Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877215 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4680 -: Август 06, 2013, 11:44:06 am »
Много ми е интересна любовта между Радина Кърджилова и Деян Донков... Ако ще и рекламен трик да е...  ;)
Те са раздирани от изпепеляваща страст до жестока непоносимост. Двамата се целуват, галят, прегръщат, но и бият, отблъскват и борят... http://youtu.be/ddexhE7IJSU

По-късно ще им кача синастрията.

Имат някой опозиция, която ги държи заедно, но им създава проблеми. Пусни я някой ден ще я поголеднем.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4681 -: Август 06, 2013, 11:50:33 am »
 Мерси, ще се опитам да разбера и ще пост -на пак..поздрави

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4682 -: Август 06, 2013, 11:52:44 am »
Мерси, ще се опитам да разбера и ще пост -на пак..поздрави

Окей, ще чакам  :rolleyes: :wub:

« Отговор #4683 -: Август 06, 2013, 12:39:14 pm »
Поставих синастрията.

Мен най-силно ме впечатли аспекта Луна :soe: Нептун, който дава силна чувствителност и емоционална зависимост. Прочетох, че го определят и като аспекта на "сродната душа". Може би тя е заблудена спрямо него...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4684 -: Август 06, 2013, 12:42:14 pm »
Мога ли да помоля хората с дълготрайни отношения с партньор да си изчислят МП слънце/ луна - и на себе си, и на партньора и да ми кажат квадратите и опозетата (може и полуквадратите и квадрат иполовина) , които партньорски планети правят към мидпойнта.

Благодаря ви!!

Да задам един лаишки въпрос - намерих онлайн калкулатор за мидпойнт, като въведа мое Слънце и Луна и ми дава 19.37 * овен-везни, в неговата карта в овен ли му попада или във везни, или се гледа цялата ос?

въвеждаш също градусите на неговото слънце и негова луна и виждаш къде е неговия МП

и после ми казваш за всички планети негови които са на около 90 градуса от 19.37 овен везни, или на 45 градуса или 135  ;) и твои планетти към неговия МП като го намериш
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4685 -: Август 06, 2013, 01:01:39 pm »
Някой ще може ли да даде коментар за моята синастрия, две странички назад съм я публикувала
Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4686 -: Август 06, 2013, 01:15:42 pm »
Мога ли да помоля хората с дълготрайни отношения с партньор да си изчислят МП слънце/ луна - и на себе си, и на партньора и да ми кажат квадратите и опозетата (може и полуквадратите и квадрат иполовина) , които партньорски планети правят към мидпойнта.

Благодаря ви!!

Да задам един лаишки въпрос - намерих онлайн калкулатор за мидпойнт, като въведа мое Слънце и Луна и ми дава 19.37 * овен-везни, в неговата карта в овен ли му попада или във везни, или се гледа цялата ос?

въвеждаш също градусите на неговото слънце и негова луна и виждаш къде е неговия МП

и после ми казваш за всички планети негови които са на около 90 градуса от 19.37 овен везни, или на 45 градуса или 135  ;) и твои планетти към неговия МП като го намериш

Такааа, ако правилно съм мятала, ето:
Мой МП Слънце-Луна 19.37 овен-везни - негов Уран в 21* везни, негова Венера 22* везни, негова Луна 15* овен (не знам дали не е широка вече орбисата?);
на 90* от МП е негов Юпитер в 8* козирог;
на 45* - върху негов Нептун в 4* стрелец (има и Меркурий там в 12*);
135* няма никой.
Негов МП Слънце-Луна 5.8* водолей-лъв - съвпади и опозиции няма,
90* - мое Слънце в телец на 7.48* и по скорпион 5.8* не знам пак колко е широка, пада ми се между Плутон в 0.33* и Сатурн в 13*;
45* се пада в 21* риби-дева, имам Луна в 1* овен?
135* е в 21* близнаци-стрелец, имам Уран в 13* стрелец

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4687 -: Август 06, 2013, 04:39:12 pm »
ето корекцията
аз съм вътрешния кръг

Здравей galiusha, погледнах синастрията ти.

