите на 1-7 домове .
След това си удряте и един комбин , който пък ще покаже какво би било при една вече завършена връзка и пак си повтаряте упражението с домовете като при композитчето .

Независимо от всичко , което ще ви излезе от всички композити и комбини си погледнете и с транзитите , а май в астрокома вкараха и допълнителни опции за разглеждане на композитите .
Погледнете си индивидуланите карти за потвърждения на събитията и тогава може да добиете някаква представа за дадена връзка .
« Последна редакция: Май 06, 2012, 08:18:46 am от nkara »

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2966 -: Май 06, 2012, 08:16:42 am »
Благодаря nkara! А кой е жертвата?
В случая погледнах композитната карта , а тя е осреднена за двамата . Това показва , че в някой момент от отношенията единия винаги ще се усеща като жертва .

П.п ЗЪБОЛЕКАР / не мога да си вляза в собствения акаунт и ползвам този на сестра ми / ;D

« Отговор #2967 -: Май 06, 2012, 08:23:35 am »
Един съвет за отношенията между личностите и какво да си гледаме в хороскопите . При синастрията си виждаме кой как вида другия /информация може да си намерим във всяки един буквар със синастрии / .
После си спрягате един композит в астрокома и гледате 1-5-9-11 домове дали има планетки в тях и какви са им аспектите . Остта на първи и седми дом и евентуални планети поставени в тези два дома . аспект между слънце и луна в композита , аспект между управителите на 1-7 домове .
След това си удряте и един комбин , който пък ще покаже какво би било при една вече завършена връзка и пак си повтаряте упражението с домовете като при композитчето .

Независимо от всичко , което ще ви излезе от всички композити и комбини си погледнете и с транзитите , а май в астрокома вкараха и допълнителни опции за разглеждане на композитите .
Погледнете си индивидуланите карти за потвърждения на събитията и тогава може да добиете някаква представа за дадена връзка .
Опитвам се, но познанията ми са минимални и се съмнявам за направените изводи. Доста теми изчетох във форума, пишещити тук са мнооого добри в астрологията, затова и публикувах картата. Ще продължавам да се образовам :blink:

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2968 -: Май 06, 2012, 08:39:10 am »
най -бързо може да си направиш изводите с един композит в астрокома . Търсиш в него в кои домове са ви поставени планетите . Напълнен с фигурки първи дом , води до някаква личностна ангажираност , пети дом с фигурки /хубаво е там да са венера , луна , юпитер / пък показва , че има емоционална ангажираност в положителна насока , девети дом пълен с фигурки показва , че ще имате общи духовни търсения , единадесети дом , че връзката ще се префасонира в продължителни приятелски отношения , а винаги се стига до това положение , колкото и страстно да е началото .

след това си погледни осите АСЦ ДСЦ МС  на композита комбинирани с транзит  може да си променяш датата на прогностиката от настройките в астрокома и гледаш движението на бавните планети дали някоя няма да засегне тези точки и ако я засегне какви аспекти образува . погледни си и преминаването на бавните планети върху лунен възел  , което ще ти покаже дали няма да усетиш някоя връзка като прекалено съдбовна .

Виж управителите на първи и седми дом дали образуват някакъв аспект . това е един от показателите за сигурни отношения . аспект между слънце и луна  също .

Сигурно ще изпусна още някоя подробност , но това са нещата , които ще ти помогнат като насоки в началото .

« Отговор #2969 -: Май 06, 2012, 08:49:40 am »
най -бързо може да си направиш изводите с един композит в астрокома . Търсиш в него в кои домове са ви поставени планетите . Напълнен с фигурки първи дом , води до някаква личностна ангажираност , пети дом с фигурки /хубаво е там да са венера , луна , юпитер / пък показва , че има емоционална ангажираност в положителна насока , девети дом пълен с фигурки показва , че ще имате общи духовни търсения , единадесети дом , че връзката ще се префасонира в продължителни приятелски отношения , а винаги се стига до това положение , колкото и страстно да е началото .

след това си погледни осите АСЦ ДСЦ МС  на композита комбинирани с транзит  може да си променяш датата на прогностиката от настройките в астрокома и гледаш движението на бавните планети дали някоя няма да засегне тези точки и ако я засегне какви аспекти образува . погледни си и преминаването на бавните планети върху лунен възел  , което ще ти покаже дали няма да усетиш някоя връзка като прекалено съдбовна .

Виж управителите на първи и седми дом дали образуват някакъв аспект . това е един от показателите за сигурни отношения . аспект между слънце и луна  също .

Сигурно ще изпусна още някоя подробност , но това са нещата , които ще ти помогнат като насоки в началото .
Благодаря nkara!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2970 -: Май 06, 2012, 09:13:02 am »
Док,  :wub:
Привет! Къде се губиш бе момче... ;D

Що не можеш? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2971 -: Май 06, 2012, 10:11:15 am »
Здравей Зъболекар! :blink: Благодаря за бързия инструктаж.

Ако някой от домовете не е запълнен с планети, предполагам се гледат управителите на домовете и какви аспекти те правят?

Често в композити виждам квадрат Слънце Луна- аз имам моя интерпретация, но вие какво бихте добавили?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2972 -: Май 06, 2012, 02:33:31 pm »
Здравей Зъболекар! :blink: Благодаря за бързия инструктаж.

Ако някой от домовете не е запълнен с планети, предполагам се гледат управителите на домовете и какви аспекти те правят?

Често в композити виждам квадрат Слънце Луна- аз имам моя интерпретация, но вие какво бихте добавили?

Правилно за управителите , но това вече е при повечко задълбаване в астрологията , колкото до аспекта между слънце -луна с квадратура нищо лошо няма в него , но малко по-интензивни стават отношенията и искат отработване на аспекта с течение на времето .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2973 -: Май 06, 2012, 02:38:31 pm »

;D  Работа -почивка , почивка -работа , като на пътнически влак разписанието съм .

*

Марая

• 28287
« Отговор #2974 -: Май 06, 2012, 03:32:12 pm »

;D  Работа -почивка , почивка -работа , като на пътнически влак разписанието съм .

Липсваш... :(
Влизай по-често! :wub:

Дай идея за прогресивно новолуние водолей.... :rolleyes:

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2975 -: Май 06, 2012, 04:04:22 pm »
 ;D каква идея искаш , то се луна . Само  дето почва да си заформя по нов начин нещата , ма няма да стане  нещо по-различно .
Тури и и малко прушина от водолея и я оцвети и си готова .

А от седмици ме е обзел нов астрологичен порив , та може и да зачестя  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2976 -: Май 06, 2012, 04:22:00 pm »
;D каква идея искаш , то се луна . Само  дето почва да си заформя по нов начин нещата , ма няма да стане  нещо по-различно .
Тури и и малко прушина от водолея и я оцвети и си готова .

А от седмици ме е обзел нов астрологичен порив , та може и да зачестя  ;D

Towa e супер! Новия астро порив на какво се дължи? ;D

Новия начин...малко ли е? :rolleyes: ;D

Дай идея...,щото ме гони шубето с това затъмнение 1* орбис....на 20 май 2012-та...

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2977 -: Май 06, 2012, 04:45:08 pm »
започнах да се келеша с колеги за хороскопите , че са захванали да си четат от вестниците прогнозите и така се палнах пак  ;D

твоя хороскоп ли е със затъмнение ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2978 -: Май 06, 2012, 05:17:38 pm »
започнах да се келеша с колеги за хороскопите , че са захванали да си четат от вестниците прогнозите и така се палнах пак  ;D

Da...Моя...затъмнението е в/у асц/дсц... :'( Много съм...на кантар. В тригон е към прогресивната лунация...

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2979 -: Май 06, 2012, 05:27:52 pm »

Da...Моя...затъмнението е в/у асц/дсц... :'( Много съм...на кантар. В тригон е към прогресивната лунация...
Бе що ти е да знаеш  ;D  ма както обяснява един колега след буйни разяснения  за значението на водолея и разните му други значения , рече мъдро :

-Най-много да обърне резбата и пак няма да изненада света с нещо ново ! ;D