То вашите никой не ги знае, та за това
Цитат на: Вещичка в Май 17, 2010, 02:22:07 pmСтреличке, на мен Луната ми е в рак на 0,42* та и това може го мина за съвпад с 29я градус тя ми е точно опозе на Мрънкурия, дан съм ти била дете в минал живот, пък той важен упр.Асц и МС/СЛВ, ,ма е в 4 д. с ЮЛВзарадвах се от мисълта, ще има кой да ми готви
Стреличке, на мен Луната ми е в рак на 0,42* та и това може го мина за съвпад с 29я градус
Цитат на: abroad в Май 17, 2010, 02:19:57 pmТо вашите никой не ги знае, та за това айде ще те пуснем при нас тая маймуна е супер сладур ще кажеш, че е човек
по плутона - били сме сицилианската мафия, рода ,верни до гроб
Цитат на: strelicka в Май 18, 2010, 08:18:27 amпо плутона - били сме сицилианската мафия, рода ,верни до гроботърва от бишия съпруг а, щото Плутоните ни са в съвпад и то верно, че са кат мафия
абе къде може да ми е буквата 4 на тоя лап топ, май изпробвах вси4ки възможни и не мога да я намеря..налага се да пиша като тийнейджър, а не ми прили4а..а се оказва, 4е има доста пове4е думи с 4, отколкото си мислех..
бе не сме набори - разликата е около 3* ма пак си е съвпад, а моят Плутон му е стъпил здраво и върху Марса и като добавиш, че аз имам голям въздушен тригон на Марс/Венера/Плутон, а познай кво ми аспектира диването мафияяяяяяяяяяяяя :33:Венера ми управлява 8 и 3 дом, а Марс 2 дом хахахахаааа - нема отърване
Цитат на: Вещичка в Май 18, 2010, 08:53:30 amбе не сме набори - разликата е около 3* ма пак си е съвпад, а моят Плутон му е стъпил здраво и върху Марса и като добавиш, че аз имам голям въздушен тригон на Марс/Венера/Плутон, а познай кво ми аспектира диването мафияяяяяяяяяяяяя :33:Венера ми управлява 8 и 3 дом, а Марс 2 дом хахахахаааа - нема отърване жив да го ожалиш, милия, мисли си,че е забегнал, не вижда пипалата ко му правят :mellow:
чужд плутон да ти стъпи на марса , конфликтен асп.,умиране има,отърване няматой си е донорче за теб, ма от време на време спирай с психическият тормоз, да поеме въздух, че най-лошото е да ти умре донора :mellow:
бе финансово донорче е,затова рипя
той си е донорче за теб, ма от време на време спирай с психическият тормоз, да поеме въздух, че най-лошото е да ти умре донора