Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878139 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Re:синастрия
« Отговор #880 -: Юли 02, 2010, 11:37:13 am »
За опозиционните Луни ли си говорите?
В разнополовите синастрии пораждат силен магнетизъм, забелязах.
Между другото, с Луна в Козирог се допълваме чудесно, но определено трудно понасям Луни в опозиционния знак на Слънцето ми.

ами чуденсо за тази луна, lillie  нали и ти беше овен с луна в рак? на мен луните във везни по ми се нравят, но слънце във везни    :91:
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

holanda

« Отговор #881 -: Юли 02, 2010, 11:40:17 am »

ами чуденсо за тази луна, lillie  нали и ти беше овен с луна в рак? на мен луните във везни по ми се нравят, но слънце във везни    :91:

какъв е проблема с Везните? Виж,жените стават :mellow:,но мъжете и аз съм ги отписала категорично..твърдо...,абе...да ги няма,ще е по-приятно  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #882 -: Юли 02, 2010, 11:45:46 am »

Когато една планета е ретроградна, това не означава, че тя е слаба, а по-скоро, че се проявява на по-късен етап, в по-зряла възраст.

Аз имам ретроградни Плутон, Сатурн, Уран, Юпитер, Марс, Нептун.
Има да чакаааам!

Преди всичко те работят първо на вътрешно ниво, те си влияят, съществуват, и са в твоята карта, няма как Марс примерно да не се прояви и да го чакаш с години...просто той ще има друг подход примерно и така. Всяка планета със своята задача и в съзвучие с всичко останало в картата ти.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Santi

« Отговор #883 -: Юли 02, 2010, 11:51:41 am »

какъв е проблема с Везните? Виж,жените стават :mellow:,но мъжете и аз съм ги отписала категорично..твърдо...,абе...да ги няма,ще е по-приятно  ;D

Моята овча луна се привлича от слънце,асц или Марс във Везни и може би и заради Венерата в Близнаци и 8-дом във Везни, но с мъже Везни е много проблемно- направо си ги малтретирам  ;D, особено един имаше с Луна в Рак "приятел" .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #884 -: Юли 02, 2010, 11:58:44 am »
То това съчетание Везни/Рак и за мен не е от най-сполучливите. Някак хлъзгави ми се струват, особено ако Нептун е силен в картата. Не че съм с рогата напред аз, но обичам феър плей.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #885 -: Юли 02, 2010, 12:04:41 pm »
При мен все сеслучва да  харесвам Риби или Овни или земни с 12 домни Слънца.Марсовете им  задължително да са Овнешки или Лъвски като моя.Моят приятел е с луна в Овен съвпад Меркурий в Овен, но и аз съм с Овнешки Меркурий.Много добре комуникираме.Все едно съм се родила отново, като си спомня през какво минах, това все едно ми е наградата... ;D
Другото което ме шокира ,че попадам само на Близнашки асценденти.Винаги са ми харесвали. ;)Имам Венера в Близнаци, а и прогресивното ми Слънце преди няколко месеца навлезе в Близнаци.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #886 -: Юли 02, 2010, 12:23:40 pm »

лилавка, ти нали беше дева, споко :P асц везни е ок, ако тва те притеснява :) и сестра ми е с асц везни  плуто и сатyрн в 1-ви, плуто оправител на асц. .. обаче тия слънца.. и мъжете и жените , незнам, нещо хич не ме кефят. първо им  се дразня, щото никога не могат да вземат решения, само колебания, че туй , че онуй. :P аз обичам хора с мнения, по-радикални, действащи с размах. малко с ами като фурнаджийски лопати, гледат на всеки да yгудят , а същевременно стават хипер лицемерни. и само за таяхна изгода , пък и завиждат малко ми се струва. нали те трябва да са най и всички тях да гледат. нали са социланите пеперудки  ;D  
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #887 -: Юли 02, 2010, 12:29:35 pm »
хаха, vision, права си  ;D   не обърнах внимание, карай  ;Dама тя нали казва , че плутон и бил силен и повече била плутонянка, отколкто венерино чедо, пак и меркутий май и е в дева , ще го преглътна

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #888 -: Юли 02, 2010, 12:38:58 pm »
еми, така е .. аз с мойто овнешкото ще съм тъй .. ама може да се поскрие малко :P абе сигурно е от опозицията на слънцата .. иначе асц , луна и марс и другите са ми ок във везнички

*

Helo

« Отговор #889 -: Юли 02, 2010, 01:01:08 pm »

Съответно трябва да си насочиш вниманието към първо към СЛВ.

