Знам единствено, че нищо не знам, както казва Вещичка. :blink:
Лили направо мее срам.Уж съм интелигентна жена а като чета ти колко знаеш ми идва да потъна в земята-сигурно ми е от Сатурн в 12
мараяаз съм Мариана и името ми едно-хахахахправи 11тури му пепел
Да работила съм на невероятни места без връзки-като че ли ми е даван късмет отгоре и сам била на много високи позитции в политиката ;)и всичко сам постигала сама 3 висше образования и специализации в САЩ само със степендиилПестих и успях да си купя жилище сама била сам на работа в НЮ йОРК в висша администрация пак сама с детето и пак пестене и добри обстоятелстваИмам мания да закрилям детето си и да помагам дори на непознати в нужда просто така .Дали по сметкаами и това го имашеисках да се измъкна от тези тежести-исках да имам мъж с когото да делим всичко и да си помагаме-но определено нее това нещо в него силно мие привлича
Цитат на: mgrant в Август 04, 2010, 04:52:49 pmДа работила съм на невероятни места без връзки-като че ли ми е даван късмет отгоре и сам била на много високи позитции в политиката ;)и всичко сам постигала сама 3 висше образования и специализации в САЩ само със степендиилПестих и успях да си купя жилище сама била сам на работа в НЮ йОРК в висша администрация пак сама с детето и пак пестене и добри обстоятелстваИмам мания да закрилям детето си и да помагам дори на непознати в нужда просто така .Дали по сметкаами и това го имашеисках да се измъкна от тези тежести-исках да имам мъж с когото да делим всичко и да си помагаме-но определено нее това нещо в него силно мие привлича ;)Картата не ми прилича да е на човек работил като бейби ситър или друга типично емигрантска дейност. :blink:
накрая кака мислите момичета кой кого ще изяде ;дали аз съпруга или той мене
Не че образованието е критерий за нещо,но аз не вярвам,че човек с 3 висши,може да пише така-без начална главна буква,точки и да си подрежда така изказа. :unsure:Къде е картата на mgrant ? А да-и не мисля,че такъв ник би подхождал на зрял човек.