Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876106 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:синастрия
« Отговор #1060 -: Август 04, 2010, 10:17:10 pm »
mgrant е баннат. Фалшив потребител.
Клониран Ник на досегашен потребител?

мисля, че няма право да казва?? иначе и мен ме интересува.. ;)

напред си и вървиш много добре :blink: и това го азвам много сериозно , разчопли всичко ,прочети го бавно и спокойно -ти имаш силен меркурий....., а той се характеризира с това , че е много аналитичен и педантичен. той бързо зацепва , въпроса е да отработиш квадратурата на луната-емоцията ти пречи и дсц-то в риби! и не ми се сърди -вселената ми е свидетел ,че е с добро чувство! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1061 -: Август 04, 2010, 10:34:32 pm »
Марая, да не си била даскалица в някой предходен живот  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1062 -: Август 04, 2010, 10:37:03 pm »

или е дресирала малки кученца в цирка.. :P

къде са ми бонбонкитеее!!!!!!!

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #1063 -: Август 04, 2010, 11:01:08 pm »
Само куче липсваше в темата за синастрията  ;D ;D ;D Ама и аз допринесох де  :-[ Предлагам да не спамим повече  :blink:

« Отговор #1064 -: Август 04, 2010, 11:01:44 pm »
   Знаете ли ко си помислих като видях още първия миг ника на МГРАНТ - мистър персона нон грата.... ;D ;D ;D - ама що ли не си вярваме на интуицията - да са и... в главата! Обаче сме големи лапни-шаранчета, не всъщност излиза че сме състрадателни, веднага се впрягаме да помагаме, на всеки ревнал за помощ. А всъщност страдащия човек си трае и кротува и едва ли така нагло би нахлул в нашето голямо семейство тук, дето чат-пат прехвърчат перушини - ама след това някак си  има творчески подем. Поне аз така го усещам. Обстановката се разведрява...ТОЗ ЕГРЕГОР, ТОЗ ЕГРЕГОР - КО ДА ГО ПРАЙШ  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1065 -: Август 04, 2010, 11:08:09 pm »

знам ли? :unsure: ;D ;D ;D. казва ли ти някой нещо :-\?! възможно е! кармични астролози казват ,че идвам със знания! Лилето вика да почвам джойтиша , че ще съм била много добра ,други викат ,че нищо не разбирам и нищо не знам,че имам ЕГО :-[ ;D ;D ;D.
Само знам ,че имам наблюдения и много опит! ама много! динамиката при мен е факт и фактор!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1066 -: Август 04, 2010, 11:11:46 pm »

много е готин,ама го трия щото е голям! а аз не си падам по количеството , а по качеството ;D.
споделям мнение , а ти ми прозвуча многозначно ;) :P, но еди СТРЕЛЕЦ е винаги в целта. Все пак привилегията на стъпалата е на друг знак! :P ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1067 -: Август 04, 2010, 11:14:56 pm »
Само куче липсваше в темата за синастрията  ;D ;D ;D Ама и аз допринесох де  :-[ Предлагам да не спамим повече  :blink:

радвай се стойчко ;D ;D ,че не патица ;D ;D ;D/патица бях последно май ,а помниш ли? или дърта курва?кое беше последно?/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1068 -: Август 05, 2010, 12:29:32 am »
накрая ще излезем колежки
аз имам англииска филология а ти май немска

Това къде го пише за немската филология, в подписа ми?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1069 -: Август 05, 2010, 12:40:02 am »
Ми напоследък като гледам, има много неначесани п*ки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1070 -: Август 05, 2010, 07:21:31 am »

много е готин,ама го трия щото е голям! а аз не си падам по количеството , а по качеството ;D.
споделям мнение , а ти ми прозвуча многозначно ;) :P, но еди СТРЕЛЕЦ е винаги в целта. Все пак привилегията на стъпалата е на друг знак! :P ;)

не бе..показах само, че с това ''почесване зад ушите'' ме накара да се чувствам като пале..а аз съм лъв, не кученце на каишка..не го забравяй, защото ако се приближиш прекалено много до хищника, може някой ден да ти отхапе главата до кръста, е така, в природата си му е.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

iva22

« Отговор #1071 -: Август 05, 2010, 09:31:13 am »
Много ми е интересно да ви чета и си давам сметка колко съм назад с материала... :)

Как бихте тълкували пълен съвпад (и в градуси) на венерата на мъжа със сатурна на жената, в рак са, при него е 5-ти дом, при нея 7-ми?