Какво мога да кажа: Има квадрат на твой Сатурн с негова Луна - кофти аспект е това, наскоро четох за него малко повече, и попаднах в сайта на Пими за приятно обяснение на аспекта, копирам написаното: Тук мъжът може да играе роля, подобна на тази на неговата майка която се е опитвала да получи признание от неговия баща. Жената-партньор изпитва напрежение от родителското въздействие. Тя може подсъзнателно да играе роля, подобна на тази на нейния баща, когато той напразно се е опитвал да остави впечатление за някакво социално достойнство у майка й. Тази връзка съдържа вградени чувства на страх, принуда и продължаване на кармичното напрежение от минали поколения. Иначе Луната му е в съвпад с твоята Венера - има разбиране помежду ви, имай на предвид, че трябва да си сериозна във връзката, ти си по емоционално стабилна от двама Ви, разчитай на себе си, а не толкова на него. Секстил и на Слънце със Венера, ти си падаш по него, но не се притеснявай, двустранно е. Има приятно поле за изява между вас. Понякога забравяте за караниците и проблемите между Вас в името на спокойствието и запазването на връзката, което е добро решение, стига да говорим за незначителни неща. Има тригон на твой Марс с негов Меркурий - ще научите много един от друг, обичате да дискутирате и да се стимулирате интелектуално. Тригон на Слънце с Плутон - Любов от пръв поглед може би? Като магнити сте, привличането е много силно. Само искам да те предупредя, че при прекъсването на такива връзки, или ако не прераснат във връзка има доста страдания, понеже страстта е много голяма, или всичко или нищо. Обаче твоя марс прави опозиция на неговата луна, много ли му се караш на човека, нещо ми се виждаш по избухлива в тази връзка? И му опозира Нептун ти на неговото Слънце... той е страдащият от тази връзка, някакви празни обещания, искала си да му дадеш повече от колкото всъщност си можела да му дадеш, може и да си го послъгвала. И Урана ти му опозира на Венерата - имало ли е хубаво начало, а после всичко е отишло по дяволите или нещо такова?  Малко при вас е като играта горещо и студено, всичко е много добре, и после бум става зле.. И марсовете ви са в опозиция, още скандали, шумна връзка ще да е било.  Иначе неговата Луна и твоят Юпитер са в секстил, съвпад на Сатурн и Уран, И тригон на Юпитер и Уран, все приятни аспекти... но по скоро положителните аспекти ще работят само ако сте успели да преработите опозициите и квадратите, особено тези на Марс. Има много планети, които попадат в 12 дом, някакви скрити неща има между вас..

Надявам се да съм ти била полезна.

Crabby  :cancers:

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4688 -: Август 06, 2013, 10:15:30 pm »
Голямо благодаря  :88:
А какво ви е мнението за двойния съвпад Луна-Слънце?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4689 -: Август 07, 2013, 08:26:00 am »
Разглеждан изолирано, говори за пълен синхрон на личностно и емоционално ниво.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4690 -: Август 07, 2013, 09:24:36 am »
Голямо благодаря  :88:
А какво ви е мнението за двойния съвпад Луна-Слънце?

Защо питаш? Той липсва при вас

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4691 -: Август 07, 2013, 09:37:10 am »
Ами ти сигурно по-добре знаеш, но по мнение неговата Луна съвпада с моето Слъне и обратното- моята Луна съвпада с неговото Слънце

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4692 -: Август 07, 2013, 09:48:06 am »
Ами ти сигурно по-добре знаеш, но по мнение неговата Луна съвпада с моето Слъне и обратното- моята Луна съвпада с неговото Слънце

Освен, ако пак не гледам друга карта, няма такова нещо.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4693 -: Август 07, 2013, 09:49:44 am »

Освен, ако пак не гледам друга карта, няма такова нещо.

Аз също не разбрах какво е това "мнение".

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4694 -: Август 07, 2013, 09:53:12 am »

Благодаря ви!!

Такааа, ако правилно съм мятала, ето:
Мой МП Слънце-Луна 19.37 овен-везни - негов Уран в 21* везни, негова Венера 22* везни, негова Луна 15* овен (не знам дали не е широка вече орбисата?);
на 90* от МП е негов Юпитер в 8* козирог;
на 45* - върху негов Нептун в 4* стрелец (има и Меркурий там в 12*);
135* няма никой.
Негов МП Слънце-Луна 5.8* водолей-лъв - съвпади и опозиции няма,
90* - мое Слънце в телец на 7.48* и по скорпион 5.8* не знам пак колко е широка, пада ми се между Плутон в 0.33* и Сатурн в 13*;
45* се пада в 21* риби-дева, имам Луна в 1* овен?
135* е в 21* близнаци-стрелец, имам Уран в 13* стрелец

Благодаря Ирина! Ето- колко активирани МП слънце/ луна с твърди аспекти..от колко време сте заедно...?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4695 -: Август 07, 2013, 09:53:42 am »
Слънцето ти е в 11ти и попада в негов 4ти, неговото е в 6ти и попада в твой 12 до АЦ
Луната ти е в 12 и попада в негов 5ти  неговата е в 5 и попада в твой 12ти.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4696 -: Август 07, 2013, 10:33:08 am »
Нова пак ще ме бъзика...

Ама картата за моята синастрия, за която толкова се интересувам.. защо съм и шибнала 12 часа на младежа, като той е роден в 13:30 никой не знае...

Качвам поправената... ТИПИЧНИ В МОЙ СТИЛ! ))) да объркам поне веднъж, добре че една мацка ме поправи :)

« Последна редакция: Август 07, 2013, 10:52:34 am от Crabby »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4697 -: Август 07, 2013, 10:37:34 am »
И какво променихме, че не разбирам, освен че сега асц ти забучва негова венера.
Единствено домовете се завъртат, аспектите остават.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4698 -: Август 07, 2013, 10:42:18 am »
И какво променихме, че не разбирам, освен че сега асц ти забучва негова венера.
Единствено домовете се завъртат, аспектите остават.

Променихме часа, аз просто акцентирам факта, че за пореден път съм гледала/направила грешна карта. Вече го проверявам по два пъти, ама май ми трябват три!

Така е, като говоря с клиенти по телефона докато правя карти  :P ;D ;D

Нито за работник ставам, нито за любител астролог  ;D ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4699 -: Август 07, 2013, 10:45:08 am »
Zikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?