здравейте,нямах възможност няколко дни да ви посещавам и останах приятно изненадана от това колко много сте написали и колко истини има в това...дано не става нахално ,но понеже бях обещала да постна и картата на Скорпиона,ще я кача,като не искам това да бъде тълкувано като възползване от знанията ви в астрологията.Аз мога да коментирам само на база видяно и споделено от нея.Определено не разбирам такава дълбочина на преживяванията-за мен на моменти е вредна дори,обаче на нея и носи някакво мазохистично удоволствие.Питала съм я,не и ли тежи подобна драма,отговорът беше- не ми е нужно да ме разбираш..
.Това което не ми допада е,че когато са двамата стават полюсни и така както си бъбрят щастливо,така изведъж от една дума става буря-нигога не са в безразлично или спокойно положение.. сега когато не са заедно,тя не изпитва желание да общува с други,и това в продължение на месеци.Казва ,че мъжете покрай нея ни е носят същият интнзитет на усещанията,и предпочита да е сама :unsure:..Затова и са зарадвах много,когато прояви интерес към младежът лъв
аз ще продължа по синастрията - все пак имат доста общо - и общи асц и тригон Слънца, тригон Луни, мисля, че съвпада на неговата Луна и нейната Венера и бил също решаващ за това да се съберат. Но нямат връзка светилата им на "кръст" - Луна-Слънце, добри приятели са, със сигурност, но ако търсим конвенционално семейство, считам синастрията и с другия мъж за по-добра. Освен това между Сатурн на партьорите няма връзка, неговият Сатурн не аспектира нито нейната Венера нито нейната Луна, той не би я подкрепил за брак и семейство, за кариера би и помагал - защото всъщност неговият Сатурн аспектира нейното Слънце. Но това не дава емоционална стабилност.
Но защо съм толкова категорична - той има две планети в 7 дом, ако това не са два брака (а те вече като годинки са изкарали 1 брак), то са доста комплексна личност описвана от Венера и Марс. Сестра ти има Марс на ИЦ и 2 планети във Везни, но неговият стелиум в Скорпион задейства най-вече Слънцето и (и до някаква степен стелиумът му в стрелец Луната и) и не мисля, че той я вижда като партньора по 7 дом.
Тази синастрия е по-добра за бизнес партньорство.
В предишната синастрия и Сатурн - Сатурн бе в секстил и Юпитер - Юпитер в тригон. Освен това имаше връзка Луна-Слънце, Луна - Слънце. Освен това Сатурн - Венера също бе на лице (сключване на брак).
Сестра ти ще реши сама, но да даде шанс на Лъва, нищо не и пречи да излиза 1-2 месеца с него и да види как се чувства. Освен това, ако двама партньори са били заедно 6-7 години и не са взели решението да сключат брак, да имат деца, (може да не е осъществено, но поне да е взето), то има някакъв проблем.
Поздрави и много късмет пожелавам.