Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876624 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: синастрия
« Отговор #2940 -: Април 22, 2012, 11:18:26 am »
Здравейте,как отчитате в синастрията съвпада на Южен лунен възел с партньорския Меркурий

Комуникацията би трябвало да протича спонтанно, т.е. по един "познат" модел, да има усещане за лекота и разбиране "без думи". Възможно е в момента, в който единият партньор си помисли нещо или иска да го каже, другият да го изпревари и да го вербализира. Този начин обаче ще е възможен, ако синастричният Меркурий не в напрегнати аспекти с някои партньорски планети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2941 -: Април 22, 2012, 08:04:01 pm »
благодаря ви много за отговорите!  :blink:

« Отговор #2942 -: Април 23, 2012, 06:58:25 am »
lost angel: на мен много ми хареса вашата синастрична карта, мисля, че ще ви е много хубаво заедно...и мисля дори, че това между вас ще се развие и доста ще продължи- ама, айде пак да не врачувам! все на там ме избива ;D
Благодаря ти Zikovu, ще я видим тая работа... :))
Ами квадрата между Сатурните ни какво означава?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2943 -: Април 23, 2012, 09:47:07 am »
казвали са ми, че аспектите между два сатурна- дали ще е съвпад, опозе, квадрат...не е от някакво съществено значение в синастрията...не е лошо, че са аспектирани, но не е и много, много хубаво..както е примерно женско слънце съвпад мъжка венера  ;)

квадратурата може да означава...различни принципи, упование в различни веруюта за това кое е правилно и кое не

« Последна редакция: Април 23, 2012, 09:56:17 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2944 -: Май 04, 2012, 05:57:50 am »
Здравейте ! В показаната от мен  синастрия виждате ли данни за обсебване от мъжа...объркана съм в емоциите си към този мъж ...прекалено силно го "усещам"/усещам напрежение в главата си при мисъл за него/, перфектни"приятели" сме,без секс до сега...слънцата  попадат в 12дом на другия при двамата... :-\

Включвам се с обратна връзка по тази синастрия   : http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_61gw_05_06_vali_pl_rumi.13154.20592.gif?21303

отношенията тук са на принципа "газ-спирачка" или "мразя те- обичам те"....секса е страстен, но не особено задоволяващ и двамата/продуктивен е ,но ..може и още  :P/...интересът е основно от моя страна/аз говоря по-открито и показвам повече/...той е дълбоко интровертен,/нищо,че е перфектен за компания/...върти ме на малкия си пръст/може би аз го позволявам това,всъщност/....аз съм по-консервативна и придържаща се към моно..той е също сравнително консервативен в естетиката,но е отворен към новото и разнообразието... и към контактуването с много жени....просто много :rolleyes:....Хармонично контактуване в ежедневието, физически данни- доста сходни-походка,жестове...в разговор - аз говоря повече , той само допълва /мислим еднакво за много неща/..За любов не се говори тук/не,че я нямам,но мисля,че е само от моя страна..нищо,че лекичко ми е намеквал ..директно казано- нищо  :-\/....Това се сещам сега ...усещам най-силно квадратурата на моя марс към неговата венера и опозицията на луните,мисля.... тригона на слънцата също...

пс- извинявам се за разхвърляната мисъл, но така ми идва в момента... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2945 -: Май 04, 2012, 08:40:37 am »
Здрасти, хвърлих на синастрията един поглед...Със сигурност имате много кармичност в отношенията си- от слънца в 12. Опозицията на Луните е нещо, което много държи, но според мен..ако има и други аспекти. Определено тригониращите стелиуми са супер и това, че има опозета също, но Сатурните и на двамата не виждам да правят съществени аспекти.. Не ми харесва също твой нептун в негов 7ми неприятно аспектиран от стелиума му. За мен това говори, че той може да живее с прекалено нереална представа за взаимоотношенията ви, ще го послъгваш. Луната ти е страхотна аспектирана от него- и с меки аспекти и с опозиция...за съжаление при него не виждам нищо друго освен опозицията- внимавай много да не хлътнеш, че мъжката луна не е ли много здраво вързана или пък ако е само напрегнато аспектирана- това довежда до затваряне на мъжа и отдръпване и никога до пълно отдаване в чувствата.
За секса..като видях марса ти с квадрат към негова венера и плутон..си викам..абе как така няма на тези да им е оптимум в леглото? И после видях квадрата между марсовете. От там е това чувство, че е хубаво, но не е на макс.
И така.
Да си призная първоначално виждах нещата като дълга авантюра. Но видях Сатурна ти на негов АЦ? Съвпад ли е или греша?....Ами мога да ти кажа, че може да стигнете и до сериозна връзка, възможен е брак, но ти ще си имаш и други любови...с тая твоя венера, която попада в негов 12 и твоя нептун..и квадрата на марсовете...може би така ще стане. :mellow:...Макар,че...ти си имаш съвпад венера сатурн в Телец- стабилна си в чувствата си..и си коректен партньор като цяло.
Пък и с този мъж имаш емоционален комфорт. ;) Ама..не ти е голямата любов този -според мен.

« Отговор #2946 -: Май 04, 2012, 11:22:23 am »

Луната ти е страхотна аспектирана от него- и с меки аспекти и с опозиция...за съжаление при него не виждам нищо друго освен опозицията- внимавай много да не хлътнеш, че мъжката луна не е ли много здраво вързана или пък ако е само напрегнато аспектирана- това довежда до затваряне на мъжа и отдръпване и никога до пълно отдаване в чувствата.

. :blink:....може би това е и в нашия случай...така усещам нещата....ние просто не говорим за любов или друго сериозно обвързване...според мен опозицията на Луните по-скоро раздалечава емоционално , спорим за съвсем дребни,елементарни неща,но пък безкрайно лесно стигаме до разбирателство/моята луна е с добри аспекти към неговите Слънце,Венера и Марс все пак ;)/ но пък той ми прави доста сериозни компромиси....а дали може да се проследи прогресия на синастрия?...защото в момента сме в кофти отношения... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2947 -: Май 04, 2012, 12:40:42 pm »
Ма те работите при вас някога едва ли ще вървят гладко...в смисъл хармонично, безпроблемно...Което не значи, че двамата няма да изживеете една смислена любов заедно и няма да научите много един от друг :blink:

А за Луните ще ти кажа, че съм чувала, е една опозиция между тях е също толкова ползвотворна колкото съвпад и тригон, секстил...и даже много по- действаща и стимулираща. Това са уроците, приемсвеността. Какъвто и да е аспект между двете луни е хубав! Квадрата може да е малко по- труден...но пак е по- добре да има, отколкото да няма. Така съм чувала за луните.

Според мен няма скоро да прекратите отношенията си, каквито и проблеми да имате. Но аз го казвам на база усет. Направи композитна карта, изкарай й транзитите и я постни в темата композит ако искаш ;)

« Отговор #2948 -: Май 04, 2012, 01:35:22 pm »

А за Луните ще ти кажа, че съм чувала, е една опозиция между тях е също толкова ползвотворна колкото съвпад и тригон, секстил...и даже много по- действаща и стимулираща. Това са уроците, приемсвеността. Какъвто и да е аспект между двете луни е хубав! Квадрата може да е малко по- труден...но пак е по- добре да има, отколкото да няма. Така съм чувала за луните.

отн Луните- предната ми връзка беше с тригон между тях , съвпад на неговата венера с моите Слънце и Луна- хармония..идилия...но други бяха там нещата и така с нея....тук пък мисля,че тази опозиция дава страстта/и квадратурата на Марс и Венерите също/ и привличането донякъде, но и различие, разминаване някъде "по трасето на емоциите".... :blink: Ще пробвам да направя композит с транзити и ще постна в темата там... :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2949 -: Май 04, 2012, 01:41:35 pm »
zikovu пишеш страхотно за взаимоотношения и любов :wub:

кои аспекти според теб показват голямата любов?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2950 -: Май 04, 2012, 01:58:49 pm »
Има ли според вас конкретно отражение, когато мидпоинтите Слънце/Луна на двама съвпадат? Моят е там, където ми е Венерата, неговият е там, където му е Меркурий, а двете планети са в точен съвпад (градус и половина)? Или ще има отражение само в зависимост от аспектите и сам по себе си съвпадът на мидпоинтите не дава отражение?

*

Grace

• 2257
« Отговор #2951 -: Май 04, 2012, 10:32:47 pm »
той ще ти дава сигурност и увереност, спокойствие и стабилност по отношение на чувствата, дома, семейството. ще чувстваш хармония и разбирателство в отношенията си с него.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2952 -: Май 04, 2012, 10:48:58 pm »
ами там където е намесен Сатурн винаги има карма, така че... правилно си чела  ;D
а тригона Слънце/Луна в синастрия е един от най-добрите показатели за хармония и разбирателство; като добавим и Сатурн за дълготрайност и отговорност ... значи добре  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2953 -: Май 05, 2012, 08:59:34 am »
Purple- да, явно това са аспекти, които показват връзка от минал живот...което не значи непременно щастлива и безкрайна любов в този живот. Може и да значи. Но за това се гледа цялата синастрия ,прогресии по натали, прогр. композит и т.н. Аз лично обръщам най- голямо внимание на гранд триновете, когато и трите тригона се сформират от партньорски аспекти или пък ако ги видя в композит или комбин.

Сладурке  ;) Благодаря. Ами какво да ти кажа...Специално в синастрията..нещо, което да показва голяма любов като категорични аспекти едва ли може да се дефинира. Виждала съм ужасни синастрии, хората ще се избият! Но семейство имат, един без друг не могат, много се обичат! Въпреки трудностите! Пък и зависи какви фактори трябва да има намесени, за да си представят хората голямата любов- дали повече хармония..от една дума да се разбират с нещо или повече сексуланост..или повече умствена провокация ;) Пък това се сформира много и от начина на възпитание на детето и родителите.

Така, чее...и най- тежките синастрии имат шанс според мен! Стига химията да пасне, стига хората да се съберат. Знаете, че синастрия по принцип се прави на вече сформирани двойки.

:blink:
« Последна редакция: Май 05, 2012, 09:06:16 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2954 -: Май 05, 2012, 12:23:26 pm »
Намерило си гърнето похлупака.
Такъв ми е коментара тук ;D
Брак.

Не обичам да не виждам опозета в синастрия....НО! Тука съвместимостта ми идва добре. Луната ти е в трудна позиция и е добре подкрепена от неговото слънце- това е най- чудесното за теб от тази връзка- емоционалният комфорт, който ти създава. В романтичните си представи се разминавате до някъде. Но има много, много страст при вас, мъжа би могъл да създаде за теб и мечтания дом....за самия него не искам да говоря, той си има своите недостатъци...но според мен ще бъдеш щастлива с него...защото този човек ти дава комфорт и увереност.Допълва те. И хубав секс като има..кво да го мислим повече! ;)

Важното е, че жената в тази връзка получава от мъжа...онова от което има нужда. И му дава съответно.

« Последна редакция: Май 05, 2012, 12:32:21 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2955 -: Май 05, 2012, 03:01:12 pm »
ааа...не знам аз :blink:
аз не мога да кажа кога ще се омъжиш...но този ми се струва много подходящ за теб. И мисля точно за съпруг. С Твоя Луна на МС и акцентирани 4ти домове, където играят възлите и на двамата ви виждам съвсем като брачна двойка. Кога и какво и дали...оставяме на времето да докаже ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #2956 -: Май 05, 2012, 03:07:39 pm »
Purple- да, явно това са аспекти, които показват връзка от минал живот...което не значи непременно щастлива и безкрайна любов в този живот. Може и да значи. Но за това се гледа цялата синастрия ,прогресии по натали, прогр. композит и т.н. Аз лично обръщам най- голямо внимание на гранд триновете, когато и трите тригона се сформират от партньорски аспекти или пък ако ги видя в композит или комбин.

Ами аз синастрията съм я пускала тук, но тогава още не знаех часа му на раждане и съответно имаше по-малко отговори.Пускам я пак и чакам вашето мнение  :blink:Аз съм външната карта

ами то хубаво за теб, обаче той как ли ги чувства нещата с тази квадратура на твоя Плутон към негови Луна и Венера .. :P че и съвпад Сл/Плутон имате... изобщо как се намирте такива двойки..  :blink:
иначе пък негови Уран и Марс съвпад твоя Венера ... тук сексуалната енергия трябва да е взривяваща  ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2957 -: Май 05, 2012, 04:38:36 pm »
С тази карта обявявам дебата " Разликата във възрастта между мъжа и жената" за отворен. Според вас 15 години разлика прекалено много ли са? :> Подхождаме ли с него въпреки това?:) Аз мога да кажа, че...искам да го изнасиля!  :-[ Ужасно ме привлича, има страхотно животинско излъчване и направооо....ах, ах... с този АСЦ Козирог... :) Аз дали му влияя така? :) Какво казват синастрията и композита? :) Благодаря предварително, ако някой сподели мнение! :))

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2958 -: Май 05, 2012, 05:18:30 pm »
... Но негов Сатурн в квадрат с твои Слънце/Марс, Плутон в съвпад със същите. На теб може да ти дойде малко "тежичък". Възможно е да се опитва да те поучава, командва, ревнува прекалено много, дори променя. Мъжки Сатурн в напрегнати аспекти към женските планети в синастрията не ми изглежда особено приятно за жената, по-скоро като аспект, носещ ограничения и разочарования. При него е добре, защото твои Уран, Сатурн и Нептун тригонират Венерата му - хем чувства приятна тръпка, хем усеща сигурност, че вниманието ти към него няма да се изпари бързо. Негов Марс в тригон с твоя Венера би трябвало да е отлично за физическото привличане и общуване. Ролите следват естественото си разпределение - той е активният, той е мъжкарят, който ухажва и търси контакт.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2959 -: Май 05, 2012, 05:23:27 pm »
Purple.. ами той..при него плутона е съвпад лилит съвпад твое слънце, съвпад негово слънце и целия тоя филм в негов 2ри дом..със Сатурн в 1ви нещо винаги ще го кара да си налага мнението...е какво да си говорим..мислиш ли че той не ревнува? Той би трябвало да е много властен човек Много ми е интересно има ли неговата луна някакви меки аспекти към твои планети в градуси?
вие и двамата сте с 12 домни луни, еднакво усещате много от нещата, не е лесен човека..сигурно емоционално с теб не му е и лесно, че луната и венерата имат квадрат към планети, които твоите планети задействат и всички дружно образуват силни квадратири към луна съвпад венера в негов 12 дом! Това е кофтито..имате си доста предизвикателства във връзката, но пък има други аспекти, които държат здраво- така виждам аз нещата ;)
Мерковете са в съвпад..това е чудесно. Мерка е коварна планета като цяло ...за мен поне.
« Последна редакция: Май 06, 2012, 09:54:45 am от zikovu »