Примерно при теб енергията на Марс е изявена в Скрпион, трябва да съумееш да осъзнаеш къде са и слабите места и да насочиш осъзнатите вече позитиви към съзидание в Близнак, понеже там ти е СЛВ.  Този процес може да отнеме години, но усилията положени ще си заслужават.
после .. защо ме наричали дървен философ

Аз искам да съчетая СЛВ в Близнаци и ЮЛВ в Стрелец. Принудена съм да се социализирам, обаче май бих се радвала да прекарвам по няколко месеца в годината в малък град, подобен на село. На село също е хубаво. Искам някъде на уединено и спокойно място сред природата. Да съм на спокойствие и да имам много време да си стоя сама със себе си.

Писна ми от нервни дебили. Повечето хора са невротизирани.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #890 -: Юли 02, 2010, 01:01:56 pm »
еми, така е .. аз с мойто овнешкото ще съм тъй .. ама може да се поскрие малко :P абе сигурно е от опозицията на слънцата .. иначе асц , луна и марс и другите са ми ок във везнички

за везнищата /кой ги нарече така, май Аврора/ съм напълно съгласна с теб, но за щастие везните във форума са жени със силна духовна насоченост и това ги поставя на по- високо ниво, което не дразни..добре че няма мъже везни наоколо, че са по- големи дразнители и от телците, защото не са толкова груби и първосигнални, дразнят така, че няма как да им се противопоставиш, без да излезеш лошия.. :-\

да, напълно съм съгласна с теб, тя жълта май нещо се обиди :) а изобщо не съм я забелзала, че е везни  :blink:  нито някой друг от форума .. а за мъжете- да, уж джентълмени, ама търсят само някой да ги напрaвлява в живота, че едно решение не могат да вземат сами

*

Helo

« Отговор #891 -: Юли 02, 2010, 01:11:20 pm »

Хората все повече и повече се превръщат в мутанти  ;D
само се разходи по улиците и се огледай.. смачкани хора

Да! Когато си бил за няколко дни в малък град и си свикнал на спокойствието там и после отидеш в София, веднага си личи колко различни са хората. Всеки вглъбен в себе си със сериозно и напрегнато изражение на лицето, дълбоко замислен и нервен. Аз съм принудена да живея сред такива хора. Но имам възможност и да прекарвам известно време на спокойствие. Обаче човек свиква с лошото и после не му прави впечатление. Чак когато види нещо по-хубаво и си припомни лошото, тогава си дава сметка къде е бил досега.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #892 -: Юли 02, 2010, 01:18:57 pm »
Абсолютно са им изопнати по особено странен начин лицата на хората във Варна и разликата с по-малки градове е драстична.  ;D Аз също имам наблюдения. Тук са като зверове, устремени не знам на къде си, май и те незнаят.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #893 -: Юли 02, 2010, 01:28:03 pm »
   Малко спам, това е капитализма /дивия/ мили момичета. За първи път такава картинка видяхме в Турция през 1989г. и ни направи страшно впечатление. Баща ми казваше, погледни ги, всичките като че ли са черни с наведени глави, прегърбени и мрачни.....

*

holanda

« Отговор #894 -: Юли 02, 2010, 01:57:01 pm »
да, напълно съм съгласна с теб, тя жълта май нещо се обиди :) а изобщо не съм я забелзала, че е везни  :blink:  
ей,жълтата ще излезе да пие кафе за малко и тук пак се заговорило за нея,брех,не мо'ем избегаме от прожекторите :mellow:.Сега,Флора..няма как да те издразня,пък ако стане,то ще е от Марс,който е в съвпад със Везнишкото слънце..демек-ако ми се направиш на важна,ще те полея с Мaрсова енергия :-[.Казвали са ми,че се движа наперено и важнича като Овенка.Девата също е акцентирана-имам Луна и Мерк в Дева.Няма страшно,ще се разберем.Аз също познавам жени Везнища,които не понасям органически.Абе..много е забавно :57:.

p.с.пак ще кажа-мъжете Везни НЕ СТАВАТ  :96:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #895 -: Юли 02, 2010, 07:40:12 pm »
Дивна,прочетох едно твое мнение ,където си писала за карето Сатурн -Марс и това кой кога охладнява.
Тук някъде имаше тема ,в която по точки бяха изчислени благоприятните и не аспекти в синастрията..За мое учудване синастричния съвпад Марс/Нептун е с отрицателен заряд.После,като се замислих има логика-може би "Марса" си прави каквото си иска с "Нептуна",разчитайки на състрадателността и на това,че винаги ще му прости..'Нептун",от друга страна няма да тръгне да си отмъщава,а ще преглъща и таи всичко в себе си..И съответно ще е прецакания във връзката
Дали е така наистина?

