ето корекцията
аз съм вътрешния кръг
Здравей galiusha, погледнах синастрията ти.
Какво мога да кажа: Има квадрат на твой Сатурн с негова Луна - кофти аспект е това, наскоро четох за него малко повече, и попаднах в сайта на Пими за приятно обяснение на аспекта, копирам написаното: Тук мъжът може да играе роля, подобна на тази на неговата майка която се е опитвала да получи признание от неговия баща. Жената-партньор изпитва напрежение от родителското въздействие. Тя може подсъзнателно да играе роля, подобна на тази на нейния баща, когато той напразно се е опитвал да остави впечатление за някакво социално достойнство у майка й. Тази връзка съдържа вградени чувства на страх, принуда и продължаване на кармичното напрежение от минали поколения. Иначе Луната му е в съвпад с твоята Венера - има разбиране помежду ви, имай на предвид, че трябва да си сериозна във връзката, ти си по емоционално стабилна от двама Ви, разчитай на себе си, а не толкова на него. Секстил и на Слънце със Венера, ти си падаш по него, но не се притеснявай, двустранно е. Има приятно поле за изява между вас. Понякога забравяте за караниците и проблемите между Вас в името на спокойствието и запазването на връзката, което е добро решение, стига да говорим за незначителни неща. Има тригон на твой Марс с негов Меркурий - ще научите много един от друг, обичате да дискутирате и да се стимулирате интелектуално. Тригон на Слънце с Плутон - Любов от пръв поглед може би? Като магнити сте, привличането е много силно. Само искам да те предупредя, че при прекъсването на такива връзки, или ако не прераснат във връзка има доста страдания, понеже страстта е много голяма, или всичко или нищо. Обаче твоя марс прави опозиция на неговата луна, много ли му се караш на човека, нещо ми се виждаш по избухлива в тази връзка? И му опозира Нептун ти на неговото Слънце... той е страдащият от тази връзка, някакви празни обещания, искала си да му дадеш повече от колкото всъщност си можела да му дадеш, може и да си го послъгвала. И Урана ти му опозира на Венерата - имало ли е хубаво начало, а после всичко е отишло по дяволите или нещо такова? Малко при вас е като играта горещо и студено, всичко е много добре, и после бум става зле.. И марсовете ви са в опозиция, още скандали, шумна връзка ще да е било. Иначе неговата Луна и твоят Юпитер са в секстил, съвпад на Сатурн и Уран, И тригон на Юпитер и Уран, все приятни аспекти... но по скоро положителните аспекти ще работят само ако сте успели да преработите опозициите и квадратите, особено тези на Марс. Има много планети, които попадат в 12 дом, някакви скрити неща има между вас..
Надявам се да съм ти била полезна.
Crabby :cancers: