Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876633 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3280 -: Юни 29, 2012, 09:45:54 pm »
Знам, че малко е нахалничко, но ще помоля, някой от експертите само да хвърлят бегъл поглед на синастрията по-долу! Моя позната ми каза, че това означава кармична връзка, дали наистина е така и доколко е сихрона! Благодаря ви предварително!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=p0wfileaL2rfP-u1300356650;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=29;smon=6;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=18;add=19;add=20;add=22;add=12;add=13;add=14;ast=&nhor=1&nho2=3

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3281 -: Юни 30, 2012, 02:04:54 pm »
Може ли някой да ми помогне с отговор на въпроса защо така ме халоса този човек? Аз тригон на Луните виждам, но останалата част от синастрията ми е блудкава нещо... Достатъчен ли е един тригон на ЛУните да създаде такова привличане? Точно с този човек не го очаквах, ама на...  :o Аз съм отвътре, той отвън.

« Отговор #3282 -: Юни 30, 2012, 02:21:07 pm »
"Халосал" те е в хубавия смисъл на думата или в лошия? Защото, ако е в лошия, с този Сатурн в опозиция с твое Слънце може да боли, ако те "свали" на земята. Нямам предвид физическа болка.
Той има квадратура (тау-квадратура, ако броим Хирона) между везнишкия си стелиум и Марс в Козирог. Слънце в съвпад с Уран (и Юпитер) в квадратура с Марс - много енергичен и буен ще да е, непредсказуем в реакциите. Мъж-Везни с Луна в Риби е опасен чаровник. Твоят Марс допълва тази квадратура до тау, бидейки в опозиция с негов Марс. Предизвикваш го да действа, не му даваш покой. Възможни са спорове, надпревара, конкуренция помежду ви. Физическото взаимодействие би трябвало да е приятно, ако не държите кой от вас ще е победител - знаков тригон и точен секстил Венера/Марс. Емоционално и интелектуално би трябвало да си подхождате.

Като прочетох "халосал", т.е. такова силно въздействие върху теб, предположих, че има съвпади на негови планети към светилата ти и/или Венера. След това погледнах за опозиции и квадратури, но действително съвпадите са най-силни (открих Америка ;D). А не виждам такива съществени. Транзитен Нептун в тригон със Слънцето ти май ти е донесъл нещо рибешко - мъж с рибешка Луна в тригон с Нептун.
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 02:26:06 pm от Mirabella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3283 -: Юни 30, 2012, 02:46:13 pm »
В хубавия смисъл. Не можах да си допълня горния пост, че ме прекъснаха тук вкъщи, но аз този мъж съм го срещала 3-4 пъти преди покрай други хора и никога не ме е привличал нещо... Не е било нещо веднагическо. Затова сега много се изумих като го видях пак и буквално с други очи го гледам, че и той не е безразличен. Абсолютна загадка е за мен. Лошото е, че часът му е напаснат, знам горе-долу кога е роден, но не точно, та Асц му не е сигурен, но Луната би следвало да е, +– 2 градуса... не знам какво стана.  :o

Сега гледам по прогресии пр му Луна е точно върху Плутона ми, а пр му Венера и Юпитер в съвпад са в точен съвпад с моята пр Венера, пр мъ Слънце точно върху МЦто ми, ама незнам това доколко е възможно да даде такова нещо. Интересна работа.
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 02:54:22 pm от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #3284 -: Юни 30, 2012, 03:06:25 pm »
Цитат
Сега гледам по прогресии пр му Луна е точно върху Плутона ми, а пр му Венера и Юпитер в съвпад са в точен съвпад с моята пр Венера, пр мъ Слънце точно върху МЦто ми, ама незнам това доколко е възможно да даде такова нещо. Интересна работа.

е, това е разковничето за " внезапния " интерес  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3285 -: Юни 30, 2012, 03:20:20 pm »
Мерси, Grace. Определено странно за мен, аз обикновено нямам такива провлачени интереси, но ей на. Човек се учи докато е жив.  :-[

Само че, те прогресиите не са вечни, а с такава бозава синастрия... :-\ И тия аспекти Нептун/Луна не са ми от най-любимите, леко са ми съмнителни.

« Отговор #3286 -: Юни 30, 2012, 03:21:54 pm »
Твоите прогресивни планети ли са върху неговите? Аз това бих очаквала при твой интерес към него. Или бъркам някъде?
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 03:37:54 pm от Mirabella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3287 -: Юни 30, 2012, 03:26:40 pm »
Негова пр Луна върху наталния ми Плутон
негова пр Венера и Юпитер в в точен съвпад с моята пр Венера на 25 нещо си Везни
негово Слънце точно върху МЦто на 15 Скорпион

« Отговор #3288 -: Юни 30, 2012, 03:30:07 pm »
А твои прогресивни Луна, Слънце нямат ли нещо към негови? Аз си мисля така - ако прогр. ни Луна попадне върху планета на друг човек, напр. Плутон, може да изпитаме силно влечение към него, направо като мания. Това са мои догадки само.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3289 -: Юни 30, 2012, 03:36:09 pm »
Тц. Моето пр новолуние е в 11 градуса Стрелец, аз не виждам нещо да има той там.

