Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874188 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #540 -: Юни 06, 2010, 10:55:53 pm »
Пусни я да я видим.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #541 -: Юни 06, 2010, 10:57:05 pm »
за партньорството доста неща отговарят, но  и юпитер (така твърдят братята индийци)
слънцето  и марс показват типа партньор, сходящите мажорни на слънцето вида връзки

моята венера ги прилепя, но от "паднали" планети нищо не става ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #542 -: Юни 06, 2010, 11:02:24 pm »
с карта 1 / бившия / имах чувството/ че говорим на различни езици-той не разбираше какво му говоря.Само на творчески теми се разбирахме / и двамата се занимаваме с изкуство/

Защото ти (Сатурн) си била в ролята на учител. Опитвала си се да му "налееш" нещо в главата ама на него не му е пукало явно.
В момента ролята, която си изпълнявала преди с бившия ти я изпълнява сегашния ти партньор - говори ти и се опитва да ти обясни някой неща, ама както ти казваш, че винаги можеш да го надцакаш, което означава, че не ти пука какво той ти говори. Вероятно е в момента партньора ти да се чувства така, както ти си се чувствала преди с твоя бившия.

*

Nebesna

« Отговор #543 -: Юни 06, 2010, 11:03:11 pm »
Опарих се и аз с една водолейка, та вече 1 година влага ми държи. Егати съществата са това...Просто. нямам сили да говоря. Студени, студени и горди..говорят ти интелигентно и те правят на 2 стотинки.
Никога повече контакт си водолеи...Никога.

Сериозно ли така мислиш? А аз не можах да бъда с един Телец (Слънце, Венера, Меркурий) по простата причина, че все за пари говореше, много меркантилен.....жалко интелигентно момче беше...

« Отговор #544 -: Юни 06, 2010, 11:03:20 pm »
надявам се поне с втория да се получат нещата - дане се разведем :blink:

« Отговор #545 -: Юни 06, 2010, 11:07:09 pm »
дивна ,права си - даже съм си мислила ,че много пъти аз съм на мястото на бившия - по реакции и даже започнах да използвам същите реплики на бившия които са ме дразнели преди -някаква проекция се получава и ужасно го усещам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #546 -: Юни 06, 2010, 11:08:04 pm »
Не е задължително Слънце и Марс да отговарят. При мен поне не е така. Слънце ми е в Дева, а Марс във Водолей. Нямала съм нито деви, нито водолеи.

Да, обаче нали сегашният ти приятел е със Слъце в Лъв?  :P
Знаете ли каква повтаряемост забелязах в синастриите?

Много често се случва в по-запомнящите се връзки (вкл. и брачни синастрии) Слънцето на мъжа да е в знак, в който се намира Марс на жената или в опозиторния. Същото се отнася и за мъжете - често Слънцето на жената е в знаков съвпад или в опозиция с неговата Венера. Много от моите близки и познати, включително и аз самата, са изживяли по една голяма любов с такъв астрологичен типаж.
Виждала съм бракове, които са сключени не по любов, а по други съображения, да нямат този акцент - Слънце/Марс за жената и Слънце/Венера за мъжа.

Разбира се, винаги се намират и изключения. Но забелязах, че често се повтаря такава взаимовръзка.
Връзката може и да не е директна. Например, при мен Марс в Риби привлича не само партньори по съответната двойка опозиторни знаци, а и по Меркурий-Нептун.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #547 -: Юни 06, 2010, 11:09:12 pm »
надявам се поне с втория да се получат нещата - дане се разведем :blink:

Не мисли такива неща. Никой не се събира с идеята, че един ден ще се раздели. Продължавай да си го обичаш и да вярваш в него и всичко ще бъде наред.
В днешно време не е лесно да се намери любовта, така че радвай се, че тя е до теб и бъди щастлива, че е споделена.

*

Nebesna

« Отговор #548 -: Юни 06, 2010, 11:12:11 pm »
Цитат
Сериозно ли така мислиш?
Ми как да не мисля така бе, братче, като ми разби живота това момиче..Още не знам къде се намирам...

Е, на мен Телеца не ми разби живота, на време се усетихме, че не сме от една порода.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #549 -: Юни 06, 2010, 11:12:31 pm »
Слънцето на мъжа да е в знак, в който се намира Марс на жената или в опозиторния.
....
Връзката може и да не е директна. Например, при мен Марс в Риби привлича не само партньори по съответната двойка опозиторни знаци, а и по Меркурий-Нептун.