и още един въпрос: какво означава съвпада на дирекционните планети и на двамата за доста време напред... по домове обаче брак не изглежда да се очертава...? и изобщо все още не ми е много ясно как се разбира астрологически дали една двойка ще има брак или съвместно съжителство без подпис...?
много ви благодаря!!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1072 -: Август 05, 2010, 09:56:05 am »
Венера/Сатурн в синастрията се смята за силно обвързващ аспект, особено предвид знака, в който попада това е един намек за постоянство и сигурност в тези отношения, тип семейство.
Също така са замесени домове на любовта и партньорството.

В очите на Венера Сатурн обаче винаги ще изглежда по-строг, по-сдържан, ограничен и дръпнат и донякъде ще я подтиска, но не е задължително, може просто леко да я охладнява, което не е чак толкова лошо, предвид емоционалната й природа, която има в Рак.
Сатурн ще й сложи юзди на потенциалните изблици и страдални истории, ще вкара в рамки и ще й каже "до тук с желанието ти да получаваш грижи и уверения за моята отдаденост", ако гледаме от хубавата страна ще й помогне да се балансира, да бъде по-спокойна.
Но е възможно на Венера това да й се стори като студенина, липса на отношение, докато всеки си научи урока във връзката.    

Дали ще бъде узаконена връзката вече е друг въпрос и не може да се прави извод от един аспект, та било то и от синастрията в цялост, защото предпоставките в наталните карти на двамата са не по-маловажни.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1073 -: Август 05, 2010, 12:10:47 pm »
Много ми е интересно да ви чета и си давам сметка колко съм назад с материала... :)

Как бихте тълкували пълен съвпад (и в градуси) на венерата на мъжа със сатурна на жената, в рак са, при него е 5-ти дом, при нея 7-ми?

и още един въпрос: какво означава съвпада на дирекционните планети и на двамата за доста време напред... по домове обаче брак не изглежда да се очертава...? и изобщо все още не ми е много ясно как се разбира астрологически дали една двойка ще има брак или съвместно съжителство без подпис...?
много ви благодаря!!!!

Ива ,що не качиш картата. ще бъде по-лесно. :blink:
сатурн е основния *виновник* за продължителността на връзката.

« Отговор #1074 -: Август 07, 2010, 12:55:57 pm »
Здравейте,искам да помоля за помощ при разгадаването на една синастрия.Става въпрос за моя роднина,която се раздели с приятеля си след 4 годишно съжителство и се влюби за секунди в едно момче родено на нейната дата и в същия час :-\ Разгледах им синастрията - имат доста положителни аспекти,привличане и т.н.само дето ми се струва ,че липсват аспекти на дългосрочност.Тя се колебае,заради факта ,че новото момче е по-млад от нея ....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1075 -: Август 07, 2010, 01:33:41 pm »
ха ама, че интересни карти  :o  че и двамата с Нептуни в 5 дом  ;D  те да не живеят в някоя пивница а  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1076 -: Август 07, 2010, 01:40:02 pm »
на напълно трезви са ;Dхора на изкуството

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1077 -: Август 07, 2010, 01:41:14 pm »
влюби за секунди в едно момче

Туй Анче голяма динамитка наистина-съвпад на Венера/Марс в Овен и Луна в Близне  :P Не за секунди ще се влюби,ами за наносекунда,още повече с Венера на момчето върху нейните Марс/Венера  ;D

« Отговор #1078 -: Август 07, 2010, 01:42:34 pm »
тя вижда собствена си проекция в него ,но не е сигурна дали харесва тази проекция

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1079 -: Август 07, 2010, 01:44:00 pm »
на напълно трезви са ;Dхора на изкуството

аааа това е добре - намерили са къде да избиват/преработват нептуновите енергии, че страшно иначе... па и сигурно си имат алкохолни фиести, но не постоянно... аз не познавам човек с Нептун в 5 дом дето да не пие... ммм дааа  ;D ;D ;D

ама не разбирам от синастрии. надникнах в тази тема от любопитство и си казах това, което ми стана интересно. за останалото другите да си казват  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/