Ох, не знам нямам книги на български и ако започна да изреждам обясненията на френски, сигурно няма никой да ме разбере, затова и когато тръгвам да обяснявам опростявам нещата до макс, често говоря с мои си думи, така както аз съм усетила и разбрала нещата. Верно, че има международни термини, които се използват и в българската и в руската, в английската, във френската ... литература, но все още не ги употребявам както подобава. Мисля че с времето ще стане, но на тоя етап целите ми не са да наизостя астрологичната терминология. Това ще е на по следващ етап.
Небесна хубаво прави, че ме пита, като неможе да ми схване мисълта. Така трябва, а и всички трябва да го правим. Като не се разбираме, да си задаваме въпроси, до тогава, докато е нужно, докато се разберем. А аз какво ли не бих дала, някой да вземе да ме коригира. Защото съм наясно, че много неща не знам, а именно с корекциите човек се учи и става по-добър.
Понякога даже си мисля, че с мен никой не иска да се занимава, някак колегите ми прескачат постовете, все едно не ги четат. Това донякъде ме кара да се чувствам некомфортно. Все едно си водя монолог или пиша врели-некипели.
Скорпионската ми Луна пак се обажда май

.