1) пупу не щем

2)планетки по тези места са ок да си кореспондират с марсчето   ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #550 -: Юни 06, 2010, 11:14:06 pm »
Лили, абсолютно си права.
И при приятеля ми го има този момент. картата ми е почти идентична с картата на починалата му съпруга.
Описва характерите ни и начинът ни на мислене като много сходни. Тя е била психолог, но се е занимавала в свободното си време с изкуство, а аз се занимавам с изкуство, но психологията ми е страст.

*

Divna

« Отговор #551 -: Юни 06, 2010, 11:25:46 pm »
Ами ако я качиш може и да я погледнем.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #552 -: Юни 06, 2010, 11:26:01 pm »
Аз се оттеглям  :bedtime2:... Лека ви нощ и приятни дискусии.
Котките вече хъркат от всички страни и чакат да ги взема в брачното ложе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #553 -: Юни 06, 2010, 11:27:08 pm »
Опозиторните знаци съм забелязала, че силно присъстват в синастриите на двойки.

*

Divna

« Отговор #554 -: Юни 06, 2010, 11:27:33 pm »
Аз се оттеглям  :bedtime2:... Лека ви нощ и приятни дискусии.
Котките вече хъркат от всички страни и чакат да ги взема в брачното ложе.  ;D

Лека нощ, Лили!

*

Nebesna

« Отговор #555 -: Юни 06, 2010, 11:48:00 pm »
Капризен, ти имаш 4 планети в Телец (Слънце, Луна, Марс, Меркурий), а тя има 4 планети във Водолей (Слънце, Венера, Меркурий, Юпитер). Тази връзка е една постоянна борба.

Иначе твоите планети в Телец си пасват с нейната Луна в Козирог и това ви е събрало заедно.

Но Меркурий във Водолей е екзалтация и никой не може да го надприказва. Особено, при съвпад със Слънцето - могат да те накарат да се почувстваш интелектуален инвалид (по-умни и по-информирани от тях няма, винаги в крак с информацията). Искрено ти съчувствам.

*

Nebesna

« Отговор #556 -: Юни 06, 2010, 11:52:40 pm »
Цитат
Телец (Слънце, Венера, Меркурий) по простата причина, че все за пари говореше, много меркантилен..
Ми и аз много й говорех за пари, богатства, апартаменти..А тя, горката, се оказа изобщо не по тия неща. Направо се шокирах в началото. Странни птици са тия водолейки, но признамвам, че са адски умни и красиви. Невероятен поглед.

Разбирам я. Аз съм двоен Водолей (Слънце в съвпад с Луна). Въпреки, че светилата ми са във втори дом, не можеш да ме впечатлиш с материалните неща. Мисля, че с това си я отблъснал.

*

Nebesna

« Отговор #557 -: Юни 06, 2010, 11:55:14 pm »
Благодаря ти, Небесна, но в действителност тя почти мълчеше. Това още повече я издигаше в моите очи. Задълбочено не сме говорили за живота, тя само ми се караше като ходихме до супермаркета, че много харча и много пари пилея за екзотични плодове и скъпи водки. Не беше съгласан и с някои мои виждания за живота..
Докато бяхме заедно имаше хармония..имаше сливане...

Преди малко каза, че те превъзхождала интелектуално и те карала да се чувстваш едва ли не "глупав". Вероятно не е от приказливите Меркурии във Водолей в съвпад със Слънце, понеже и Венерката е в съвпада.

*

Nebesna

« Отговор #558 -: Юни 06, 2010, 11:57:12 pm »
Докато бяхме заедно имаше хармония..имаше сливане...

Луната и е в положителен аспект с твоите Луна, Слънце, Меркурий и Марс. Сходни емоционалности. Но само до тук.

*

Nebesna

« Отговор #559 -: Юни 06, 2010, 11:58:55 pm »
Цитат
Мисля, че с това си я отблъснал
Аз не мисля така.
Тя замина при родителите си в град Х. за известно време и явно там е намерила нова любов...макар че ми каза, че иска да е сама, не виждала бъдеще с мен...Какво да кажа...толкова се раздавах за нея, както за никоя друга...

Тактично се е измъкнала, за да не те обиди.