« Отговор #3290 -: Юни 30, 2012, 03:50:34 pm »
Значи аз греша, теорията ми не се оказа вярна. Сори.
Съвпадът на прогресивното новолуние с наталния ти Нептун подсилва нептуновата тенденция по транзити. Романтиката витае във въздуха.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3291 -: Юни 30, 2012, 04:13:42 pm »
Тъй, тъй, ама с какъв изход е въпросът.  ;D На мен тия тримцата участници в пр новолуние са ми тримата съуправители на 7ми, та да видим. Луна, Слънце и Меркурий в този ред.  ;D И солара ми за тази година е много любовен. Засега обаче... само си витая, съвсем по Нептуниански.  :P

*

Alena

• 38
« Отговор #3292 -: Юли 01, 2012, 09:25:27 am »
моля ,ако някой знае, да помогне. Възможна ли е връзка между мен и него. Ще се срещнем ли отново?
« Последна редакция: Август 06, 2012, 12:55:35 pm от Alena »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3293 -: Юли 02, 2012, 08:15:44 am »
Може би е за наталните този въпрос, но понеже касае връзките, ще попитам тук
Какво става при хора, родени на много близки дати и близки локации?
На тях ще им се разминават луните, евентуално меркурий?

*

Grace

• 2257
« Отговор #3294 -: Юли 02, 2012, 08:40:04 am »
моля ,ако някой знае, да помогне. Възможна ли е връзка между мен и него. Ще се срещнем ли отново?
Първата карта е моята, а втората -  негова.

синастрията не може да даде отговор на такива въпроси, за съжаление.

*

Alena

• 38
« Отговор #3295 -: Юли 02, 2012, 11:00:18 am »
Първата карта е моята, а втората -  негова.

синастрията не може да даде отговор на такива въпроси, за съжаление.
Grace, а може ли да се каже какво му е отношението към мен и по-скоро има ли чувства към мен. Подходящи ли сме един за друг?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3296 -: Юли 02, 2012, 09:19:54 pm »
Във Везни му е стелиума.  ;D Иначе харесвам предизвикателството, да. На него Венерата му е в Дева, както и моята. Просто ми стана странно, че изведнъж го погледнах с други очи, а преди никога не ми е правил особено впечатление... просто симпатичен мъж. За 8мия дом и пълното бойно снаряжение много ми хареса. Чак неприлични асоциации нахлуха в главата ми.  ;D

« Отговор #3297 -: Юли 04, 2012, 10:06:02 pm »
Добре, имам нужда от мненията ви по тази карта. Притеснява ме комуникацията ни. Смятам, че говорим на различни езици, ритъмът и посоките ни се разминават рязко. По някакъв начин и двамата усещаме, че имаме какво да научим един от друг, правим го и сме си благодарни за влиянието/уроците. И двамата за първи път общуваме с друг по този начин и това си личи, интересни сме си, търсим се един в друг и се намираме. Неговото топло и студено заедно с моята инатливост и реципрочна дистанцираност, обаче, правят комуникацията ни непоносима. Поне за мен. Не ми пречи, ако няма романтични изгледи/нагласи от негова страна, даже напротив, просто искам да спра да го мисля и да върна мира в съзнанието си. Отношенията ни са професионални, клонят към лични, неговите намерения са недефинирани, както стана ясно. Всяка информационна капка е добре дошла!:Д
//Гледам да се държа настрана от астрологията, колкото и да ме привлича, защото като започна нещо, му се посвещавам... до нездрави крайности. Изтекоха ми очите да се ровя последните дни, та ще се радвам на мненията ви!)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3298 -: Юли 05, 2012, 12:57:12 pm »

Нали тр.Плутон е в знака на твоя АСЦ,естествено че вече ще "поглеждаш" по друг начин.А щом стелиумът му е във Везни идеално - "партнира" на Луна/Сатурн в твоя 7 дом ,след като Сатурн е минал през него миналата и тази година, ;)

Благодаря ти за идеята, не бях се замисляла от тази гледна точка. Ще видим какво ще излезе.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3299 -: Юли 05, 2012, 02:26:51 pm »
Мили хора, имам глупав въпрос - кога ще срещна моя принц ;D И въпрос за друг принц, когото вече съм срещнала - дали това е Моят човек. Много ви моля да ми окажете съдействие и да се съгласите да ми направите едно "предсказание", ако е възможно :-[