Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875391 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Re:синастрия
« Отговор #860 -: Юли 02, 2010, 01:58:40 am »
Дивна, направо незнам какво да кажа :Д той вече кляка, за астрология и езотерика съм му мелила постоянно, не че не вярва, напротив, но не му се занимава много според мен, ама сега ще го настисна :) иначе вярва в кармата, съдбата, бог ...той му е ретрограден, ама много добре работи , много е креативен, ама то и заниманието му такова , филми прави :P аз голяма лечителка, ама те само такива ме привличат, иначе не са ми интересни , ужас :Д а за аспектите- то и двамата май трябва д асе поучим , ама незнам той горкия още колко трябва дa учи, като знам какви ги е сърбал преди време...
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

holanda

« Отговор #861 -: Юли 02, 2010, 02:01:11 am »
Синастричен Хирон е тъмна Индия за мен.На моя човек Хирона попада в моя 7 дом-ще ми разбие сърцето ли,какво..а Юпитера му е на моя К8.Може ли да се тълкува като sexy положение? :P

p.с.днес питах г-н Лилав как стоят нещата с майка му.Пошегува се,че не е разведена с баща му,но него рано го е ''отбила''.После каза,че сте откачалки и ако стана като вас-ще ме пляска.Затова мисля да се заема сериозно със астрология. ;D ;D

*

Divna

« Отговор #862 -: Юли 02, 2010, 02:03:06 am »
Флора, синастрията ви е много силна моето момиче. Има много карма и тук. Въобще твоя Плутон в 5 дом привлича явно само кармични връзки. Любовта е сериозно нещо за теб, даже и когато се забавляваш ти оставаш сериозна. Имаш изключително сериозно отношение към любовта и партньорите ти.
Твойта Луна е в/у негов АЦ - много силен аспект за подходяща съпруга. Негов СЛВ на оста АЦ/ДЦ - дълбоко вътрешно в себе си ти приемаш тоя мъж, за човек, с когото би свързала спокойно живота си (и нищо чудно в миналото ако сте биле вече семейство, с тия негови ЮЛВ и Луна в/у твой ДЦ.

*

Divna

« Отговор #863 -: Юли 02, 2010, 02:07:36 am »
Дивна, направо незнам какво да кажа :Д той вече кляка, за астрология и езотерика съм му мелила постоянно, не че не вярва, напротив, но не му се занимава много според мен, ама сега ще го настисна :) иначе вярва в кармата, съдбата, бог ...той му е ретрограден, ама много добре работи , много е креативен, ама то и заниманието му такова , филми прави :P аз голяма лечителка, ама те само такива ме привличат, иначе не са ми интересни , ужас :Д а за аспектите- то и двамата май трябва д асе поучим , ама незнам той горкия още колко трябва дa учи, като знам какви ги е сърбал преди време...

Когато една планета е ретроградна, това не означава, че тя е слаба, а по-скоро, че се проявява на по-късен етап, в по-зряла възраст.
А за Хирон вече ти споменах. В домът, в който се намира, там има най-много работа да се върши, т.е. да се работи.

Айя, къде се скри.
Ще ми се да му пуснеш натала, че тя там е специалиста.
Айче, къде зачезна?

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #864 -: Юли 02, 2010, 02:19:20 am »
Да и на мен ми се ще д аму го пусна, ако аия иска да го разгледа :P мерси Дивна , точно така си е , приемам любовта наистина насериозно , не мога само да се забавлявам с някой, имам някакви вътрешни спирачки. да, за ретроградните планети ми е  горе-долу ясно, аз имам 4, но не са личните. хирона явно си работи , проявява се не само в любовта , ами и при прятелства
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Helo

« Отговор #865 -: Юли 02, 2010, 02:19:47 am »

Когато една планета е ретроградна, това не означава, че тя е слаба, а по-скоро, че се проявява на по-късен етап, в по-зряла възраст.

Аз имам ретроградни Плутон, Сатурн, Уран, Юпитер, Марс, Нептун.

Има да чакаааам!

