Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876120 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:синастрия
« Отговор #1000 -: Август 04, 2010, 05:52:36 pm »
Не се впрягай, Mgrant, но преди няколко месеца имаше подобен случай с една новорегистрирана потребителка (Мила и починалия /?/ й син), а стилът и изказът ти донякъде приличат на нейния. Та в крайна сметка не разбрахме истина ли е било или лъжа, макар че имаше доста основателни или, да кажем, сериозни съмнения, че някой може да ни е взел на подбив. След този случай се подхожда с повече резерви към драматичните истории, споделени от непознати хора тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1001 -: Август 04, 2010, 05:54:05 pm »
пиша бавно на кирилица но ме обзема наистина гняв ако ще да е от лъва ми или от Плутон
Не зная какво точно не съвпада но защо бих излъгалалобикновено срещам женска завист като напиша за успехи или придобивки и затова не исках да описвам тези неща
Но в какво съм излъгалаи ЗАЩО

КОЕ ОТ ДВЕТЕ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1002 -: Август 04, 2010, 06:09:14 pm »
Благодаря Лили
Наистина знам че звуци доста невероятно и даже май предупредих за това но живота ми е пълен с превратности и това се вижда от картата макар че никак не ми се иска да е така.
Аз самата се чудя как още продалжавам а иначе не знам защо някой би се гаврил с вярата на друг човек та това е най мално неморално.
Ьнд не вярваш в нещо не пречи на другите да вярват.
Така мее учила баба ми а тя беше Овен и за да има още драма -била е в лагер 2 пъти след 1945 и сме обявени за кулаци и национализирано ни е имуществото и убит дядо ми.
И това нее лъжа-има доста хора с тежка съдба у нас.
Не бива да ме отхвърляте само защото звучи много драматично ами такова е.
Поне научих още нещо че действително съм емигрант и неприета в свойта страна -просто си е факт май е от 12 дом.
Ако някой от вас ми вярва и не мисли че съм някаква малоумна и подигравателна личност бих се радвала да ми посочи откаде да чета и натрупам повече знания.
Благодаря и извинявайте ако съм ви обидила!

*

Divna

« Отговор #1003 -: Август 04, 2010, 06:19:17 pm »
Г-жа Грант,

От колко години сте извън българия? По-горе зададох един въпрос, на който не получих отговор. От кога сте с този мъж?

Слънцето на съпруга не е в съвпад с Плутона му. При вас има този аспект (съвпад Слънце/Плутон). И той наистина говори за загуба на близък мъж (баща, съпруг,син ...). Но тази загуба може да не е свързана точно със смърт. Това може да е тежка раздяла, изоставяне ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1004 -: Август 04, 2010, 06:28:25 pm »
Г-жа Грант,

От колко години сте извън българия? По-горе зададох един въпрос, на който не получих отговор. От кога сте с този мъж?

Слънцето на съпруга не е в съвпад с Плутона му. При вас има този аспект (съвпад Слънце/Плутон). И той наистина говори за загуба на близък мъж (баща, съпруг,син ...). Но тази загуба може да не е свързана точно със смърт. Това може да е тежка раздяла, изоставяне ...

трансформиране на отношенията с мъжете, проблеми със закона , допълних те Дивна /ще ме извиниш ;)/, но понеже вървим в една посока и да отправя един въпрос  ;D колко брака има Г-жата?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1005 -: Август 04, 2010, 06:35:07 pm »
Така мее учила баба ми а тя беше Овен и за да има още драма -била е в лагер 2 пъти след 1945 и сме обявени за кулаци и национализирано ни е имуществото и убит дядо ми.

Виж, колко интересно.
И аз съм отгледана от баба и дядо, дядото беше Овен. За баба ми разбах, че е била в плен /пазело се е в тайна от семейството/ в Германия, дори след войната е имала възможност да остане там... Немското семейство, в което тогава е работила, впоследствие е поискало да я осинови, трогнато от нейната лоялност и честност. Подхвърляни са й били някакви дребни монети в къщата, уж случайно "забравени", с цел проверка дали краде, и е издържала теста.
Пък докато била в плен, някакъв французин я заглеждал, тъй че при други обстоятелства може би сега щеше да живее някъде във Франция, а нас да ни няма... да има други деца и внуци.  :blink: Нейният баща /моя прадядо/ пък е бил изпратен в лагер по някакъв измислен анонимен донос, не се връща жив от там... Бащата на дядо ми пък е бил убит, нарочно прегазен от тежкотоварна кола, за да го накарат да "мълчи". Ние също имаме много интересна семейна история и много скелети в гардероба, затова при мен Плутон и 8 дом са фокус в хороскопа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1006 -: Август 04, 2010, 06:38:47 pm »
Марая 3 брака имам

