Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878058 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:синастрия
« Отговор #320 -: Април 29, 2010, 04:42:24 pm »
...и аз да питам нещо....кой е аспекта, който предизвиква всичкото напрежение(и сексуално), неудобството когато съм в негово присъствие.....имах такъв период в който се бях подлудила ...
дали това е неговия Сатурн върху съвпада на Луната с Плутона ми....
дали са всичките квадратури към моя Марс или тригона между Луната му и моя Марс...или секстила между неговата Венера и Марса ми...
такова нещо не ми се беше случвало....понякога имах чувството, че си играе с мен.....когато исках да се оттърва от него и правех усилия да го забравя....той сякаш нарочно се появяваше отново....и ме дразнеше :19:, защото бях безсилна...
освен това много интересно, когато съм била някъде навън или по принцип.....ми се случваше, когато си помисля за него и той изкачаше от някъде....това дали е тригона Уран Меркурий :unsure:

http://i789.photobucket.com/albums/yy172/pass_to/astro.gif

:blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #321 -: Април 29, 2010, 06:51:03 pm »
 Неговият Сатурн стагнира твоите емоции. Можеби се чувстваш като на изпитв негово присъствие.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #322 -: Април 29, 2010, 07:20:14 pm »
Дойде време да пусна и аз едно такова запитване, че тая нашата малко стана "умиране има, утърване не"  :P

Залагам на опозицията Луна/Марс и мисля, че в случая ти си по-хлътналия.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #323 -: Април 29, 2010, 08:12:58 pm »
Дойде време да пусна и аз едно такова запитване, че тая нашата малко стана "умиране има, утърване не"  :P

Залагам на опозицията Луна/Марс и мисля, че в случая ти си по-хлътналия.  :P

Тъй да е  :blink:.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #324 -: Април 29, 2010, 08:16:41 pm »
Неговият Сатурн стагнира твоите емоции. Можеби се чувстваш като на изпитв негово присъствие.

да, но е странно защото се чувствам excited около него....не само като на изпит  ;D...този аспект може ли да добави силни сексуални усещания....сякаш има нещо в него което ме провокира....и в добрия и в лошия смисъл....направо ме прави друг човек....разбърква ми ценностната система.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #325 -: Април 29, 2010, 08:20:39 pm »
Тъй да е  :blink:.

Съвпадите и опозициите на Луната в синастрията действат много силно, хич не са за подценяване.
Квадратът също, но и носи повече напрежение. А пък и в индийската астрология, с която се занимавам, планетите се "виждат" най-добре, ако са една срещу друга. Разбира се, не по-малко значими са и съвпадите. Квадратът като аспект там не присъства, единствено Марс е планета, която има този аспект, т.е. аспектира четвърти знак от себе си.

Каквото и да се говори за синастричния съвпад Венера/Марс, съвпадът и опозицията между Луната и Марс може да бъде в пъти по-силен, по-магнетичен и по-траен, между другото.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #326 -: Април 29, 2010, 08:29:29 pm »
...съжалявам, че малко се отклонявам от темата....един интересен линк за аспектите между Луната и Марс, които могат да са много по-силни от аспектите на Венера и Марс както каза Lillie

http://sasstrology.com/2009/12/moon-mars-in-synastry-gender-differences-and-aspect-interpretations.html

*

Santi

« Отговор #327 -: Април 29, 2010, 08:32:42 pm »
Е да се надяваме  ;D . При родителите ми се наблюдава такъв съвпад м/удругото  :blink:.

Но май с това се изчерпват нещата, ама такъв ще да ми е късмета все- с квадратури и опозиции само  :mellow:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Април 29, 2010, 08:36:27 pm »
Преди години имах отношения с мъж /връстник/, в синастрията ни се открояваха два ключови аспекта - Марс на мъжа в опозиция с Луната ми и Венера на мъжа в точен съвпад с моя Марс. Няма нужда да коментирам как се бях филмирала. Но не ставаше въпрос за любов, а много силно физическо привличане, невероятен магнетизъм, макар че характерите и възгледите ни бяха несъвместими.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #329 -: Април 29, 2010, 08:41:58 pm »
При родителите ми се наблюдава такъв съвпад м/удругото  :blink:.

При моите са в опозиция, но много широка, знакова.
Майка - Луна в Стрелец, баща - Марс в Близнаци.
Нямат силен синастричен аспект между Венера и Марс, имам предвид съвпад, опозиция или квадрат... само едно мижаво секстилче.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #330 -: Април 29, 2010, 08:52:11 pm »
То при мен да беше само силно физическо привличане добре щеше да е, но нещата са много навътре  :'(.
Затова и се чудя кое освен тази опозиция ме дърпа толкова много към нея толкова време  :blink:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #331 -: Април 29, 2010, 08:55:48 pm »
Нещо повече от звезди и планети ще да е тогава.  :blink:

Цитат
Затова и се чудя кое освен тази опозиция ме дърпа толкова много към нея толкова време

Може пък това да ти е съдбЪтЪ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #332 -: Април 29, 2010, 09:01:57 pm »
С тея възли по остта 1-7 нищо чудно  ;D, ама тая съдбЪъ ми е толкова време под носа и чак сега я забелязах...  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Април 29, 2010, 09:04:47 pm »
Казваш, на една ръка разстояние ти е била, само да я протегнеш... :blink: Мдаа, случва се и така. Да търсиш нейде по звездите в далечна галактика, а през цялото време да ти е бил/а под носа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #334 -: Април 29, 2010, 09:09:06 pm »
....интересно...примерно опозицията Марс Луна ....
рачешкия Марс нанася удари под кръста на  козирожката Луна....по слабите й места .....и горката Луна се вряга и не се усеща...и в един момент е много хлътнала и уязвима...а Марса в този момент се възползва от предимствата си и естествено пак използва непозволени оръжия....а в този момент горкия и той не е наясно колко на дълбоко е нагазил и колко е опиянен от играта си...и не осъзнава всъщност как Луната не го разбира .... :unsure:

:unsure: :unsure:
как звучи....или въобще не звучи...? :unsure:
аз някак така си ги представям нещата.... :unsure:

ай малко грубо звучи...

*

Santi

« Отговор #335 -: Април 29, 2010, 09:56:32 pm »
Казваш, на една ръка разстояние ти е била, само да я протегнеш... :blink: Мдаа, случва се и така. Да търсиш нейде по звездите в далечна галактика, а през цялото време да ти е бил/а под носа.

Еми това е  :-[- понякога си сляп за очевидното  ;D, а то изгледи за отърване няма, колкото и да се опитвах да се дистанцирам не се получава - дали съдба или случайност все се сблъсквам с нея  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #336 -: Април 29, 2010, 10:07:43 pm »
колкото и да се опитвах да се дистанцирам не се получава - дали съдба или случайност все се сблъсквам с нея  ;D.

Индийците неслучайно са казали "Луната търси Марс", хеле пък овенската. А девойчето е с Марс на Асцендента, мдам. :blink: И Слънце в Скорпион, нали, но това е друг филм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #337 -: Април 29, 2010, 10:39:54 pm »
Е сега вече съм озадъчен за какво говориш  :blink:. Поразкажи малко ако можеш какво се вижда на синастрията, щото поне аз това което виждам не е никак хубаво, ама то и домове има и планети, които попадат в тях и сложно става  ;D, да знам дали да "бягам" докато може  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Април 29, 2010, 10:56:15 pm »
Не съм ви разглеждала синастрията, хвърлих само бегъл поглед.
От Сатурн ли ще бягаш? Еми пробвай.  ;D

Като в оня виц:
Кокошката бяга от петела и си мисли "Да не би да бягам прекалено бързо?".  :57:

ПП. Нали спомена, че с девойчето имате огледален аспект Луна-Сатурн, по този повод е шегата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #339 -: Април 29, 2010, 11:44:39 pm »
Като в оня виц:
Кокошката бяга от петела и си мисли "Да не би да бягам прекалено бързо?".  :57:

и продължението... ако бягам прекалено бързо  ще рещи, че  неща,  ако бягам прекалено бавно ще реши, че съм лесна... я да се спъна ;D ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.