Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877948 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4560 -: Юли 18, 2013, 08:28:37 pm »
Цитат
Здрасти мила, значи ето го аспекта квадрат Венера и Уран, нещо ви разделяше. В интерес на истината, не знам защо, но не прочетох нищо друго освен датите и не съм видяла, че  си ги писала тези неща. Малко съм отвеяна тези дни, не знам дали ще си струва да пуснеш хорар за това. Ситуацията е доста кофти и рискована и за двамата.. Надявам се да откриете шанс за двама Ви, знам че ще е трудно, но ако това ще те направи щастлива ти го пожелавам.

ПС: Може да се забавя, но не забравям :) Целувки и късмет!  :58:

Благодаря ти за пожеланието, Краби, много си мила.

Относно съвета да задам хорарен въпрос -  не знам... някакси нямам вътрешно усещане, че искам или трябва да задавам хорарни въпроси, усещам го като натискане, а не бих искала. По принцип не обичам да натискам съдбата, а и знам, че това дали ще сме заедно или не си зависи изцяло от нас, отношенията ни са ясни, ако поискам утре мога да бъда при него... Искам да кажа, че не това е, което стои като въпрос в главата ми и което ме кара да бъда предпазлива. По-скоро въпроса в мен е свързан с трайността на нещата във времето. Една добра синастрия (аз всъщност и от опит знаех, че е такава), съвсем не означава, че нещата непременно ще останат трайни във времето – и това от опит го казвам. Имам 20-годишен брак зад гърба си, предполагам с не по-лоша синастрия, поне съдейки по чувствата в него и качеството му. Аз съм Скорпион с луна в Рак, той беше Рак с луна в Скорпион, но към края май стана твърде водно и нещата се поразмиха.... един господ знае. Сега огън и вода изцяло и една луна в телец, която горкичката дори няма аспекти с никого и с нищо - да не се загасят набързо само. Като гледам тези безброй тригони в синастрията, до един само в огън и вода, едничък друг няма, а и тау-квадратурата точно пък с Венера, а и тези йодове... та така... не че разбирам много от синастрия... шегувам се по-скоро..., но да, това е което ме интересува, метод който може да даде някаква представа за развитието на връзката в перспектива (извън хорарния), това как бихме стояли като двойка, живеейки заедно.   

« Отговор #4561 -: Юли 18, 2013, 08:39:58 pm »
Хора,вие ме плашите бе! С тия прогресивни Луни! Моята сега е на К11,че и в плодовит знак на всичкото отгоре!  :cry3:

При теб би трябвало да е почти в/у наталната...или бъркам :rolleyes:...Някъде прочетох,че си на 27г. , а това е времето на първата обиколка за ПР.Луна...
Подминала е с 2 градуса точния съвпад и жалко,че те няма във форума  :( Няма никакво предизвикателство,а искам да мисля...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4562 -: Юли 19, 2013, 01:48:03 pm »
Тя и нова на солара ми каза, че ще забременявам, ама аз и казах да си гледа работата  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4563 -: Юли 19, 2013, 01:49:37 pm »
Тя и нова на солара ми каза, че ще забременявам, ама аз и казах да си гледа работата  ;D ;D ;D

Ама ти така и не си пусна соларна карта, за да видим колко познавам.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4564 -: Юли 19, 2013, 03:13:56 pm »

Аааа Нова, без да познаваш. Няма нужда от солар, ти ако си познала, аз ще ти кажа, ама надали. Знаеш ми датата пусни ми картата ако желаеш, аз не искам да разбирам за повече бебета  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4565 -: Юли 19, 2013, 03:17:23 pm »

Аааа Нова, без да познаваш. Няма нужда от солар, ти ако си познала, аз ще ти кажа, ама надали. Знаеш ми датата пусни ми картата ако желаеш, аз не искам да разбирам за повече бебета  ;D ;D

Казах да пуснеш, защото другите може инак да тълкуват. Сега ще пусна в темата за соларите. На 21 ли стана онзи ден?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4566 -: Юли 19, 2013, 03:47:52 pm »

Казах да пуснеш, защото другите може инак да тълкуват. Сега ще пусна в темата за соларите. На 21 ли стана онзи ден?

20 - 93

« Отговор #4567 -: Юли 20, 2013, 09:25:07 am »
Здравейте,

Имам нужда от помощ с едно тълкуване в синастрията с приятеля ми.
В нея Черната ми луна е мидпойнта на двете Луни, а Бялата ми луна е мидпойнта на двете Венери (отклонението е под градус).
« Последна редакция: Юли 20, 2013, 09:32:10 am от jenny999 »

« Отговор #4568 -: Юли 20, 2013, 06:34:05 pm »
И само още едно въпросче :blink:
Какво означава Сатурн заедно с Лунен възел в 7-ми дом в комбина (а и в композита) - прикачвам карта.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #4569 -: Юли 21, 2013, 02:06:53 pm »
Имам въпрос към съфоумките с повече наблюдения в синастрията - слънцето на единия в 12 дом на другия води ли до официално съжителство /не задължително брак/?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #4570 -: Юли 21, 2013, 02:35:30 pm »
Yasmin, не е от най-приятните положения в синастрията, но при мен има съжителство. Моето Слънце попада в 12 дом на партньора. Но връзката ни започна в момент, в който той се раздели със съпруга. Може би и това оказва влияние. Макар да не живееше от месец с жена си(тя беше офейкала), започнахме връзка. Имало е флирт и интерес в предходен момент, когато е живял с жена си, но не и връзка/сексуални изживявания.