*

Divna

« Отговор #1007 -: Август 04, 2010, 06:40:05 pm »

Виж, колко интересно.
И аз съм отгледана от баба и дядо, дядото беше Овен. За баба ми разбах, че е била в плен /пазело се е в тайна от семейството/ в Германия, дори след войната е имала възможност да остане там... Немското семейство, в което тогава е работила, впоследствие е поискало да я осинови, трогнато от нейната лоялност и честност. Подхвърляни са й били някакви дребни монети в къщата, уж случайно "забравени", с цел проверка дали краде, и е издържала теста.
Пък докато била в плен, някакъв французин я заглеждал, тъй че при други обстоятелства може би сега щеше да живее някъде във Франция, а нас да ни няма... да има други деца и внуци.  :blink: Нейният баща /моя прадядо/ пък е бил изпратен в лагер по някакъв измислен анонимен донос, не се връща жив от там... Бащата на дядо ми пък е бил убит, нарочно прегазен от тежкотоварна кола, за да го накарат да "мълчи". Ние също имаме много интересна семейна история и много скелети в гардероба, затова при мен Плутон и 8 дом са фокус в хороскопа.

Лили, тази история по майчина линия ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1008 -: Август 04, 2010, 06:41:29 pm »
Марая 3 брака имам

може ли датите на сключване и датите на разводите!

« Отговор #1009 -: Август 04, 2010, 06:44:16 pm »
по майчина линия
баба ми е майката на майка ми

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1010 -: Август 04, 2010, 06:45:11 pm »
Лили, тази история по майчина линия ли е?

Да.
Животът и на двамата ми прадядовци свършва по насилствен начин. Затова имаме плутонова доминанта в нашето семейство, а при някои от децата и внуците сатурнова.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1011 -: Август 04, 2010, 06:46:41 pm »
Марая 3 брака имам

Три брака?
Първите два също ли са били несполучливи (щом са прекъснати)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1012 -: Август 04, 2010, 06:49:04 pm »
еми да-ето че сега ще ме критикувате :-[

« Отговор #1013 -: Август 04, 2010, 06:51:43 pm »
от втория имам дъщеря която е козирог с луна скорпион
Баща и е Телец 15.05.1946

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1014 -: Август 04, 2010, 06:52:16 pm »
Аз нямам нито един дотук... Все ще се намери някой, който и мен да ме критикува за това.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1015 -: Август 04, 2010, 06:55:28 pm »
брак 1-09.1983
иазвод след 2 години без деца но с физическо насилие-побииваше ме
беше скорпион

« Отговор #1016 -: Август 04, 2010, 07:05:07 pm »
не знам като че ли имаме родово проклятие по женска линия
баба ми вдовица на 27 и после друг брак-тя поне извади късмет с мъж-Лъв ;D
майка ми брак с телец -алкохолик и адски насилник-биял е като бременна с мен до посиняване
после друг бран с скорпион-психически тормоз и страх
той получи удар на 42 но се оправи-скорпи!
И аз накрая с тези мои бракове
аз имама и едно съжителство с Близнак-той е починал след нашата раздяла разбрах приди няколко години
но не дт мъка по мене-ние бянме повече приятели след това
ами това е

« Отговор #1017 -: Август 04, 2010, 07:08:33 pm »
да определено не ми върви с мъжете
май нее трябвало да се женя постоянно
но много исках дъщеричка и си я измолих : :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1018 -: Август 04, 2010, 07:12:41 pm »
не знам като че ли имаме родово проклятие по женска линия

Нямаш го аспекта на "черната вдовица", гледам и по индийска астрология нещата. Не и в тази карта поне, а хармоници не съм гледала.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1019 -: Август 04, 2010, 07:20:20 pm »
Лили направо мее срам.Уж съм интелигентна жена а като чета ти колко знаеш ми идва да потъна в земята-сигурно ми е от Сатурн в 12