*

Divna

« Отговор #896 -: Юли 02, 2010, 08:27:55 pm »
Дивна,прочетох едно твое мнение ,където си писала за карето Сатурн -Марс и това кой кога охладнява.
Тук някъде имаше тема ,в която по точки бяха изчислени благоприятните и не аспекти в синастрията..За мое учудване синастричния съвпад Марс/Нептун е с отрицателен заряд.После,като се замислих има логика-може би "Марса" си прави каквото си иска с "Нептуна",разчитайки на състрадателността и на това,че винаги ще му прости..'Нептун",от друга страна няма да тръгне да си отмъщава,а ще преглъща и таи всичко в себе си..И съответно ще е прецакания във връзкатаДали е така наистина?

;D Ех, Мимс, от един аспект не може да се правят тия изводи - кой ще е прецакан и кой не. Съвпада, опозицията, квадратурата, тригона, секстила ... м/у Марс/Нептун водят до по-силно или по-слабо напрежение, защото заряда на Марс спрямо Нептун и обратно е много по-различен. Природата на двете планети е много различна. Марс ще се показва често рязък, дръпнат, нетърпелив ..., а Нептун от своя страна ще му показва безразличието си, т.е. ще му бъде все тая. Като се нерви Марс, то си е негов проблем, хич няма и да му пука. По тая логика се получава едно откъсване, нито Марс е в състояние да разбере поведението на Нептун, нито пък Нептун ще си дава много зор да го разбере. И според зависи кои домове управляват Марс и Нептун, може да се разбере в коя сфера е подчертано несходството. Ако обаче Нептун е много чувствителен, опасността Марс да го извади от релси е много голяма. Марс ще подтиска психически много Нептун. Това са две планети, които не си помагат взаимно. Какъвто и да е аспекта между тях, то той винаги рано или късно води до напрежение, до дисбаланс. Изключение прави само, ако управителят на 8ми дом на единия партньор е Марс, а управителя на 8ми дом на другия партньор е Нептун. Имайки тогава, независимо какъв аспект между тези планети, то това ни говори, че между партньорите има силно сексуално привличане.

« Отговор #897 -: Юли 26, 2010, 01:17:17 pm »
Ето една интересна, направо сложна синастрична карта  :rolleyes:  Някой имал ли е връзка с човек със Сатурн върху асцедента му?
Този случай е такъв, но има и още мноооого интересни обвързващи фактори в рази карта  :blink:  Ако някой има имнение, ще се радвам да прочета  :P
И имам и върпос за съвпада на мойта Луна с ДСЦ и с Лиилит на този мъж. Не мога да си го разтълкувам много ясно..

*

Divna

« Отговор #898 -: Юли 26, 2010, 02:29:22 pm »
Скорпионка, синастричната карта слабо казано е интересна. Тя е с много силни аспекти. Не може да не се отчете и факта на силния й кармичен акцент.
Вътрешното усещане за дълбока, как ли не фатална обвързаност между двама ви е много силно (Лилит в съвпад с Луна и СЛВ).
Тук и дума не може да става за повърхностни взаимоотношения. Нещата са много дълбоки. Задействани са всички важни оси, включително и нодалните. Огледалните съвпади на Слънце, Плутон, Юнона с Венера са изключително показателни за едно  вътрешно усещане за дълбока и истинска любов. Юнона върху асцендент често е показател за брак, а ЮЛВ в съвпад с Луна говори за съществуването на много близки отношения от минали инкарнации.
На теб определено не ти е лесно с тази опозиция на Слънце/Плутон с Луна, но пък луната на мъжа е в състояние много добре да разбере вътрешното ти усещане, колебанията ти, несигурноста ти ... (неговата Луна в секстил с твоята Луна).
Не бива да се плашиш от Сатурн върху асцендента ти, защото в случая Сатурн на мъжа е добре поставен в картата (той е върху неговия МЦ, в собствения си дом и добре аспектира управителите на твоите 7ми и 10ти домове (Уран, Венера), нищо че самия той е в изгнание в Лъв. Тук Сатурн може да ти помогне да бъдеш по-структорирана и да съумееш да видиш себе си и партньорствата си под един различен ъгъл - истинския.  Не знам какви са взаимоотношенията ви в ежедневието, но ясно се вижда, че ти изпитваш съмнения и колебания относно двама ви (твоя Луна в опозиция с негов Уран). Уран е управител на негов 4ти дом, а Луна на твой 12. като се има предвид, че Луна е мунданния управител на 4ти дом може би съмненията ти са свързани с бъдещо евентуално съжителство или ако то вече е факт с чести смени на дома. Все пак твоята Луна е в Телец, а това е знак който изисква сигурност.
Много може да се говори по тази синастрия. Изключително интересна е.