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #866 -: Юли 02, 2010, 02:20:44 am »
представи си аз като съм с ретрограден Плутон какво ще става..  :mellow:

кажи как да си го представя , че и моя е такъв :P

*

holanda

« Отговор #867 -: Юли 02, 2010, 02:22:17 am »

Има да чакаааам!

като ти гледам аватара,не ми изглеждаш на някоя ,която ще седне,ще зачопли семки и ще чака  ;D

*

Helo

« Отговор #868 -: Юли 02, 2010, 02:23:06 am »

Има да чакаааам!

като ти гледам аватара,не ми изглеждаш на някоя ,която ще седне,ще зачопли семки и ще чака  ;D

Аватарите лъжат!

*

Divna

« Отговор #869 -: Юли 02, 2010, 02:24:48 am »

Има да чакаааам!

:72: Тука няма спор.

*

Helo

« Отговор #870 -: Юли 02, 2010, 02:31:29 am »
ще станеш мъдра баба, нема се плашиш, ако не сега, то тогава ще имаш редовен полов и духовен живот..  :mellow:

Я по-добре кажи някоя магия за постигане на успех!  ;D

И знаеш ли как да се преборим с негативната част в хороскопа ни и да я превърнем в позитивна?

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #871 -: Юли 02, 2010, 02:33:07 am »
ей го, де го :P и пак проблем с гумата хаха

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #872 -: Юли 02, 2010, 02:36:12 am »
ще станеш мъдра баба, нема се плашиш, ако не сега, то тогава ще имаш редовен полов и духовен живот..  :mellow:

:57:

*

holanda

« Отговор #873 -: Юли 02, 2010, 02:36:30 am »
тази карта ми напомни на клъцките в даскало,с които режехме конците и преправяхме малки детайли  ;D
да не би и той да е ръбест камък ...

*

Helo

« Отговор #874 -: Юли 02, 2010, 02:45:48 am »

* Самата транформация на планетарната енергия може да се прояви само в съзнанието, след като вече знаем за коя област тя отговаря и как да процедираме с нея.

Е, как да процедираме с нея?

Утре ще чета... Сега лягам.

*

Divna

« Отговор #875 -: Юли 02, 2010, 02:46:02 am »
Флора, ясно се вижда, че партньорствата са важни за твоя човек (СЛВ по оста АЦ/ДЦ). Може да преписва много качества на партньорките си, които не са реални (Нептун съвпад ДЦ). Хубавото тук е, че Нептун е в 6 дом.

Айя, поостани малко и в тази тема. Ще ми се да се изкажеш по тоя радикс, плийс!

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #876 -: Юли 02, 2010, 02:50:51 am »
тази карта ми напомни на клъцките в даскало,с които режехме конците и преправяхме малки детайли  ;D
да не би и той да е ръбест камък ...

:57:   
хаха, леле , вярно . напомня си и то яко , и аз се сещам за тия клъцки, ръб е малко да , все по ръба икса да ходи, практикува разни екстрамни занимания .. пък мойта фигурка е хвърчило :P

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #877 -: Юли 02, 2010, 02:53:02 am »
Флора, ясно се вижда, че партньорствата са важни за твоя човек (СЛВ по оста АЦ/ДЦ). Може да преписва много качества на партньорките си, които не са реални (Нептун съвпад ДЦ). Хубавото тук е, че Нептун е в 6 дом.

Айя, поостани малко и в тази тема. Ще ми се да се изкажеш по тоя радикс, плийс!

да , така е , с тая луна в 7-ми , депресира се ако е сам, в смисъл не физически с  някои, но трябва да знае, че има някои до него на които може да се довери и да разчита винаги

*

holanda

« Отговор #878 -: Юли 02, 2010, 11:22:13 am »
.сега не се сещам за мъжка луна в скорпион, опозиция на моята, прегледах картите на няколко мъже, които имам, само на Крис е такава  :P..не усещам ест. конкуренция по женственост от негова страна
би било проблем ако се конкурира с теб по женственост  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #879 -: Юли 02, 2010, 11:24:27 am »
За опозиционните Луни ли си говорите?
В разнополовите синастрии пораждат силен магнетизъм, забелязах.
Между другото, с Луна в Козирог се допълваме чудесно, но определено трудно понасям Луни в опозиционния знак на Слънцето ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.