Но до официализиране на връзката пред закон няма да се стигне. Нещо не ми е по вкуса, а и на него. Пък кой знае, може и да прекъсне някой ден. Сигурността за цял живот в едно партньорство ми се вижда...недостижимо.  :-[

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4571 -: Юли 22, 2013, 09:22:35 am »
Имам въпрос към съфоумките с повече наблюдения в синастрията - слънцето на единия в 12 дом на другия води ли до официално съжителство /не задължително брак/?

Здравей, когато слънцето попада в 12 дом, обикновенно става въпрос за афера или нещо сходно. Има едно постоянно чувство, че партньора ти или ти трябва да направите голяма жертва за да сте заедно. Обикновенно аспекта създава нужди от пазене на връзката в тайна. Понякога съм забелязала, че един от двамата, се опитва да крие другият от семейство и приятели, от света около него.

Това са негативите, от друга страна в този дом, се създава много емоция във връзката, силно е разбирането на емоционално ниво и партньорите обикновенно са способни да изкарат най-доброто от другият.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4572 -: Юли 22, 2013, 09:33:52 am »

Но до официализиране на връзката пред закон няма да се стигне. Нещо не ми е по вкуса, а и на него. Пък кой знае, може и да прекъсне някой ден. Сигурността за цял живот в едно партньорство ми се вижда...недостижимо.  :-[

Какво стана, Емка? Нали изкарваше той от теб най-доброто, ядеше супа...?
Или, всичко е преходно.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4573 -: Юли 22, 2013, 09:34:04 am »
А при Слънце в 8 и в 11 как стои въпросът? С 8 замесен пак ще има известна потайност предполагам, както при 12 ...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4574 -: Юли 22, 2013, 09:52:12 am »
А при Слънце в 8 и в 11 как стои въпросът? С 8 замесен пак ще има известна потайност предполагам, както при 12 ...

При 8ми дом има необяснимо привличане към партньора. Няма нищо нормално в един съюз където слънцето пада в 8ми дом, там просто трябва да си подготвен да бъдеш силно привлечен към партньора си по необясними причини. В резултат на това, ставаш особено чувствителен към действията на партньора си. Той или тя виждат това партньорство като дълбока и интимна връзка, в такива ситуации другият може, а и понякога е неспособен да се чувства по същият начин.

При 11ти дом, твоят партньор се чувства на правилното си място с теб, все едно може да споделя и гони общи цели и удоволствия с теб. Тази позиция предразполага връзката към типа " Любови и приятелство". Има чудесно разбиране и приемане, но го има момента, че той или тя може да не Ви виждат като нищо повече от приятел, проблеми може да възникнат, ако търсите по строго интимна връзка.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4575 -: Юли 22, 2013, 09:54:05 am »

Това във една синастрия ли е, единият в 8ми, а другият в 11ти?

Ако това е случаят, 8ми когато е с 11 налице може да е малко пагубно за единият от партньорите. Понеже от едната страна има много привличане, а другият не е на този етап, а може и да не стигне до този етап.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4576 -: Юли 22, 2013, 09:55:03 am »
За 8 дом потвърждавам, но като че ли хубавото тук е само привидно. По-скоро за мен е негативна позиция. Сякаш има една трансформация, не си ти, говориш и вършиш неща, които не са ти специфични, наистина има изпадане в зависимост. Много плутонова работа.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4577 -: Юли 22, 2013, 10:00:24 am »
За 8 дом потвърждавам, но като че ли хубавото тук е само привидно. По-скоро за мен е негативна позиция. Сякаш има една трансформация, не си ти, говориш и вършиш неща, които не са ти специфични, наистина има изпадане в зависимост. Много плутонова работа.

ДА! :) и аз съм го имала проявен както го описа, като дрогирана понякога..

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4578 -: Юли 22, 2013, 10:10:52 am »
ама кой се чувства така - този със слънцето или този с осмия дом?
аз от опит мисля, че този със слънцето, ама и сатурна му е върху МЦ то ми. та може и от това да е

*

Нова

• 3491
« Отговор #4579 -: Юли 22, 2013, 10:14:05 am »
ама кой се чувства така - този със слънцето или този с осмия дом?
аз от опит мисля, че този със слънцето, ама и сатурна му е върху МЦ то ми. та може и от това да е

Негово слънце в мой 8 дом, аз се чувствах така. Че и на куспидата май беше..?