Добре, имам нужда от мненията ви по тази карта. Притеснява ме комуникацията ни. Смятам, че говорим на различни езици, ритъмът и посоките ни се разминават рязко. По някакъв начин и двамата усещаме, че имаме какво да научим един от друг, правим го и сме си благодарни за влиянието/уроците. И двамата за първи път общуваме с друг по този начин и това си личи, интересни сме си, търсим се един в друг и се намираме. Неговото топло и студено заедно с моята инатливост и реципрочна дистанцираност, обаче, правят комуникацията ни непоносима. Поне за мен. Не ми пречи, ако няма романтични изгледи/нагласи от негова страна, даже напротив, просто искам да спра да го мисля и да върна мира в съзнанието си. Отношенията ни са професионални, клонят към лични, неговите намерения са недефинирани, както стана ясно. Всяка информационна капка е добре дошла!:Д
//Гледам да се държа настрана от астрологията, колкото и да ме привлича, защото като започна нещо, му се посвещавам... до нездрави крайности. Изтекоха ми очите да се ровя последните дни, та ще се радвам на мненията ви!)