Здрасти мила, значи ето го аспекта квадрат Венера и Уран, нещо ви разделяше. В интерес на истината, не знам защо, но не прочетох нищо друго освен датите и не съм видяла, че си ги писала тези неща. Малко съм отвеяна тези дни, не знам дали ще си струва да пуснеш хорар за това. Ситуацията е доста кофти и рискована и за двамата.. Надявам се да откриете шанс за двама Ви, знам че ще е трудно, но ако това ще те направи щастлива ти го пожелавам.
ПС: Може да се забавя, но не забравям
Целувки и късмет! :58:
Благодаря ти за пожеланието, Краби, много си мила.
Относно съвета да задам хорарен въпрос - не знам... някакси нямам вътрешно усещане, че искам или трябва да задавам хорарни въпроси, усещам го като натискане, а не бих искала. По принцип не обичам да натискам съдбата, а и знам, че това дали ще сме заедно или не си зависи изцяло от нас, отношенията ни са ясни, ако поискам утре мога да бъда при него... Искам да кажа, че не това е, което стои като въпрос в главата ми и което ме кара да бъда предпазлива. По-скоро въпроса в мен е свързан с трайността на нещата във времето. Една добра синастрия (аз всъщност и от опит знаех, че е такава), съвсем не означава, че нещата непременно ще останат трайни във времето – и това от опит го казвам. Имам 20-годишен брак зад гърба си, предполагам с не по-лоша синастрия, поне съдейки по чувствата в него и качеството му. Аз съм Скорпион с луна в Рак, той беше Рак с луна в Скорпион, но към края май стана твърде водно и нещата се поразмиха.... един господ знае. Сега огън и вода изцяло и една луна в телец, която горкичката дори няма аспекти с никого и с нищо - да не се загасят набързо само. Като гледам тези безброй тригони в синастрията, до един само в огън и вода, едничък друг няма, а и тау-квадратурата точно пък с Венера, а и тези йодове... та така... не че разбирам много от синастрия... шегувам се по-скоро..., но да, това е което ме интересува, метод който може да даде някаква представа за развитието на връзката в перспектива (извън хорарния), това как бихме стояли като двойка, живеейки заедно.