« Отговор #899 -: Юли 26, 2010, 02:55:30 pm »
Скорпионка, синастричната карта слабо казано е интересна. Тя е с много силни аспекти. Не може да не се отчете и факта на силния й кармичен акцент.
Вътрешното усещане за дълбока, как ли не фатална обвързаност между двама ви е много силно (Лилит в съвпад с Луна и СЛВ).
Тук и дума не може да става за повърхностни взаимоотношения. Нещата са много дълбоки. Задействани са всички важни оси, включително и нодалните. Огледалните съвпади на Слънце, Плутон, Юнона с Венера са изключително показателни за едно  вътрешно усещане за дълбока и истинска любов. Юнона върху асцендент често е показател за брак, а ЮЛВ в съвпад с Луна говори за съществуването на много близки отношения от минали инкарнации.
На теб определено не ти е лесно с тази опозиция на Слънце/Плутон с Луна, но пък луната на мъжа е в състояние много добре да разбере вътрешното ти усещане, колебанията ти, несигурноста ти ... (неговата Луна в секстил с твоята Луна).
Не бива да се плашиш от Сатурн върху асцендента ти, защото в случая Сатурн на мъжа е добре поставен в картата (той е върху неговия МЦ, в собствения си дом и добре аспектира управителите на твоите 7ми и 10ти домове (Уран, Венера), нищо че самия той е в изгнание в Лъв. Тук Сатурн може да ти помогне да бъдеш по-структорирана и да съумееш да видиш себе си и партньорствата си под един различен ъгъл - истинския.  Не знам какви са взаимоотношенията ви в ежедневието, но ясно се вижда, че ти изпитваш съмнения и колебания относно двама ви (твоя Луна в опозиция с негов Уран). Уран е управител на негов 4ти дом, а Луна на твой 12. като се има предвид, че Луна е мунданния управител на 4ти дом може би съмненията ти са свързани с бъдещо евентуално съжителство или ако то вече е факт с чести смени на дома. Все пак твоята Луна е в Телец, а това е знак който изисква сигурност.
Много може да се говори по тази синастрия. Изключително интересна е.

Много ти благодаря за изчерпателния отговор, Дивна! Именно затова постнах тази карта, защото сианстрията е доста сериозна тука и има толкова важни планети и точки, които са засегнати, чее...  :rolleyes:  С този човек работим заедно, не ми е колега, клиент ми е..имаме много силно привличне и притегляне..отдавам цялата си душа като работяа с него, и той прави същото, чуваме се и по други поводи и на мене лично много ми харесва, че той се допитва до мене, търси мнението ми и така ;) готино е да се чувстваш търсена и уважавана от толкова силен мъж /а и разликата ни е 9 години/...засега нямаме любовна връзка, въпкреки че аз много искам и много се надявам да се получи..пък ще видим..офф много е заплетено и още по-заплетенео май ще става :) Иначе той като работи с мене е адски точен, супер честен, подреден, много ми харесва как мисли и как действа професионално, много му се възхищавам..имаме коренно различен произход, образование, среда, но въпреки това го чувствам адски близък и когато раборя с него го правя от сърце, без задни мисли, супер чисто истинско и неподправено отношение  :-[  охх поувлякох се...лелел интересно ми е какво ще излезне от тази синастрия...дано Венерите съвпад Плутон и Слънце/огледален/ да надделеят над служебните ни отношения  :rolleyes: