Здрасти, хвърлих на синастрията един поглед...Със сигурност имате много кармичност в отношенията си- от слънца в 12. Опозицията на Луните е нещо, което много държи, но според мен..ако има и други аспекти. Определено тригониращите стелиуми са супер и това, че има опозета също, но Сатурните и на двамата не виждам да правят съществени аспекти.. Не ми харесва също твой нептун в негов 7ми неприятно аспектиран от стелиума му. За мен това говори, че той може да живее с прекалено нереална представа за взаимоотношенията ви, ще го послъгваш. Луната ти е страхотна аспектирана от него- и с меки аспекти и с опозиция...за съжаление при него не виждам нищо друго освен опозицията- внимавай много да не хлътнеш, че мъжката луна не е ли много здраво вързана или пък ако е само напрегнато аспектирана- това довежда до затваряне на мъжа и отдръпване и никога до пълно отдаване в чувствата.
За секса..като видях марса ти с квадрат към негова венера и плутон..си викам..абе как така няма на тези да им е оптимум в леглото? И после видях квадрата между марсовете. От там е това чувство, че е хубаво, но не е на макс.
И така.
Да си призная първоначално виждах нещата като дълга авантюра. Но видях Сатурна ти на негов АЦ? Съвпад ли е или греша?....Ами мога да ти кажа, че може да стигнете и до сериозна връзка, възможен е брак, но ти ще си имаш и други любови...с тая твоя венера, която попада в негов 12 и твоя нептун..и квадрата на марсовете...може би така ще стане. :mellow:...Макар,че...ти си имаш съвпад венера сатурн в Телец- стабилна си в чувствата си..и си коректен партньор като цяло.
Пък и с този мъж имаш емоционален комфорт.

Ама..не ти е голямата любов този -според мен.