Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875619 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #980 -: Август 04, 2010, 03:36:38 pm »
Аз самата имах много тежък живот -майка ми ме изостави а и никога не мее искала и баба ми ме отгледалБаща ми беше алкохолик  и аз си пиивах доста особено при депресии

Картата добре е описала проблемите в семейството в детска възраст. Самия факт, че Лилит е там, как ли не е достатъчен. Управителят на 4 дом (Марс) е в 5 и е зле аспектиран.  
Луна в 12, в твърд аспект с планетите в 8ми дом също е показателна за майката, която е изоставила детето си.
Бащата (10 дом) е с управител Венера. Венара в твърд аспект с Нептун - имал е някаква зависимост.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #981 -: Август 04, 2010, 03:36:55 pm »
Защото винаги съм искала добро семейство и се надявах а и сам на 51!

Да,но под психически или физически тормоз не се живее!Трябва ти спокоен живот,а и все ще срещнеш някой,който да ти бъде упора!Не се самонаказвай!

И аз съм на същото мнение.
Освен това ми се вижда, че въпросният съпруг е по склонен да измъчва половинките си, да ги исмуква енергийно, но НЕ и да ги пусне да си ходят - Луна в Риби в 8 дом в опозиция с Плутон и съвпад на Венера със Сатурн (управител на ДС) в Скорпион, а Марс в Козирог в съвпад със Северния възел на Десцендента опъва здраво юздите около съпружеския врат, от време на време му харесва и да ги стяга, иска ТОЙ да контролира ситуацията. Но има страх от изоставяне. Дори ми се струва, че това е един от най-големите му страхове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #982 -: Август 04, 2010, 03:42:52 pm »
да жената с която е живял 13-14 години вероятно знае нещо за него-скрито защото го е даржала с това

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #983 -: Август 04, 2010, 03:43:43 pm »
опъва здраво юздите около съпружеския врат, от време на време му харесва и да ги стяга, иска ТОЙ да контролира ситуацията. Но има страх от изоставяне. Дори ми се струва, че това е един от най-големите му страхове.

ми това стягане на юзди е продиктувано от даден страх, така че едното обуславя другото от психологична гледна точка  :-\

не знам, аз не мога да живея по този начин, а и съм на мнение, че човек като скочи в бездната с ясно съзнание и Бог го подкрепя... затова не мисля, че трябва да се живее в такъв ад...

и още нещо: абе М. Грант кво ти пука, че си на 51 бе  :angry:  личната ми лекарка има 4 брака и до ден днешен твърди, че ако е наложително и 10 път ще сключи брак, а е на 45 и нагоре години! я се вземи в ръце и направи най-доброто за себе си  :blink: това е твоят живот и ти трябва да го живееш, а не дъщерята - явно е достатъчно голяма да се оправя сама, а ти ако можеш ще и помагаш  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #984 -: Август 04, 2010, 04:14:28 pm »
изключи ми компа-извинявяйте

« Отговор #985 -: Август 04, 2010, 04:27:50 pm »
............
« Последна редакция: Август 04, 2010, 09:51:37 pm от jinom »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #986 -: Август 04, 2010, 04:36:07 pm »

О баче май има надежда-казвали са ми че този Юпитер е моя покровител и е силен
Дали

не намирам Юпитера за много силен. принципно в 10-ти дом е предпоставка за социален успех. той обаче е в съвпад с Нептун , а това е гаранция за необходимост от религиозна ориентация и вяра. бих казала ,че това е необходимост.
имаш трудна и сложна луна. дома в който попада е 12-ти дом. луната е най-кармичното тяло в хороскопа ,именно тя е онази ,която отключва кармичните събития на останалите планети. приемам я в съвпад със сатурн , а това е изключително трудно за една огнена луна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #987 -: Август 04, 2010, 04:40:46 pm »
mgrant, по сметка ли се омъжи?
п.п.Между другото имаш съвпад на лични планети с щастливи звезди. :blink:

« Отговор #988 -: Август 04, 2010, 04:52:49 pm »
Да работила съм на невероятни места без връзки-като че ли ми е даван късмет отгоре и сам била на много високи позитции в политиката ;)и всичко сам постигала сама 3 висше образования и специализации в САЩ само със степендиилПестих и успях да си купя жилище сама била сам на работа в НЮ йОРК в висша администрация пак сама с детето и пак пестене и добри обстоятелства
Имам мания да закрилям детето си и да помагам дори на непознати в нужда просто така .
Дали по сметка
ами и това го имаше
исках да се измъкна от тези тежести-исках да имам мъж с когото да делим всичко и да си помагаме-но определено нее това нещо в него силно мие привлича

*

Марая

• 28287
« Отговор #989 -: Август 04, 2010, 04:54:06 pm »
емгрант , искам да попитам , преживяла ли си катастрофа?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #990 -: Август 04, 2010, 05:01:11 pm »
катастрофа не-но паднах страшно зле през 02.2009 на Витоша бян с него и той ме псуваше и май кълнешелУдарих си страшно главата и мислят че от това сам получила травма на врата -имах чуството че той искаше да умра помня очите му-но защо-ако ме мрази и то до смърт защо не ме остави

*

Марая

• 28287
« Отговор #991 -: Август 04, 2010, 05:05:15 pm »
Момичета ,работата ми прилича на страхотна блесна! това ,което се съобщава не коренспондира с картата!
Съни-права си!

« Отговор #992 -: Август 04, 2010, 05:08:11 pm »
мислите че лъжа ли
как може та аз си разкривам живота
наистина защо бих го направила

« Отговор #993 -: Август 04, 2010, 05:10:44 pm »
Блесна!!!!!!!!!!!!!
Нан може да сте толкова подозрителна
Нищо не сам излъгала

*

Divna

« Отговор #994 -: Август 04, 2010, 05:12:40 pm »
Момичета ,работата ми прилича на страхотна блесна! това ,което се съобщава не коренспондира с картата!
Съни-права си!

:72:
Съни, определено е детектор на лъжата.

Синастрията не отговаря на описаните отношения.
Синастрията явно показва, че не жената е "емоционално" нарянявана във взаимоотношенията, а по-скоро мъжа. Луната на мъжа е лошо аспектирана от планетите на жената. Нейната Луна не е докосната мажорно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #995 -: Август 04, 2010, 05:13:57 pm »
Блесна!!!!!!!!!!!!!
Нан може да сте толкова подозрителна
Нищо не сам излъгала

а откъде знаеш , какво е блесна? ;D ;D ;D

« Отговор #996 -: Август 04, 2010, 05:20:58 pm »
пиша бавно на кирилица но ме обзема наистина гняв ако ще да е от лъва ми или от Плутон
Не зная какво точно не съвпада но защо бих излъгалал
обикновено срещам женска завист като напиша за успехи или придобивки и затова не исках да описвам тези неща
Но в какво съм излъгала
и ЗАЩО

« Отговор #997 -: Август 04, 2010, 05:22:59 pm »
Мисля че е изкуствена
рибка за примамка
защото блести
не съм толкова тъпа
но пак защо

« Отговор #998 -: Август 04, 2010, 05:28:59 pm »
естествено е да има субективизъм но аз така виждам и чувствам нещата и затова най откровено помолих за помощ
и за обективизъм който е на картите
аз съм готова да променя в себе си това което вие виждатие като негативно и сигурно имама трески за дялане
но не лъжа!

« Отговор #999 -: Август 04, 2010, 05:46:27 pm »
чета сама и се опитвам да разтълкувам звездите но ми липсват задълбочени познания-така попаднах на сайтал
Търсих тълкуване за неговият Плутон в моето Слънце за което бях прочела че значи смърт на съпруг или съпруга и съвсем се втрещих.
затова така отчаяно исках да разбера къде е истината.
не знам доста е обидно да отрежете така човек-но ви благодаря за вниманието.