Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877979 Прегледи
*

Nebesna

Re:синастрия
« Отговор #960 -: Август 02, 2010, 10:40:30 pm »
Още нещо интересно за него, което забравих да спомена.
Има показатели да е скръндза и силно да обича парите и притежанията.

Мдаа, Луна съвпад Сатурн обикновено дава доста стиснати мъже. Той си признава, че я харесал, понеже била финансово независима. Отказала да живее с него в Америка, въпреки че обещал да и плаща квартирата (преди да се оженят) и той направо и се възхитил...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #961 -: Август 02, 2010, 10:45:35 pm »
Тъкмо влизам да си продължа мисълта.  :blink:
Ама то се вижда и в западната карта де, индийските техники само го потвърждават.
Имам наблюдения, че съчетанието Риби/Телец често дава особено отношение (и усет) към парите. Особено ако Луната е в земен или воден знак и има твърд аспект със Сатурн (съвпад, квадрат, опозиция). Голяма алчност и никога не им стигат парите, все са им малко.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #962 -: Август 02, 2010, 10:49:41 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #963 -: Август 02, 2010, 10:53:54 pm »
Много ти благодаря, Аброад, че качи картата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #964 -: Август 04, 2010, 02:20:59 pm »
мили момичета и други
много се радвам 4е ви намерих-уплашена сам от събитията около мене и ви моля да ми помогнете!
изживявам ужасен период поне от 2 години и само травми и интуицията ми говори:настоящият ми съпруг ме унищожава!като че ли е заложена такава програма в него от преди!
Имаме и ДВАМАТА съвпад на плутон с натално Слънце за всеки поотделн и на всеки Плутон е в съвпад със Слънцето на другия плюс опозитция на неговата луна с моят Плутон!
Аз имам Юпитер в 10 дом нъдето ми е МС!
рожденние ни дати са
Аз-22 08 1958 15+30 минути в Плевен
Той-12 09 1954 2 през нощта в Брисбейн Австралия
Много ме е срах!Моля Ви кажете ми дали е смъртоносен този брак-така го чувсвам

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #965 -: Август 04, 2010, 02:22:20 pm »
мили момичета и други ;D
много се радвам 4е ви намерих-уплашена сам от събитията около мене и ви моля да ми помогнете!
изживявам ужасен период поне от 2 години и само травми и интуицията ми говори:настоящият ми съпруг ме унищожава!като че ли е заложена такава програма в него от преди!
Имаме и ДВАМАТА съвпад на плутон с натално Слънце за всеки поотделн и на всеки Плутон е в съвпад със Слънцето на другия плюс опозитция на неговата луна с моят Плутон!
Аз имам Юпитер в 10 дом нъдето ми е МС!
рожденние ни дати са
Аз-22 08 1958 15+30 минути в Плевен
Той-12 09 1954 2 през нощта в Брисбейн Австралия
Много ме е срах!Моля Ви кажете ми дали е смъртоносен този бран-така го чувствам! :'(

това е поста на новата ни потребителка М. Грант - местя го тук, защото въпроса е за тук  :blink:

ето и нейната карта, на съпруга и и синастричната  :P

нека който има време и желание да ги коментира  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #966 -: Август 04, 2010, 02:27:37 pm »
На прима виста мога само да кажа, че и двете карти изглеждат трудни.
В семейството на съпруга имало ли е някакъв проблем с алкохола? Той самият склонен ли е към вербална агресия, насилие?
Имал ли е други бракове преди този?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #967 -: Август 04, 2010, 02:52:49 pm »
да
бащата е луд-шизофрения
единият брат също
самия той е много агресивен и може би е бил малретиран
като малък но не иска да признае
страдал е от дислексия

*

Uran

• 6041
« Отговор #968 -: Август 04, 2010, 02:56:31 pm »
 Дислексията дали не се дължи на Меркурий връх на Т-квадрат в 3 дом? По 3 дом е началното образование, а и комуникациите, а тук Меркурий е и управител на дома.

« Отговор #969 -: Август 04, 2010, 03:10:16 pm »
успял е да прикрива дислексията 1 година!
никога нее сключвал граждански брак но има дъщеря на 26 и още една много дълга връзка 13 години с жена Скорпион с която живееше когато се запознахме но твардеше че са практически разделени
за мене се ожени след като го заплаших с обществен скандал-беше обявил годежа ни официално в пресата но после започна да се скатава и отлага
Тази година вече се срутих след плач и тормоз всеки ден-диагностицираха ме-погрешно с парализираща смъртоносна болест!!!!!!
Слава на Бога с молитви и пост Господ ме пощади-прескочих но смъртта дишаше до мене!
Не искам да мина пак през чистилището с него

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #970 -: Август 04, 2010, 03:15:04 pm »
успял е да прикрива дислексията 1 година!
никога нее сключвал граждански брак но има дъщеря на 26 и още една много дълга връзка 13 години с жена Скорпион с която живееше когато се запознахме но твардеше че са практически разделени
за мене се ожени след като го заплаших с обществен скандал-беше обявил годежа ни официално в пресата но после започна да се скатава и отлага
Тази година вече се срутих след плач и тормоз всеки ден-диагностицираха ме-погрешно с парализираща смъртоносна болест!!!!!!
Слава на Бога с молитви и пост Господ ме пощади-прескочих но смъртта дишаше до мене!
Не искам да мина пак през чистилището с него

а защо не се разведеш, ами търпиш това  :-\

« Отговор #971 -: Август 04, 2010, 03:18:33 pm »
Аз самата имах много тежък живот -майка ми ме изостави а и никога не мее искала и баба ми ме отгледалБаща ми беше алкохолик  и аз си пиивах доста особено при депресии

« Отговор #972 -: Август 04, 2010, 03:20:31 pm »
Защото винаги съм искала добро семейство и се надявах а и сам на 51!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #973 -: Август 04, 2010, 03:20:54 pm »
mgrant, ти сериозно ли ги говориш тези...брак под заплаха, пиянски истории, болести?!

Незнам, този случай да не се окаже поредната серия от кукички за рибки.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #974 -: Август 04, 2010, 03:22:30 pm »
Психически ли те малтретира?
Той е в не лек период също. Прогресивната му Луна е в 8 ми дом (там е от две години някъде) и в момента прави опозиция на натално Слънце.
Има и възврат на нодалната ос по оста 7/1. Може да има събития свързани и около партньорствата.

От колко време сте заедно?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #975 -: Август 04, 2010, 03:22:44 pm »
Аз самата имах много тежък живот -майка ми ме изостави а и никога не мее искала и баба ми ме отгледалБаща ми беше алкохолик  и аз си пиивах доста особено при депресии

е и какво от това  :unsure: не смяташ ли, че трябва да прекратиш тази нишка вече  :-\ защо трябва да си потрошаваш живота заради изроди и малоумници?

всеки фирка и това е нормално  ;D  много важно пък  :P

« Отговор #976 -: Август 04, 2010, 03:23:30 pm »
Защото винаги съм искала добро семейство и се надявах а и сам на 51!

Да,но под психически или физически тормоз не се живее!Трябва ти спокоен живот,а и все ще срещнеш някой,който да ти бъде упора!Не се самонаказвай!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #977 -: Август 04, 2010, 03:23:47 pm »
Както казах, имате доста трудна карта и е заложено да се сблъскате с това предизвикателство чрез съпруга си или някой от съпрузите (ако този брак не Ви е първи). Плутоновата тема е силно подчертана в картата Ви, а едно от проявленията му в живота е именно това - да минеш през своеобразно "чистилище" и, ако успееш да съхраниш психиката и здравето си стабилни, да започнеш на чисто, след като изгориш всички мостове след себе си.
Осми дом в картата Ви е силно натоварен, там се намира и Слънцето в сходящ съвпад с Плутон, а Луната в 12 дом е в разходящ квадрат с Плутон. За пореден път се убеждавам, че разходящите аспекти на светилата с малефици работят и още как! Понякога могат да бъдат по-силни и от сходящите, оставят траен отпечатък върху живота и психиката на родения.
В картата Ви Меркурий управлява Десцендента, а Луната е съуправител на 7 дом /интерсептиран Рак, доколкото виждам/. Меркурий е в съвпад с Плутон, а Луната е в разходящ квадрат с тях и сходящ съвпад със Сатурн. Слънцето е в силна позиция в знака Лъв и има сходящ съвпад с Плутон и знаков квадрат с Марс. В хороскопа наистина е заложена голяма вероятност да се привличат партньори-агресори. Дори ако не се стигне до физическо малтретиране, психологическият натиск е много силен. С него общи деца нямате, така ли да разбирам?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #978 -: Август 04, 2010, 03:30:47 pm »
моля Ви какви рибки ако трябва ще си разкрия самоличността
Ужасена съм имам дъщеря отличничка сега учи в испания и той знае че се надявам на финанси заради нея-но не това е провлемаV
Защо е с мене-имам чувството че е кармично
Има ли начин да се избегне

« Отговор #979 -: Август 04, 2010, 03:35:12 pm »
   Няма ме много по обясненията, но това което виждам от син.карта - неговата Луна опозира на твоите светила, което ще рече, че той не може да се изрази правилно пред теб, нещо в теб го провокира като неразбран, чувства се смазан и знаеш, агресията е реакция на безсилието.....Съответната опозиция лежи по остта 2-8 и в двете карти, като при засегнат 8 - дом - ще има доста бурен кармичен живот на връзката. Постоянно умиране и раждане, късане - подновяване, обич-омраза...Нещата са доста навързани, имате полунонагон между слънцата 20 градуса...“Ин”-ските (скрити) аспекти действат повече върху хората, живеещи вътрешен живот.
Всички феноменални аспекти се отнасят към еволюционните. Така, при прехода на ново ниво на съзнание кармичните аспекти преминават в своята противоположност: появява се свобода на волята, човек получава право за свободно развитие. Извършвайки определени действия, човек извиква тези причини, които отначало пораждат ограничения, а след това се създава нов затворен кръг на фаталност, който изисква преход на друго ниво.  
    Значи някъде има разминаване във възприемането на отсрещния субект, уж всеки възприема другия обективно, но всъщност го всмуква през своята призма в себе си....Имаш съвпад на СЛВ с неговия Нептун и неговото ИС - тук може да се каже, че той смътно усеща, че ти си човека, който ще му помогне да се измъкне от някакъв омагьосан кръг, но няма ясна концепция. Честно казано, направо ми е мъка за вас двамата. Болка, обида, тъга, разочорарование...Силното усещане, че си принадлежите. И всичко това се случва, за да ви ошлайфа душите.