Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874593 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #520 -: Юни 06, 2010, 09:49:26 pm »
Наталия, къде ги намери тия мъже, на които не им аспектираш луните?
Слънцето на бившия ти попада в твоя 8 дом. Това обеснява до някъде защо все още е в съзнанието. Слънце в 8 дом е кармична позиция.

*

Nebesna

« Отговор #521 -: Юни 06, 2010, 09:50:20 pm »
?
Небесна, към мен ли е "?"? :blink: :blink:

Не е към теб? Просто трябваше да направя нещо, за да избутам темата.

*

Nebesna

« Отговор #522 -: Юни 06, 2010, 09:53:11 pm »
Наталия, къде ги намери тия мъже, на които не им аспектираш луните?
Слънцето на бившия ти попада в твоя 8 дом. Това обеснява до някъде защо все още е в съзнанието. Слънце в 8 дом е кармична позиция.

О-о-о-о! Не само, че е кармична, но той умее да прониква в нейното подсъзнание и го прави съвсем несъзнателно. Притежава "ключът" към подсъзнанието и. Мъжът ми има Венера в 8-ми дом на дъщеря ми и винаги я усещаше. караше я да си признава разни неща. Докато аз лесно и вярвах за всичко. Таткото можеше да разбере, кога укрива нещо.

« Отговор #523 -: Юни 06, 2010, 09:53:46 pm »
ами и а не знам -може би трябва да науча нещо за Луните им-няма отърване от водолеи :blink:

« Отговор #524 -: Юни 06, 2010, 09:58:39 pm »
 но те аспектират здраво моята луна - и номер 1 и номер 2 - това ако не е карма :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #525 -: Юни 06, 2010, 09:59:49 pm »
С бившия макар и да имате съвпад Меркурий-Меркурий, сигурно повече дебати сте имали, разбирай спорове  ;D, вероятно си се палила доста емоционално. Със сегашния отново е важен интелектуалният контакт, но в основата на връзката стои и силно физическо привличане.
Гледам, че и с двамата се повтаря аспект между Марс и Луна. С първия е квадрат, с втория имате съвпад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #526 -: Юни 06, 2010, 10:02:28 pm »
ами с бившия - в битов план -абсолютни противоречия - в интелектуален план абсолютен диалог и единомислие-дебати много - КАКАВО ДА ЯДЕМ:)))

« Отговор #527 -: Юни 06, 2010, 10:04:41 pm »
права си - втория е подобрен вариянт на първия /само да не ме чуе/-първия е по атрактивен  и страстен,втория по сигурен и нежен

*

Divna

« Отговор #528 -: Юни 06, 2010, 10:10:18 pm »
С бившия макар и да имате съвпад Меркурий-Меркурий, сигурно повече дебати сте имали, разбирай спорове  ;D, вероятно си се палила доста емоционално. Със сегашния отново е важен интелектуалният контакт, но в основата на връзката стои и силно физическо привличане.
Гледам, че и с двамата се повтаря аспект между Марс и Луна. С първия е квадрат, с втория имате съвпад.

Нейният Сатурн квадратира неговия Меркурий. Той се е чувствал скован. В определени моменти да не знае какво да каже. Имало е проблеми в комуникацията. Напрегнатите аспекти между Меркурий и Сатурн в синастриите се срещат често в картите на чуждоземци. Това е характерен аспект за някакъв вид проблем в комуникацията. не може да се общува спокойно, както можеш да го направиш с човек, който говори майчиния ти език. Както се казва: Говорят си на чужди езици.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #529 -: Юни 06, 2010, 10:10:30 pm »
дебати много - КАКАВО ДА ЯДЕМ:)))

Интересно, това по би подхождало на сегашния - Луна в Рак.
За Луна в Телец изобщо да не говорим.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #530 -: Юни 06, 2010, 10:12:26 pm »
На всичкото отгоре нейният Сатурн попада в неговия 3 дом - комуникацията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #531 -: Юни 06, 2010, 10:12:57 pm »
Нейният Сатурн квадратира неговия Меркурий.

Без да се виждат градусите на планетите, не мога да отчета точните аспекти.
Докато видя къде са посочени датите на раждане на двамата мъже, голям зор.  ;D Данните от картите са на език, който не разбирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #532 -: Юни 06, 2010, 10:16:33 pm »
 хора - аз и с двамата имам квадрати -мерк.-сатурн,и с двамата аспекти на меркуриий и на луна /моя /с марсове и на уран с луна и всичко е подобно :-\ Явно  аз трябва да науча нещо и не знам точно какво- така и така живея и с двамата - единия го сънувам... ;)

« Отговор #533 -: Юни 06, 2010, 10:18:34 pm »
лили - италиански е езика - номер 1 е роден на 22 1 .68 ,номер 2 - на 8 .2 .71

*

Divna

« Отговор #534 -: Юни 06, 2010, 10:26:06 pm »
хора - аз и с двамата имам квадрати -мерк.-сатурн,и с двамата аспекти на меркуриий и на луна /моя /с марсове и на уран с луна и всичко е подобно :-\ Явно  аз трябва да науча нещо и не знам точно какво- така и така живея и с двамата - единия го сънувам... ;)

разликата е обаче, че твоят Сатурн квадратира Меркурия на бившия ти, а сегашния ти партньор квадратира със Сатурна си твоя Меркурий.
Чувстваш ли да не знаеш какво да кажеш в определени моменти на сегашния си партньор, т.е. все едно си си "глътнала езика"?

Със сегашния си партньор имате много съвпади на тежки планети, защото сте родени по едно и също време (разликата е малка).

« Отговор #535 -: Юни 06, 2010, 10:32:39 pm »
аз отдавна исках да питам -защо постоянно ме привличат тези водолеи - нали уж слънцето или марс са синификаторите на типа мъж в женската карта-моето слънце 0 гр.в риби ,марс в стрелец.Мисля ,че идва от урана на К 5  и може би  козирог на К7?Нормално ли е да имаш 4 сериозни връзки с водолеи и да се омъжиш за двама двойни водолеи/като разбрах,че и втория е с асц.водолей щях да се гръмна - надявах се да е нещо по нормално:))/

« Отговор #536 -: Юни 06, 2010, 10:36:41 pm »
относно "да си гълтам езика" - не го усещам - напротив - аз съм по-високото комуникативно ниво между двамата и по лесно мога да го " затапя" ако се налага. :blink:

« Отговор #537 -: Юни 06, 2010, 10:40:01 pm »
с карта 1 / бившия / имах чувството/ че говорим на различни езици-той не разбираше какво му говоря.Само на творчески теми се разбирахме / и двамата се занимаваме с изкуство/

*

Divna

« Отговор #538 -: Юни 06, 2010, 10:45:30 pm »
Значи обичаш да командваш  ;).

Не е задължително Слънце и Марс да отговарят. При мен поне не е така. Слънце ми е в Дева, а Марс във Водолей. Нямала съм нито деви, нито водолеи.
Мъжете, които са оказвали най-голяма роля в моя живот са лъвовете (МЦ, ЮЛВ и Юнона са ми в Лъв). Трябва да се изследва картата ти, за да се види от къде идва това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #539 -: Юни 06, 2010, 10:52:51 pm »
И аз бях така с предпоследния бивш - много говорехме, но изобщо не се разбирахме един друг.  ;D Неговият Меркурий бе върху Слънцето ми, но в точен квадрат с Луната ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.